Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I dag ble det bare grøt på 80-100g gryn, 50/50 melk og vann, kanel/kardemomme og vaniljestevia. With a big dash blueberry-jam! Simple as that. :)

Etter gårdagens frokost hadde jeg pannekake-abstinenser hele dagen.. Måtte kurere det med å lage samme tårnet til kveldsmat, bare denne gangen med blåbærsyltetøy, jordbærskiver og nugatti i tillegg til det vanlige. Sov godt i natt! :D

post-36475-14441000066629_thumb.jpg

Annonse

?????

LÆR MEG

Eeenkelt! Fikk smaken helt tilfeldig :lol:

blandinga besto av:

40g lettkokte havregyn

25g kokosmel

1dl lettmelk

0.5dl kokosvann

2 scoops sjokoladeprotein

Rør ofte om, har en tendens til å bli klumpete ;)

Når alt var ferdig kokt tilsatte jeg 100g cottage cheese og 25g tørket kokosbiter :D

Annonse

Dagens frokost besto av 225g karbonadedeig, etterpå blandet med stekt egg og rørt sammen, 1 speltlompe med litt av blandingen som fyll, 1 glass varm melk med honning, 2 omega-3 kapsler, 1 l-carnatine tablett, 1 gripex tablett og creatine

Dette er helt sikkert gammelt nytt for dere som er frokostgourmeter, men for meg som er noldus på kjøkkenet, var dette en stor oppdagelse.

Havregrynene bløtlegges dagen før og blandes med litt salt, sitronsaft/eddik, og eventuelt litt steviadråper. Før koking, kjørte jeg grynene i en stavmikser, og kokte opp på vanlig måte med melk og litt mer salt. Resultatet ble at jeg spiste fløyel til frokost i dag.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...