Jump to content

Negativ

Members
 • Content Count

  1205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Negativ

 1. Her har du behandlingen kort oppsummert: 1) Ingen trening med armene over skulderhøyde. 2) Hold albuen inntil kroppen når du arbeider (les:jeg er tannlege, men også frisører, malere etc..) 3) Tren rotatorer - facepulls etc 4) Triggerpointstimulering. Legg en golfball i en sokk og rull på den til du treffer punktet. Hold til muskelen gir etter og slapper av. Ev foam roller.
 2. Klassisk supraspinatus-greie spør du meg.
 3. Jeg har cannibal ferox selv. Er ikke så veldig imponert, men det skyldes nok at den har ekstrem dose koffein.. som ikke hjelpe rmeg mye siden jeg praktisk talt er koffein-immun. Den med sitron smaker smashing, sånn apropos!
 4. Jeg likte hemo rage og clearshot selv. Ellers har det stort sett vært bais og mer bais siste året.
 5. Craze finnes ikke lenger, men du kan få importert craze v2. Denne virker selvsagt ikke, da de bare ønsker å tyne litt penger ut av godtroende forbrukere som romantiserer crazenavnet. Dette gjør imidlertid ikke valget ditt noe enklere, ettersom de 2 andre heller ikke virker. Så da står det mellom 3 typer hvor ingen av dem virker. Tough choice der.
 6. Apparatene må være plate-loaded. Panatta sine eldre modeller er fine. Ellers er elitefts førsteklasses, men det kan bli dyr frakt. Benk- og bøystativer etter konkurransespesifikasjoner. Dialog-gym.ru eller elitefts-type. Monolift. Belt squat - stativ. Dekk, atlassteiner, kjetting, strikk, bokser, prowler og planker. Tips: Sjekk Christer Fløysand sitt treningssenter utenfor Bergen på facebook. Han gikk gjennom akkurat samme greie som deg og endte opp med det som trolig er landets best utstyrte senter. De beste benkene og bøystativene (dialog-gym) fikk han (og får du) kjøpt via Einar Gilberg / Nidarø SK.
 7. Jeg kan gi deg svaret allerede. Du spiser mer enn du tror. Kutt flytende kalorier.
 8. Noen burde gi ut en PWO som garantert inneholdt amfetamin. Hadde blitt en bestselger 4sho!
 9. I 2003 hadde jeg jobb i life helsekost ved siden av studiene. Den gang fikk jeg 134kr timen som grunnlønn, 16x-noe etter kl.17. Og dessuten fine priser på kosttilskudd. På lørdager fikk jeg 19x-noe på ettermiddagsskiftet. Kan ikke være så mye dårligere nål
 10. Han er redd for at du plutselig skal havne i en tilstand hvor du er mer fornøyd med deg selv, noe som grunnet jenters hypergame natur vil drive deg til å søke en "bedre" mann. Kort oppsummert.
 11. I og med forbudet mot import av kosttilskudd nå får man vel ikke kjøpt noe som virker nå. Anbefaler at du gjør som Ulrik her sier, men prøv å begynne med gjerne et halvt eple og trappe opp gradvis da 1 helt eple kan være ekstremt sterk dose og overstimulering for en som ikke er PWO-vant.
 12. Negativ

  Dagens negative

  Fikk 560 000kr i straffeskatt :).
 13. På trening har vi en 19 år gammel jente som veier 50 blank og råbenker 77kg. Det er forsåvidt 7kg over norgesrekorden, som hun helt sikkert kommer til å ta ved første stevne. Etter henne er de beste på 1-1.2xBW. Hadde også nylig besøk av en snowboardjente som aldri hadde benket før. Prøvde benken min her hjemme - 65kg på første forsøk. Omtrent det samme i egenvekt.
 14. Nå er jeg ikke nostradamus, men jeg spår at dette blir mer vellykket om du sier hvilken by og hvilket senter det gjelder..
 15. Jeg vil presentere min egen forskning med konklusjon her: Å leve innebærer fare for å dø.
 16. Jeg benker alene daglig. Er bare å bruke en konkurransebenk med facesaver eller et powerrack?
 17. Jeg klarer dette ved å stort sett ikke spise, og når jeg først spiser er det smågodt + skyr som gjelder. Jentedietten kaller jeg det :).
 18. Jeg ville nok først ha sjekket legelisten for å se vurderinger og eventuelle tilsynssaker. https://www.legelisten.no/plastikkirurger
 19. Vurderte en stund å legge inn silikon tilsvarende en 2-plankehøyde, så ville benken min skutt opp til 240 over natten.
 20. Belt squat (stå på 2 kasser og heng dødvekt mellom beina/dipsbelte) og utfall i smithstativ (får løftet mer vekt når du ikke må balansere).
 21. Jeg er sikkert den eneste i verden som liker at jenter har korte armer (for da kan de bli gode benkpressere)
 22. Det beste er selvsagt et Titan Toro lever eller noe fra Wahlanders.
 23. Tydeligvis ikke en film for alle .
 24. Stemmer. Rush er ikke en bilfilm, bare så det er sagt. Den handler om to menn som hatet og elsket hverandre. Om hvordan stål kvesser stål, og hvordan de gjorde hverandre bedre.
 25. Av de som ikke er nevnt er disse selvsagte på enhver liste: Matrix Rush Warrior Oldboy (koreansk flim) Den fantastiske Mikkel Rev (Wes Anderson)
×
×
 • Create New...