Espen Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 Moderat lavkarbo er vel det som er " mest forendelig " med grunntanken til mange av deltagerne her på siden, styrketrening for best muskelvekst / utseende / fitness / strammere kropp. Hadde du spurt på terrengsykkel.no eller ett-eller-annet løpeforum, hadde sikkert flertallet stappa på med lette karbohydrater. Gutta som sykler til jobb på sine 29 000 kr carbonracersykler, eter loff med syltetøy og brunost 2 timer før avreise hjem, men dropper smøret fordi de " ikke vil ha så mye kalorier ". Målet bestemmer vel midlene so to speak... Marita og sn00py 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-301410 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bama Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 Moderat lavkarbo, der jeg stort sett ligger på 90-140 karbs per dag. Men en dag i uka blir det gjerne litt mer. Som nå på mandag da blir det sushi til middag;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-301479 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BadWolf Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 Har program fra Børge, så har egentlig ikke peiling på makrofordelingen min for tiden. Stoler blindt på ham og det fungerer bra:D DC_Flisen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-301486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olaf G. Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 LeanGains. Treningsdager: 3000 kcal 40%P/40%K/20%F Hviledager: 2000 kcal 40%P/20%K/40%F Prøver dog å lage all maten selv og minst mulig hel/halvfabrikata. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-301583 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone_84 Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 Teller egentlig ikke kalorier tbh. Spiser ikke brød, ris, pasta eller poteter (med mindre jeg er gjest et sted). Spiser utenom det egentlig det jeg føler for. Går mye grønnsaker og fisk. En del kylling og oksekjøtt. Noe grovt knekkebrød med gulost. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-301586 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Michiko Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 Glutenfritt og laktosefritt, varierer veldig fra dag til dag. Fra vegetar til ren kjøttdag til kun brødting.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-301628 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DC_Flisen Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 moderat lavkarbo. teller ikke kcal pr måltid men vet ca kcal på det meste jeg spiser, så en total på døgnet mellom 1200-1600 for tiden, utenom det bare sørger for gode proteinkilder+ sunt fett til hvert måltid og at proteininntak er minimum 2g x kv. karbo i form av frukt og havregryn for det meste. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-301632 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Admira Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 biorythme fra Børge.. funker godt det Oddis og BadWolf 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-301641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Assie Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 Akkurat nå er det diett, så kjører så lite fett og carb som mulig med lørdag som oppkarbingsdag. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-302820 Del på andre sider Flere delingsvalg…
missprotein Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 50% protein 30%karbs 20% fett - ligger på dette hver dag margin med 1% +/- på de forskjellige, men aldri mer. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-302881 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 høykarbo...? ) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-302925 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fitplease Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 Jeg spiser vel i grunnen moderat lavkarbo, men jeg spiser egentlig akkurat det jeg har lyst på. Det eneste jeg bryr meg om er antall kalorier per dag og hvor mye proteiner jeg får i meg. T-bone_84 og Lame Nordstrom 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-302953 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone_84 Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 Jeg spiser vel i grunnen moderat lavkarbo, men jeg spiser egentlig akkurat det jeg har lyst på. Det eneste jeg bryr meg om er antall kalorier per dag og hvor mye proteiner jeg får i meg. Høres ut som det jeg kjører. Jeg trur dessverre at jeg generelt de siste åra har fått i meg mye mer kalorier enn det jeg faktisk trenger. Må innrømme jeg er noe skeptisk tel den tankegangen man ofte møter på treningssentere når man starter, i.e. at man må spise MYE for å øke i muskelmasse. Trur jeg lett kunne oppnådd samme størrelse, samtidig med en mer rippa kropp hvis jeg hadde spist mindre helt fra starten av. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-303198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 høykarbo...? ) Da stemmer du "de offentlige kostholdsanbefalingene" Marita 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-303210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olaf G. Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 50% protein 30%karbs 20% fett - ligger på dette hver dag margin med 1% +/- på de forskjellige, men aldri mer. +/1 1%... Hva skjer om du går over en dag? Jeg orker ikke å ha det så strengt. Griner ikke hvis jeg ender på 25% fett på en treningsdag eller 36% protein på en hviledag akkurat. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-303306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 50% protein 30%karbs 20% fett - ligger på dette hver dag margin med 1% +/- på de forskjellige, men aldri mer. Hvorfor så strengt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-303308 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BadWolf Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 +/1 1%... Hva skjer om du går over en dag? Jeg orker ikke å ha det så strengt. Griner ikke hvis jeg ender på 25% fett på en treningsdag eller 36% protein på en hviledag akkurat. +/- 1% her også, jeg følger en fastsatt plan, og viker sjeldent fra den Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-303348 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bambi Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 Jeg tok på "annet" fordi jeg er vegetarianer og følte ikke noen av de andre kategoriene passet. Spiser for det meste "vanlig mat", er ikke på diett eller har noen matvarer som er nei-mat. Prøver å få i meg mye proteiner (120 gram dagen er målet og er mye for meg ift før) og ligge på vedlikehold, dvs drøye 2000 kcal. Teller ikke kcal, men har det i bakhodet. Spiser det jeg har lyst på, innen rimelighetens grenser så klart. Megan 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-303445 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Megan Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 Jeg tok på "annet" fordi jeg er vegetarianer og følte ikke noen av de andre kategoriene passet. Spiser for det meste "vanlig mat", er ikke på diett eller har noen matvarer som er nei-mat. Prøver å få i meg mye proteiner (120 gram dagen er målet og er mye for meg ift før) og ligge på vedlikehold, dvs drøye 2000 kcal. Teller ikke kcal, men har det i bakhodet. Spiser det jeg har lyst på, innen rimelighetens grenser så klart. Bare ble veldig nyskjerrig her, hvordan ser din matplan ut? Slet veldig med å være veggis fordi jeg er en sucker for karbs og liker det lettvint. Ble for lite proteiner hos meg og alt la seg rett på hoftene:thumbsdown: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-303467 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bambi Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 Bare ble veldig nyskjerrig her, hvordan ser din matplan ut? Slet veldig med å være veggis fordi jeg er en sucker for karbs og liker det lettvint. Ble for lite proteiner hos meg og alt la seg rett på hoftene:thumbsdown: Jeg spiser mye karbs, har alltid gjort det og kroppen min tåler det bra. Har ingen fast matplan, men spiser en del vegetar"kjøtt" med poteter, pasta, ris osv som tilbehør (+ grønnsaker). Erstatter også gjerne kjøttet med kikerter, linser og/eller bønner. Knekkebrød med ost, melk med proteinpulver og banan er en typisk frokost. Drikker en del smoothie med kesam og proteinpulver i. Prøver også å spise egg, men orker sjeldent mer enn ett og syns ikke det er så veldig godt. Før spiste jeg alltid brødskiver/knekkebrød til lunsj, men i det siste har jeg laget en stor salat med diverse grønnsaker + kikerter/bønner/linser i. Så ja, tror jeg kan oppsummere proteinkildene mine til: -Proteinpulver -Kesam -Linser, bønner og kikerter -Egg, melk og ost -Nøtter For meg funker dette fint:) Megan 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1739-hvordan-spiser-forummedlemmene/page/3/#findComment-303508 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.