Rakker Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10151876 Siter
Jaffa86 Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 syyyyk lei denne diskusjonen!!!!! *en diett passer ikke for alle, ......diabetes eller ei.... *fett, trenger ikke komme fra egg, bacon og rødtkjøtt.....lavkarbo eller ei.... * en lavkalori forkost kan fortsatt inneholde sunt fett og proteiner... er så lei av å lese måltidseksempler, som er i hver ende av skalaen...enten loff med servelat, eller syltetøy og frukt. Eller egg med bacon og h- melk....satt litt på spissen Aaandreaaa 1 Siter
Sondre Aalbotsjord Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 Han derre Ståle Jakobsen går jo full retard i kommentarfeltet. " det er direkte feil. Kalorier betyr ikke så mye. Det er sukkeret som betyr noe. Når skal folk forstå dette faktum? Men vi er gjennom et langt liv via grete rode og norske helsemyndigheter "opplært" til denne villfarelsen. Det rare er at ikke folk er i stand til å tenke sjøl på om der er andre "forklaringer". Er man absolutt pokka nødt til å stole på almennoppfatninger?" malenesofie, LenaMarie, AuroraMarie og 1 annen 4 Siter
Aaandreaaa Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 syyyyk lei denne diskusjonen!!!!! Dette. Får vondt av å lese kommentarfeltet. Skjønner ikke hvordan noen kan være så lidenskapelig opptatt av hva et forskerteam antyder at muligens kan være optimalt for diabetikere å spise til frokost. Sondre Aalbotsjord 1 Siter
Krembolle Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 Sondre, du må aldri lese kommentarfeltene. Da mister man håpet for menneskeheten. Sier meg enig med Jaffa. Hvorfor bruker de alltid ekstreme tilfeller på måltidseksempler? Janeee, malenesofie, sjokoladepiken og 2 andre 5 Siter
MsMjau Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 Slutter snart å lese avisartikler... liker bedre denne: http://www.marksdailyapple.com/high-fat-diet-healthy-safe/#axzz2g557QjSd PlastBox 1 Siter
selters Skrevet 28. september 2013 Skrevet 28. september 2013 Han derre Ståle Jakobsen går jo full retard i kommentarfeltet. " det er direkte feil. Kalorier betyr ikke så mye. Det er sukkeret som betyr noe. Når skal folk forstå dette faktum? Men vi er gjennom et langt liv via grete rode og norske helsemyndigheter "opplært" til denne villfarelsen. Det rare er at ikke folk er i stand til å tenke sjøl på om der er andre "forklaringer". Er man absolutt pokka nødt til å stole på almennoppfatninger?" never go full retard. Eik 1 Siter
Rudsmoen Skrevet 12. oktober 2013 Skrevet 12. oktober 2013 trener man nok, kan man spise hva man vil! og ellers så er det vel kcal inn vs kcal ut som har mest å si Siter
ThereseHag Skrevet 12. oktober 2013 Skrevet 12. oktober 2013 Jeg leste kommentarfeltet... Skjønner ikke hvorfor, ender alltid opp med å miste troa på menneskeheten .. Siter
Pippen Skrevet 15. oktober 2013 Skrevet 15. oktober 2013 trener man nok, kan man spise hva man vil! og ellers så er det vel kcal inn vs kcal ut som har mest å si Eh... nei? Siter
Negativ Skrevet 15. oktober 2013 Skrevet 15. oktober 2013 Min erfaring er at hva man spiser er helt likegyldig. Skipper man frokost går man ned i vekt uansett Siter
Raptorial Skrevet 15. oktober 2013 Skrevet 15. oktober 2013 Eh... nei? Det er faktisk ikke veldig langt fra "sannheten". Det er selvfølgelig satt helt på spissen, men trening minker sjansene betraktelig for at kosthold fører til livsstilssykdommer. "1 cola gir deg diabetes? Kult! Tren hver dag, så kan du drikke 2 colaer før du får diabetes!" Camillam 1 Siter
CelineMaria Skrevet 15. oktober 2013 Skrevet 15. oktober 2013 Hva med å spise for smaken. Noen liker bacon, andre liker syltetøy, det er ikke sikkert at det ene gjør en slank og det andre feit. Utrolig hvor avansert det er mulig å gjøre det å spise sunt, da! Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 15. oktober 2013 Skrevet 15. oktober 2013 Teit med enten eller. En god blanding er optimalt:D Siter
Raptorial Skrevet 15. oktober 2013 Skrevet 15. oktober 2013 Teit med enten eller. En god blanding er optimalt:D Men det er vel det som er greia. Hva hvis det er en sannhet der ute. Om at det ene er bedre enn alternativene (sier jeg, som gafler i meg alt som jeg synes er godt) Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 15. oktober 2013 Skrevet 15. oktober 2013 Men det er vel det som er greia. Hva hvis det er en sannhet der ute. Om at det ene er bedre enn alternativene (sier jeg, som gafler i meg alt som jeg synes er godt) Ser liksom ikke hvordan det kan være bra verken å gomle magre produkter til man sitter der som en flis, eller å presse alle kroppens blodårer fulle av fett.. Om man balanserer det og velger fullfettprodukter de dagene man har lyst på det, og magre produkter dagene man har lyst på det vil man jo antageligvis få det man trenger av næring uten å overskride dagsbehovet for verken det ene eller det andre. Om man vil lage seg en skikkelig baconburger med ost til frokost kan man jo velge karbonadedeig eller lettost for å jevne ut litt, eller brette noen skiver bacon om kyllingfileten om man har lyst på det. Jeg tror ikke det er godt for noen med verken skyhøyt sukkerinntak, eller fettinntak. Men for all del, er jo en del ekstremlavkarboere der ute som fungerer bedre enn de har gjort på åresvis, så noe ligger det jo i det. Siter
Raptorial Skrevet 15. oktober 2013 Skrevet 15. oktober 2013 Ser liksom ikke hvordan det kan være bra verken å gomle magre produkter til man sitter der som en flis, eller å presse alle kroppens blodårer fulle av fett.. Det med blodårene fulle av fett er forresten en rørleggertankegang (heller du fett i sluket, så tetter rørene seg) Sjæl er jeg fan av måtehold, og samtidig hater jeg alt som heter "forbudt mat". Mine eneste guilty food pleasures, er at jeg spiser mat som andre ikke kan få... og at pengene jeg bruker på vin, trolig heller kunne blitt brukt på samfunnsnyttige saker. (ja, og brus... men det er pga syrehelvetet for tenna mine, men det blir igjen ikke en guilty pleasure... bare litt anger) Aurelius og Lena Ludvigsen 2 Siter
Indiska Skrevet 15. oktober 2013 Skrevet 15. oktober 2013 Fettavleiringer i blodårer er et helt reelt fenomen, diskusjonen er vel heller i hvilken grad ulike variabler påvirker risikoene for det. Siter
selters Skrevet 16. oktober 2013 Skrevet 16. oktober 2013 Ser liksom ikke hvordan det kan være bra verken å gomle magre produkter til man sitter der som en flis, eller å presse alle kroppens blodårer fulle av fett.. Om man balanserer det og velger fullfettprodukter de dagene man har lyst på det, og magre produkter dagene man har lyst på det vil man jo antageligvis få det man trenger av næring uten å overskride dagsbehovet for verken det ene eller det andre. Om man vil lage seg en skikkelig baconburger med ost til frokost kan man jo velge karbonadedeig eller lettost for å jevne ut litt, eller brette noen skiver bacon om kyllingfileten om man har lyst på det. Jeg tror ikke det er godt for noen med verken skyhøyt sukkerinntak, eller fettinntak. Men for all del, er jo en del ekstremlavkarboere der ute som fungerer bedre enn de har gjort på åresvis, så noe ligger det jo i det. Selvfølgelig virker den holdningen. "Litt av hvert er bra". Men den er ikke veldig lærerik. Man hverken beviser eller motbeviser noe ved å holde seg til "variasjon er bra", "alt med måte"-holdningene. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 16. oktober 2013 Skrevet 16. oktober 2013 Selvfølgelig virker den holdningen. "Litt av hvert er bra". Men den er ikke veldig lærerik. Man hverken beviser eller motbeviser noe ved å holde seg til "variasjon er bra", "alt med måte"-holdningene. For å vise kontrastene bedre: Jeg har en pappa som har spist fet mat i åresvis, han har en aktiv jobb og går turer med hunder på siden/trener - så han er sunn utenom kostholdet som har bestått av middagspølser stekt i mengder smør med majones til siden. Han endte opp med farlig høyt kolesterol på grunn av dette. - Jeg selv har skydd fett og levd på magre produkter i et år, jeg endte opp med 15 i bmi og alle dårlige følger det har. Jeg vil si ingen av delene er spesielt sunt når man kjører et ''kun det'' løp. Hadde pappa balansert mer med å heller smørsteke en mager variant av middagspølser tror jeg kolesterol kunne vært unngått. Og hadde jeg inkludert fett i maten hadde nok ikke jeg hatt problemer heller Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.