Gå til innhold

BadWolf

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 919
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BadWolf

 • Rang
  Fitnessblogger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Selger mine schiek kneewraps pga veldig lite bruk. 200kr Ser helst at du bor i oslo så jeg slipper å styre med posten.
 2. Skjønner. Jeg løfter f.eks på alle mine sett aldri mer enn RPE9, dvs kjenner at jeg kan klare en repetisjon til, men velger å stoppe der.
 3. Jeg trener fullkropp gjerne 3-5 dager på rad. Men jeg kjører aldri maks effort på noen av øktene, har alltid "litt igjen på lager."
 4. Alle vet at bananer ikke skal spises, men brukes som skala på bilder
 5. Ari Whitten om vitamin D3 tilskudd https://www.facebook.com/AriWhittenFanPage/posts/536958836445451
 6. Bare jeg som ikke ser bildene i oppskriften til Samson?
 7. Syns ikke den opptrappingen din var så rolig, når du har 4 økter på en uke
 8. Eller kanskje du ser det du vill se?
 9. BadWolf

  Dagens negative

  Bare å kjøre deff så er den tilbake i form igjen
 10. Jeg er helt enig med det Therese skriver men jeg tror ikke folk flest vill klare å tilpasse seg livet slik av forskjellige grunner. Personlig har jeg funnet en levemåte som gjør meg ganske tilnærmet slank og fit. Jeg har en god del vaner jeg kan forbedre / endre, men jeg syns rett og slett ikke trade-offen er verdt det
 11. Easylife påstår at det ikke er en diett, men en livsstil og det første de gjør er å sette deg på en pulverkur..
 12. Hvordan er dette ikke en diett?
 13. Da vill jeg absolutt anbefale deg å droppe LHCF. Jeg sier det av personlig erfaring, har vert veldig overvektig før selv og har prøvd omtrent alle diettene du kan tenke deg. Jeg vill heller anbefale deg å øke verdagsaktivitet, spise uprossesert mat, få godt med søvn, og ha relativt høyt proteininntak. LHCF er ca umulig å drive med i lengre tid, vanskelig å passe sammen i sosiale settinger, og gir ikke spesielt bra trykk på trening. Selv nå holder jeg god form, og jeg spiser helt latterlig mye karbohydrater i løpet av en dag. edit: Anbefaler deg å sjekke ute bøkene til Ari Whitten, "Foreve
 14. Vill anbefale deg å bruke flere mål på fremgang enn bare vekten At vekten har stått stille i en uke er ikke akkurat krise, den kan godt stå stille lenger, vekttap er ikke lineært. Utenom gratulerer med vekttap så langt, har du planer om hvordan kostholdet skal være etter PSMF ?
×
×
 • Opprett ny...