Gå til innhold

Lisa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  631
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lisa

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 20. mars 1992

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://nerdielisa.blogg.no

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva ellers skal man gjøre enn å ta vare på den selv? Levere den til Politiet i håp om at noen har meldt en 500-lapp savnet?
 2. Syns ikke de er vanskelige dersom de ikke gir deg lov til det. Hvorfor skal de la deg "stjele" kunder fra dem uten at de får noe igjen for det?
 3. Men det er jo lettere å lese det i rekkefølgen man sier det, i og med at < betyr mindre enn. "Mindre enn .... 90" (< 90) http://www.korrekturavdelingen.no/K4MindreEnnStorreEnn.htm
 4. I følge Icaniwill så betyr 90< mindre enn 90 Men egentlig: < 90 = mindre enn 90 > 90 = større enn 90
 5. På størrelsesguiden til Icaniwill-tighstene står det f.eks. 90< på hofte. Se her: http://icaniwill.se/image/catalog/PDF/sizeguide_en.pdf Det gir ingen mening da tegnet skal stå forran tallet fordi man leser det som f.eks. "mindre enn 90". Vet noen hva som er riktig? Er det større enn eller mindre enn 90? Hvis noen har en tights derfra som passer så ville det også hjulpet om du kan si størrelsen du har og omkretsen på hoften din. Haha Trenger å vite det i dag da jeg skal bestille en tights og de ikke svarer meg.
 6. Lisa

  København

  Hva må man se og hvor må man dra når man er i København? Jeg er spesielt ute etter nye proteinbarer, godt utvalg av treningsklær og godteributikker
 7. Kjøttdeig + hakkede tomater på boks. Kan vel ikke bli stort enklere enn det? Ha evt oppi (hvit)løk og krydder. Kidneybønner funker også. Vet ikke hva du regner som greit proteininnhold, men.
 8. Ja, så lenge næringsinnholdet er oppgitt per 100 g tørr vare.
 9. Det stemmer. Hvem blir mest andpusten?
 10. Kan sterke og utholdende muskler "kompensere" for dårlig kondisjon? Eller hvis jeg skal formulere det på en annen måte: Vil musklene avlaste lungene mer jo sterkere man er hvis man f.eks. skal løpe opp en bakke? Altså, vil en som trener styrke måtte jobbe mer for å nå makspuls enn en som ikke trener styrke? La oss si at de trener like mye kondisjon. Skjønner dere hva jeg mener?
 11. Om du kaller det Brustad-bru så vet man jo ikke om du snakker om en innvandrerbutikk eller den søndagsåpne Bunnprisen
 12. Skal du virkelig begynne igjen? Hva om man ikke har lyst på en halv rute mørk sjokolade, men en Questbar? Jo, da spiser man en Questbar. Du er rar, ass.
 13. Har du fortsatt like lite å finne på om dagen?
 14. Det var nok du som misforsto. Du spurte jo om næringsinnholdet blir høyere per skive, og jeg svarte at det stemmer hvis skiva er større. Med andre ord så blir ikke næringsinnholdet høyere hvis skiva veier det samme som når du lager 4 brød.
×
×
 • Opprett ny...