Gå til innhold

DC_Flisen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    654
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om DC_Flisen

  • Rang
    Avansert medlem
  • Bursdag 20. mars 1982
  1. erfaringer med napalm eller san sin launch? vurderte og gi en av de et forsøk, eller noen som vet om man fremdeles kan finne neurocore versjon 1 på nett? syntes den var veldig grei.
  2. DC_Flisen

    Filmtips?

    søren bestem dere nå satt jeg den igang på streaming
  3. DC_Flisen

    Filmtips?

    The Endless Summer (1966) - IMDb Warrior (2011) - IMDb The Departed (2006) - IMDb Old School (2003) - IMDb Blood Diamond (2006) - IMDb Dogtown and Z-Boys (2001) - IMDb Flight (2012) - IMDb El Gringo (2012) - IMDb Ikke la deg skremme av ratingen til den siste, helt konge b-film, syntes det var en helt rå film faktisk.
  4. Man skal jo ha et liv ved siden av treningen og, kjør på og ikke tenk så mye på de 2 øktene
  5. In flames å rocky, og grattis med ny pers:p
  6. likte sittende roing rutinen tidligere i uken, dame i middelårene som brukte hele kroppen som fart og la seg paddeflat på benken hver reps, slet ganske hardt med og ikke bryte ut i årets latterkrampe.
  7. nesten stående utført benkpress i smith med pussypad var grei rutine observert denne uken. så var det superspeed mannen da, utførte alle øvelser i et jævelsk tempto uansett øvelse han tok var det om å gjøre og gjøre de absolutt fortest mulig, ventet på at hantlene skulle flyge i taket etterhver...(tenk finish moron training videoen og samme tempo teknikk bare i alle øvelser:D) så har vi standard ungdommene på ene senteret som skal spotte hverandre men står opptatt i samtaler og andre ting så stang og vekter alltid flyger i gulvet..
  8. Mener jeg så det, får se en gang til når jeg har bedre tid:) Til resten, den diskusjonen med en jente som har søtsug tror jeg nesten jeg dropper:D du får betale ekstra og bruke creatin som snop og kose deg med det;)
  9. no worries, iherb it is;) creatin bestiller jeg vanligvis fra norge siden frakten går kjappere og det er forholdsvis billig her og, men fra iherb ville jeg gått for enhvert kjent merke sålenge det er creapure, f.eks: Universal Nutrition, Creatine, 1000 g (1 kg) - iHerb.com under 200 lappen for 200 serveringer vs 289,- for 40 serveringer med tygge creatinen, da ser du hva jeg mente med rip off;) Det finnes billigere 500g og 1kgs der inne og, men må sjekke om det er billig kina creatin el creapure etc før kjøp. bcaa: de har forresten den dere snakket om til under halve prisen der, men
  10. hehe jenter og godtesug ja, slår aldri feil det:D fra norge eller iherb? har masse hehe får sende link imorgen, øynene er litt segen nå for kvelden
  11. broscience meet girlscience:D ikke at det er noe gale i tilskuddene dere diskuterer, men kreatin til 289,- for 40 porsjoner for den har en insane berry smak og kan tygges det er ganske så rip off;) bcaa greit nok hvis dere vil bruke litt ekstra cash el faster..
  12. Av det merket og ikke generelt regner jeg med? isåfall apple pie og peanuttbutter smaken, apple pie liker jeg best selv med den litt spesielle ettersmaken hehe regner med det er samme der el? virker sånn;)
  13. jeg og syntes det er lettvint med en gainer etter trening, ikke noe gale i det:) anbefaller deg denne: Proteinbutikken. VITALITY LINE WEIGHT GAINER JORDBÆR SMAK 1.5 KG er eneste gaineren jeg har funnet som faktisk har litt ok protein innhold også, 35g pr 100g, er ingen norske merker jeg har sett som er inærheten av det, og det er whey isolat. tilsatt bcaa og creatin også og til en fornuftig pris(har i større bøtter også). den smaker ikke veldig godt, men går ned smaker litt som havregryn nesten.
  14. Varme de litt i mikroen, hvorfor har jeg aldri tenkt på det liksom , har gått noen bokser av de og aldri tenkt over, bra forslag(y) Kanskje den rare vin/alko/gjær? en av de hehe, ettersmaken forsvinner da... utenom den spesielle ettersmaken som må tilvennes er de ganske grei.
  15. yepps, skal inrømme svart ser bedre ut men navy blue jeg har den også i tskjorte og ser bra ut de og, close nr2;) de er forøvrig compresjons tskjorter så xl er ca m/l i en vanlig tskjorte, sånn da er all info på plass ihvertfall:D
×
×
  • Opprett ny...