Gå til innhold

bama

Medlemmer
 • Innholdsteller

  226
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg synes den er god. Jeg veksler mellom den og brownie:)
 2. Caramel dipen og ranch dressingen syntes jeg ikke noe om, men BBQ-sausen synes jeg funker godt å grille med eller å steke kyllingen i pannen. Ellers synes jeg Thousand Island smakte tilnærmet likt den originale (så noen andre ikke likte den). Men smaken er som baken, den er delt;)
 3. Jeg ser ikke på det som bare angst nei, langt i fra, det var bare et kort utsagn om at det ikke går på vilje:) Jeg har selv erfart å slitt med anoreksi halve livet så jeg prøver ikke si at det er så enkelt. Da hadde nok de fleste klart å fri seg fra en spiseforstyrrelse lettere enn det lar seg gjøre. Det dreier seg jo ikke egentlig om mat i det hele tatt.
 4. Det kan kanskje være sånn, for noen. Det er like mange årsaker til det som det finnes personer med spiseforstyrrelser. Men det er en misforståelse at anorektikere sulter seg på ren vilje. Det begynner gjerne slik, men så tar anoreksien over, og selv om man kanskje vil spise, og vil prøve endre atferden, er man ikke i stand til dette. Man klarer ikke spise fordi spiseforstyrrelsen har tatt over kontrollen.
 5. Veldig sant. Som Finn Skårderud har sagt; det er ikke viljestyrke som gjør at en anorektiker ikke spiser, det er angst (for maten).
 6. Jeg fikk Eurospar på Tomasjord til å ta inn speltlomper (men de fikk ikke tak i buer sine), men nå har de sluttet å selge de igjen. Sukk:( Hvorfor skal det være så vanskelig å få tak i skikkelige lomper i nord! Jeg vil ikke ha potetlomper..
 7. Takk, måtte bare få det bekreftet for å være sikker på at det var sånn som jeg trodde:)
 8. Er det noe spesielt med psmf siden den skal være så lav på fett og karbohydrater, gir det ekstra gevinst å være i ketose kontra energiunderskudd generelt? Så lenge underskuddet er like stort? Eller skal man bare innta minst mulig karbo og fett for å få mest mulig underskudd så lenge minimum protein og EFA er dekt? Kanskje dårlig formulert, men håper noen skjønner hva jeg spør om:rolleyes:
 9. Jeg også. Skal ikke være noe problem å bestille det så langt jeg har hørt, jeg har aldri hørt at det har blitt stoppet i tollen.
 10. Kanskje jeg må stikke å kjøpe en til å ha da:) Kjipt de slutter å selge den da:(
 11. Ups, sorry! My bad! Jeg kjøpte en da;) Var enda mange igjen, så jeg får hamstre om den er god.
 12. Idun har sukkerfri sennep, den har grønn kork Jeg kom over den i en eurospar-butikk her om dagen. Jeg har ikke rukket å teste den ut enda.
 13. Moderat lavkarbo, der jeg stort sett ligger på 90-140 karbs per dag. Men en dag i uka blir det gjerne litt mer. Som nå på mandag da blir det sushi til middag;)
 14. Takk, jeg har den faktisk på vei i posten fra iherb, gleder meg til å teste den ut!
×
×
 • Opprett ny...