Gå til innhold

Michiko

Medlemmer
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nei, jeg er redd avisene har overdrevet det litt..
 2. Trist, kaffe er sunt! Og hvis du drikker nok risikerer du hallusinasjoner, med andre ord: hverdagen blir bedre.
 3. Da har du funnet deg for ung omgangskrets igjen, det går ikke ann å ikke like kaffe.
 4. Jeg pleier å "sette PÅ kaffen" eller "lage kaffe" siden jeg har kaffetrakter. Kanskje du bør omgås yngre mennesker?
 5. Kanskje det henger igjen fra gammelt av? Hvor man satt kaffekjelen over bålet?
 6. Hvilke muskler er det som er for stramme når man får den beryktede vepserumpa under markløft/bøy og lignende? Og hva kan man tøye/trene for å få det bedre? Jeg prøvde å lete her, men jeg vet virkelig ikke hva jeg skal søke etter..
 7. Jeg skulle gjøre skoleoppgaver i går, leste et kapittel, lå resten av dagen på sofaen og så på sesong 3 av Charmed... Jeg spiste også disse fabelaktige eggene, så i dag er jeg "fyllesyk" Hodepine, kvalm og svimmel..
 8. Så lenge du ikke jukker deg oppover er det trygt. Jeg stoler mer på den enn de du presser ut karmen med.. I tillegg koster den lite på ebay. Her har du en bruksanvisning som kanskje forklarer bedre.
 9. Delen med rødt på blir hengt opp over dørkarmen, og de ut til siden bruker kroppsvekta di til å "låse" mot karmen på andre siden. Om det ga noe mening i det hele tatt...
 10. Peppermakrellen smaker virkelig ikke godt, da er den ferske mye mye bedre (OG den har riktig konsistens)
 11. Jeg har ikke prøvd HM sine skjorter på lenge, men den jeg har er alt for stor på nesten alle områder. Den burde egentlig kastes, men det er vanskelig når jeg allerede er i manko, og nettopp kastet/ga bort omtrent alle skjortene mine..
 12. Hehe, fin utvikling. Jeg for min del tror herreversionen vil se litt rar ut over hoftene mine. Skredderversionen derimot er nok ikke så langt unna, jeg må bare finne en billig en. Overraskende nok fant jeg en som passet på H&M, den er uten knapper, og stoffet er litt stretchy. Jeg er veldig glad i skjorter og blazere, og vil veldig gjerne ha en eller fire.
 13. I butikken, i den asiatiske butikken, eller i skogen!!
 14. Spiser du på kvelden? Kanskje det hjelper å få i seg litt havregryn eller lignende kvelden i forveien. Om du er kvalm på grunn av blodtrykket kan det også hjelper å spise litt lakris, enkelt tips ved fall i blodtrykket. Og for min del, når jeg er ordentlig sulten blir jeg kvalm av tanken på søt mat, det beste er en brødskive med skinke eller noe lignende, gjerne agurk med salt i tillegg.
×
×
 • Opprett ny...