Gå til innhold

ThereseHag

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 387
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av ThereseHag

 1. Takk for nytti info! :-) ble resultatet av behandlingen bra? Hvor mye loster kuren og hvor mye kan man få refundert? :-)
 2. Takk for kjempebra info! Jeg har ikke fått utelukket dette nei, er det noe jeg kan be hudlegen om? Har fått time nå til uka, så er veldig spent..
 3. Hmm.. okei.. litt annet enn hva som egentlig er krev ift oppfølging altså;-) Jeg har vurdert frem og tilbake i flere år nå... og har kommet frem til at bivirkningene må være grusomme for at det ikke skal være verdt det for meg. Jeg er mest plaga på rygg/skuldre/armer.. ikke veldig moro å ikke klare å gå ut døra i tskjorte/singlett/kjole etcv:-(
 4. Noen som har fått resept via oslohudlegesenter? Må dra tidlig fra jobb for å ha rekke time der, så håper jeg får resept første timen så jeg slipper masse fravær. Vet det er stengere for jenter m denna kuren , noen som vet fremgangsmåten ift graviditetstester, blodprøver og resept?:-)
 5. Det er ikke akkurat å følge hudlegenes råd da. TS spør etter om det er noen måte å bli brun på mens man SAMTIDIG følger hudlegens råd for å unngå økt risiko for hudkreft.
 6. En enkelt matvare er ikke sunn/usunn. Det må ses i en større sammenheng. Men personlig ville jeg ikke valgt å ha den samme helfabrikata tingen til middag tre ganger i uken. En viktig faktor i et sunt kosthold er et variert kosthold:)
 7. Senebetennelsen i håndleddet nekter å slippe tak. Dritt lei av å ha vondt. Lei av å ikke få trent skikkelig. Sur fordi jeg ikke får kortison før jeg har fullført minst 4 voltarenkurer.
 8. Epilator/voksing syntes jeg er best. Vondt når du gjør det, men resultatet kan ikke sammenliknes med barbering:-) Edit, så nå at TS er mann. Kanskje ikke voksing er like aktuelt da
 9. Er vel mange som er brukere av havregryn 3000 her inne og - selv om de ikke skriker ut om det
 10. ThereseHag

  Dagens Glade

  JEG FIKK A PÅ BACHELOROPPGAVEN!!
 11. I de periodene jeg er litt som du skriver nå så prøver jeg å lage mest mulig mat som er skikkelig digg, samtidig som den er sunn. I tillegg er jeg veldig nøye på å variere sånn at jeg føler jeg kan spise masse forskjellig :-)
 12. Hehehe, vel, det er jo bra for din del...er jo så grusomt å ikke huske store deler av gårsdagen
 13. Usikker på om jeg noen gang tørr å forlate husets fire trygge vegger etter gårsdagens fyll....
 14. ThereseHag

  Dagens Glade

  Weee! Gratulerer med pers, sa jo du kom til å klare det!:-D
 15. Det bilde ovenfor er utroolig misvisende. Total fettprosent har ikke noe med mageruter å gjøre En vesentlig faktor er hvor fetter legger seg, noe som er individuelt. Jeg har markert mage når jeg har en fett %på 16-17 fordi mesteparten av fettet mitt er plassert på lår/baksiden av kroppen.
 16. Hårfjerning er helt OK. Men ikke barber på brystet, er jo ikke noe digg å kose med et bryst fullt av harde hårstubber. Prøv hårfjerningskrem eller mann deg opp å få det vokset bort varer mye lengre også
 17. Nooooo!! Har en gang blitt invitert på kardio på "mørkerommet"(et egrt løperom som var på senteret før). Troner ganske høyt på lista over kleineste jeg har vært borti. Til TS; er du gira så prøver du deg, er du ikke så gjør du det ikke:)
 18. Kan man dra til skredder med alle slags plagg?
 19. Helt uenig. Selv hadde jeg kjempegode resultater m å kjøre negativer + strikk. Alltid vært sterk i nedtrekk uten at det gjorde meg god i pullups. Var først når jeg begynte å trene på pullups (negative, m strikk, chins) at det skjedde noe. Brukte vel 4-5 uker på å klare én. Nå tar jeg 14.
 20. Ja er meg på bilde :-) Er ganske sikker på at det ikke er deg da du har beskrevet deg selv som utadvendt, noe den det gjelder ikke er:-p men, hvor trena du i dag?:-p
 21. Hahah!! Noooo! Jeg har ikke tenkt til å gjengi hva som ble sagt, tenk om han leser her liksom! :-p
×
×
 • Opprett ny...