Oddis Skrevet 7. oktober 2012 Skrevet 7. oktober 2012 "VegarL skrev: Imponert over folk som klarer å ete havregryn med proteinpulver oppi! Gjør det enkelt, bøtt ned en shake ved siden av?=p Kommer vel ann på smaken på proteinpulveret. Jordbær og vanilje synes ihvertfall jeg fungerer bra. Har det selvsagt i etter grøten er varmet opp som de andre sier over her. Siter
Lisa Skrevet 7. oktober 2012 Skrevet 7. oktober 2012 Er det noen som spiser havregryn med proteinpulver, og bare det? Ser at noen skriver det, men de må jo ha vann eller noe oppi ellers så blir det jo veldig tørt. Siter
Espen-h Skrevet 7. oktober 2012 Skrevet 7. oktober 2012 putter bare en dæsj pulver oppi og rører godt TMHL 1 Siter
TMHL Skrevet 7. oktober 2012 Skrevet 7. oktober 2012 "Lisa skrev: Er det noen som spiser havregryn med proteinpulver, og bare det? Ser at noen skriver det, men de må jo ha vann eller noe oppi ellers så blir det jo veldig tørt. Selvfølgelig må man jo koke opp havregrøten med vann/melk først før man har oppi proteinpulveret Det jeg gjør i alle fall - deretter blander jeg proteinpulveret inn i havregrøten! Aleksander93 1 Siter
Vegard L Skrevet 7. oktober 2012 Skrevet 7. oktober 2012 Husk at det er proteininntaket totalt som er av betydning da, ikke proteininntaket i det enkelte måltid. Om du trenger å berike havregrøten din med protein vil følgelig avhenge av det øvrige kostholdet ditt TMHL, Hege Slåttum og Sondre Aalbotsjord 3 Siter
Oddis Skrevet 8. oktober 2012 Skrevet 8. oktober 2012 "Vegard Lysne skrev: Husk at det er proteininntaket totalt som er av betydning da, ikke proteininntaket i det enkelte måltid. Om du trenger å berike havregrøten din med protein vil følgelig avhenge av det øvrige kostholdet ditt Om man som trådstarter spiser havregrøt til frokost har det jo ganske mye å si for metthetfølelsen at man har litt proteiner i. Siter
Synan Skrevet 8. oktober 2012 Skrevet 8. oktober 2012 Kan være greit å ta med seg at kasein og myse oppfører ganske annerledes i grøten, førstnevnte blir "stivere" og whey mer kliss. Jeg liker ikke ren whey og bruker hovedsaklig blandingsprotein, og en foreløpig favoritt er vel grøt tilsatt vaniljeprotein og frossen skogsbærblanding. Hold deg forresten laaaangt unna Whey80 vanilje i grøt, smaker vooooondt Siter
Gjest noen123 Skrevet 8. oktober 2012 Skrevet 8. oktober 2012 prøv gourmet-pro fra gymgrossisten, syns den blir veldig bra i havregrøten. det er forøvrig et veldig bra proteinpulver, skummer lite og får god konsistens. smaken er digg i tillegg Siter
maybe Skrevet 8. oktober 2012 Skrevet 8. oktober 2012 Jeg synes Mocca-protein (myoprotein) er veldig godt i grøten, gjerne med mandler eller cashewnøtter oppå. Ellers er det godt med cottage cheese eller kesam på. Siter
Vegard L Skrevet 8. oktober 2012 Skrevet 8. oktober 2012 "Oddis skrev: Om man som trådstarter spiser havregrøt til frokost har det jo ganske mye å si for metthetfølelsen at man har litt proteiner i. Det kan ha noe å si, men ikke nødvendigvis. For noen vil havregrøt i seg selv mette rimelig lenge selv om proteininnholdet er lavt. Havren inneholder en del protein, og om man lager den på melk så bli det litt ekstra Energiinnholder kan også økes en del ved å tilsette fløte eller smør, og fettinnholdet vil gjøre at maten absorberes over et lengre tidsrom. Siter
Anny92 Skrevet 8. oktober 2012 Skrevet 8. oktober 2012 jeg syns det er godt å røre inn mager kesam etter du har kokt ferdig grøten. da smaker det litt som rømmegrøt og den blir litt fortere avkjølt Siter
Moniique Skrevet 8. oktober 2012 Skrevet 8. oktober 2012 Dette er min favoritt grøt: Koker Store havregryn, Linfrø, solsikke kjerner og Kakao m/vann el melk, så rører jeg inn cocosa og Sjoko/coco protein pulver til slutt kan evt variere med sjokolade protein og peanuttsmør, eller kutte ut kakaoen å heller blande i Blåbær og vanilje protein:) Men blander alltid inn protein pulvret etter grøten er ferdig kokt! Siter
Tjoms Skrevet 16. desember 2012 Skrevet 16. desember 2012 Om en ikke MÅ ha grøtkonsistens så funker det fint å bruke en shake (enten med vann eller melk avhengig av energimengden du vil ha) i havregrynene i stedet for melk/vann. Personlig synes jeg konsistensen blir bedre med de originale havregrynene enn med de store. Om du lar det stå litt så blir det ganske grøtete konsistens også. Jeg bruker MyoProtein mocca chocolate blandet med 3 dl vann sammen med 50-100 g havregryn hver dag til frokost. Metter lenge og smaker godt. Gir også en, for meg, fin sammensetting av makronæringstoffene om jeg tar den daglige spiseskjeen tran før/etter måltidet. Siter
Lilo Skrevet 16. desember 2012 Skrevet 16. desember 2012 "Viking Malene skrev: Takk for tips! Har noen av dere erfaring med eggehvitter oppi grøten? Smakes dette forferdelig eller? Jeg hadde tidenes aha-opplevelse ved frokostgrøten i dag. Mekket vanlig snickersgrøt (Oppskrift: havregryn, smør, melk, vann, en neve nøtter av ymse slag, bakekakao og kanel) og når jeg tok av kjelen helte jeg oppi en klunk eggehviter fra dunk (kjøpt i sverige) som jeg rørte i til det ble jevnt fordelt. Knallgodt! Siter
Lilo Skrevet 16. desember 2012 Skrevet 16. desember 2012 Ellers pleier jeg også å ta en shake i en bolle med havregryn, müsli og litt syltetøy. Digg! Siter
Idina Skrevet 16. desember 2012 Skrevet 16. desember 2012 "Viking Malene skrev: Takk for tips! Har noen av dere erfaring med eggehvitter oppi grøten? Smakes dette forferdelig eller? Jeg synes eggehviter i grøten er digg! Men aller best i kjappisvarianten med mikrobølgeovn Må også ha kanel og sukrin på + bringebær/blåbær. Ellers er det cottage cheese med bær som går igjen - det er det aller beste. SIste par ukene har jeg prøvd med mager kesam + proteinpulver m jordbærsmak, og det smaker også greit (har også i tinte bringebær, sukrin og kanel). Men mager kesam er jo på langt nær så god og fyldig i smaken som cottage cheese. Strør over hakkede nøtter/mandler på toppen, yum yum! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.