Jump to content

TMHL

Members
 • Content Count

  796
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TMHL

 1. Her er det også mange andre faktorer som kan spille inn. Hvor mye søvn får du? Sover du godt eller dårlig? Har du mye eller lite stress i hverdagen?Som nevnt over - hvordan er aktivitetene ellers? Er du sittestillende, eller har du en aktiv jobb?
 2. Det er noen gode poeng. Takk for det! 😊
 3. Hei, takk for svar! Det hjalp litt på! Det er økning i styrke, ja. Har brukt Harris Benedict Formula til å beregne, hvor jeg multipliserer hvileforbrenningen med en aktivitetsfaktor. Dersom jeg velger "lett aktivitet" (1-3 dager i uka), vil jeg få som overnevnt omtrent 1860 kcal. Dersom jeg på den andre siden velger "moderat aktivitet" (3-5 dager i uka), ender jeg opp med omtrent 2090 kcal. Er vel litt mer usikker på hvor jeg skal plassere meg på aktivitetsfaktoren mtp på at det er ca 2 timer for hver økt, 3 ganger i uka. Det er altså 6 timer med styrke over en uke. Vil det da altså gå under "hard aktivitet" (6-7 dager i uka), som vil gi et antall på omtrent 2300 kcal? Nå vet jeg ikke hvor mye de formlene forventer av mengde trening - om det er snakk om 1 time per dag, og at om man trener 1 time per dag (6-7 dager pr uke) så er det under "hard aktivitet", eller at det er snakk om mer enn det. Men det er som du sier, jeg må nesten prøve ut. Og om jeg får litt spekk, så vil nok muskelmassen gå opp også! Takk, igjen 😊
 4. Hei, Er i uke 2 på Sheiko #30 sitt program, og har noen spørsmål rundt kosthold. Har allerede vært i kontakt med online coaching angående kostholdsplan, men ettersom jeg er student med masse utgifter er det litt mye å ta seg råd til nå. Spørsmålet mitt baserer seg nærmere på hvor mange kcal jeg bør innta. Slik jeg har regnet ut selv bør jeg ligge på omtrent 1900-2000 kcal i vedlikehold. Jeg fikk også bekreftet fra online coaching at jeg bør minimum ha 1900 og eventuelt øke - han nevnte ikke hvor mye da. Det er her jeg stiller spørsmål rundt - det er 3 økter per uke, hvor jeg bruker omtrent 2 timer på hver økt (ettersom at det er et ganske heftig program). Bør jeg da øke inntaket? Eller er 2000 kcal omtrentlig greit? Og dersom jeg bør øke - hvor mye? Alder: 20 år Høyde: 151 cm (lenge siden jeg har målt høyde) Vekt: 56 kg Legger ved et bilde. Har altså ikke et ønske om å bli større enn jeg allerede er. Håper noen kan gi meg et godt og utfyllende svar!
 5. Når jeg blir stor skal ta over jobben til Moder Theresa, siden jeg ble oppkalt etter henne.
 6. TMHL

  Hvor ofte?

  1 - Omtrent 4 eller 5 ganger i uka. 2 - Blir oftest 1 gang i uka, når jeg vil egentlig. 3 - Sjeldent.
 7. TMHL

  Filmtips?

  Wow! Den skal sjåast i kveld for å si det sånn
 8. TMHL

  Filmtips?

  Mhm, akkurat det som er problemet... Men hvis du ser den med andre, så er det morsomt å se andres reaksjon på plottene
 9. TMHL

  Filmtips?

  Mest geniale og brilliante filmen jeg noen gang har vært borti Sett den omtrent 7 ganger nå, går aldri lei!
 10. TMHL

  Filmtips?

  Law abiding citizen Warrior The town Unknown Wanted
 11. Tror du må lese innlegget Keegil skrev til deg, en gang til. Du lurer ikke deg selv. Slik jeg har forstått det, ligger du i underskudd, og da er det bare vannsamling som har lagt seg rundt magen. Som nevnt tidligere her i tråden; om kaloriene er fra protein, fett eller karbohydrater har ingen ting å si, for det er overskuddet som gjør at du legger på deg (enten i fett, muskler eller begge deler)! Så jo, da er det bare å si til seg selv at du ikke legger på deg av å spise karbohydrater så lenge du er i underskudd. Hvis du virkelig vil få maksimalt ut av all tiden du legger i treningen, bør du ta å få orden på forholdet mellom deg og frykten for karbohydrater. Jeg ville heller vært i frykt for å ikke få i meg nok karbohydrater, for jeg friker ut hvis jeg ikke får nok av alle nødvendige næringsstoffene.
 12. Når det gjelder joggesko/løpesko kjøper jeg ut i fra pronasjon, steg og generelt mitt behov. Å kjøpe tøffe nike-sko bare fordi at alle venninnene mine har det er absolutt uaktuelt. Når jeg trener styrke går jeg i flate sko, men løper jeg bruker jeg ordentlige joggesko som er tilegnet meg. Asics Gel-Nimbus 13 er de jeg har for tiden nå [ATTACH]103197[/ATTACH] Ellers på fritiden trives jeg best med høye hæler, eller helt flate (nøytrale og til hverdagsbruk). Alt ut i fra hvilke klær jeg har på meg, pluss dagsform.
 13. Jeg personlig velger spinning foran løping, men det er fordi jeg interesserer meg for sykkelsporten. Er godt å variere mellom å sykle og å løpe Stimulerer du den utholdende muskulaturen skal du ikke være redd for store lår, siden du holder deg på en passe intensitet, typ moderat cardio. Trener du mer intervalltrening gir det en større effekt på å øke muskeltverrsnittet. Fordelen med spinning er jo at det, 1. Er utrolig morsomt! 2. En variasjon fra all løpingen. 3. Mer skånsomt mot knær enn jogging. Ta et valg ut i fra hva du liker best å holde på med, ikke hva som forbrenner mest. Varier en god del, gjerne mellom intervall og langkjøring, sykkel, jogging og annen cardio. Det kommer du langt med
 14. Har enda ikke tittet på referansen du linket til, da jeg skal straks ta kveld. Men det er helt sikkert rett i at det er flere kvinnfolk som slår menn og barn, hvis referansen er god og nøye nok. Jeg har selv vokst opp med en voldelig stemor som har gjort diverse, så jeg påpeker ikke at kvinnfolk ikke kan være voldelig og farlige. Ser ut som at vi i grunn er enige, men på enkelte ting har ulike syn. Det var en god diskusjon! Nå tar jeg kveld. Ha en god natt
 15. Som du nevner så er det dine meninger, ut i fra hva du har opplevd. Det er synd at dere ikke har opplevd kvinnfolk som kan bruke logikk og være uenig, men samtidig saklig, fornøyd og blid. I enkelte andre land er kulturen annerledes - der er det menn som er dominant. Kvinnfolk har ofte ingen rett til å uttale seg og blir sterkt undertrykt. Poenget mitt er at noen ser "røde blomster", andre "blå", alt ut i fra hva man selv opplever gjennom livet. Jeg er enig i at mange menn kan oppleve kvinnfolk kjefte, slå, grine, sutre, bite, etc. - men jeg mener at mannfolk også kan være slik, gitt ut i fra hva jeg har opplevd i livet mitt
 16. Dessverre alt for mange.. Hører stadig vekk på sutring over hvor dum kjærestene er, hvor idiot og egoistisk de er. Og det er både i den unge og eldre generasjonen. Men det er det følelsesmessige stadiet de holder seg til og prater ikke ut i fra fornuften.
 17. EDIT: Synd å høre om kameraten din. I slike situasjoner bør politiet se grundigere på hva som har hendt og ikke bare ta en konklusjon ut i fra den ene siden av saken. Samtidig var det både dårlig og svært umodent gjort av de jentene du diskuterte med. Ut i fra hva du forteller om skolegangen dems, skulle de klart å holdt seg saklig og respektert ditt syn, i stedet for å gå til personangrep mot deg. Har full forståelse for at du og en del andre menn får et inntrykk av at jenter ikke kan diskutere når slike hendelser skjer. Og dessverre skjer det stadig. Men det er vice versa, da jeg har opplevd gutter som har trykt meg ned og ikke kan holde en saklig diskusjon, og derfor er det godt å møte på personer man kan prate ordentlig med. Er det noe jeg har lært på veldig kort tid, er at man bør bruke fornuften og ikke følelsene - da følelsene kan føre til at man angriper en annen personlig, i stedet for å føre en fornuftig og saklig diskusjon. Og egentlig i alle situasjoner bør det være slik. Og det bør de fleste lære seg.
 18. Det har du helt rett i. Henger meg ikke opp i det, kommer fort opp i glemmeboka, var bare et "svar" jeg ønsket å skrive for å fylle inn tiden mens jeg venter på bussen
 19. Jeg veier ikke mye og har sterke meninger. Interessene mine er fotografi, bøker, historie, språk, kultur, trening, kosthold, familie, venner, natur, grafisk design, politikk, krig, lover og regler, film, kunst, spill, musikk, bil, sykkel, kampsport, verdensrommet, etc. Jeg har et politisk ståsted fordi jeg interesserer meg for samfunnet og hvordan vi lever i Norge, samt rundt om i verden, ikke fordi det skaper karriere og resume. Altså, det er mye som fanger opp min interesse. Jeg er ikke en person som hogger ned på andre, men mer den personen som lytter og hjelper andre. Har stor omtanke og er støttende. Tenker at alle mennesker i verden er personer og har rett til å bli sett på som et individ, til tross for hvor fæl andre kan mene noen er, i den forstand at de har gjort noe forferdelig (slik som Hitler, Breivik, etc.). Er ingen fan av sutring, krangling og nedrakking. Vil du diskutere Vietnamkrigen eller moderne historie? Værsågod, ta kontakt!
 20. Er nok en del damer som er 1/100, de kommer bare sjeldent fram. Trusler, krangling, sutring og slikt er heller ikke min stil.
 21. Haha, ja da går det greit. #TGIF
 22. Jeg er dritgod på å være livlig. Også er jeg dritgod på å få folk til å tro at jeg er i slekt med Ardian Gashi (fotballspilleren vettu).
 23. Jeg har skolearbeid å holde på med. Så dette er meg nå: Men så kommer jo middag. Da skal jeg spise herlig ikke-sunnifisert-pizza! Så da blir jeg nok som dette:
×
×
 • Create New...