TheNarsisisst Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Hei, gikk tom for kyllingfillet forrige uke og som vanlig kjøptemjeg i Sverige igjen, men nå får Jeg den ikke sånn som jeg liker den. Jeg foretrekker den fast og litt tørr, men denne blir drit mjuk og kjempemfuktig. Skjønner ikke hva jeg gjør feil, har prøvd flere forskjellige måter nå, har vel nesten gått en pakke allerede. 1. Tinet i vann, stekt i over en time i ovnen på 225 grader. 2. Stekt i panne. 3. Tinet uten vann, stekt skope på begge sider og 45min i ovnen på 125 grader, noen tips? Den blir ikke rosa, bare jævlig myk og fuktig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilo Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Hva med å dele den i biter slik at mer vann kan fordampe ut av kyllingen? En del av kyllingproduktene i Sverige er jo fyllt med en del vann. Kan anbefale å kjøpe de gule halal-posene istedet. Koster 30kr mer, men til gjengjeld er ikke 1/3 av vekten vann. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327095 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TheNarsisisst Skrevet 29. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 29. mai 2012 Det gjorde jeg da jeg stenkte den i panna, drit små terninger. Er snakk om den vite og gjennomsiktige 2kgs posen fra Maxi. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327096 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilo Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Høyere varme? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327097 Del på andre sider Flere delingsvalg…
larskr Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 kyllingen i sverige er vel pumpa fulla av vann for at de skal veie mer, prøv med norske og se om du har samme problem med dem. Daniel Sol 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hby Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 en TIME på kyllingfilet? Da sitter du igjen med hockeypuck. Kylling skal helst ikke være rosa - da er den ikke gjennomstekt. Du vil ha en kjernetemperatur på litt over 70 grader - da er den ferdig. Prøv evt. steketermometer. Litt avhengig av størrelse kan en grei ca-regel være å brune raskt på høy varme, så steke i ovn på ca 200 i 20 min. Da kan du tilsette det du vil av smaker. - Soyasaus og litt akasihonning på toppen f.eks er kjempegodt.(med mindre du er redd for et par ekstra kcal) Legg gjerne et par fedd hvitløk under fileten også! Mange varianter - smør på pesto og hell bittelitt appelsinjuice i formen er også veldig godt! Velvet, SlayerDad, Aurelius og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monix Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Blir ikke sverige-kyllingen alltid slik da? Akkurat det du beskriver der er årsaken til at jeg ikke kjøper billig frossen-kylling fra Sverige. Skikkelig guffen konsistens. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327209 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Estella Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Jeg bruker George Foreman grill. Vet ikke om den er å få kjøpt i norge, men de har flere typer på amazone. Den er idiotsikker (jeg er pinlig ubrukelig på kjøkkenet) til både fisk, kylliing og burger (med mindre du syns det er kjipt at fettet renner av) playfair90 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327342 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TheNarsisisst Skrevet 29. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 29. mai 2012 2kg kyllingfilet fra first price til 130kr på kiwi, stor orangsj pose. samme kyllingfilet som prior, bare de ikke er "normal" str - varierer fra 50g til 250g per filet. null vann i kyllingen, og det skjer ikke at den blir ekkel. også kan du grille den, på vanlig grill ute, 15-20min, da blir den veldig bra, saftig i midten og litt "tørr" ytterst. Takk for svar, da tror jeg at jeg tester det, synes dette ernutrolig rart, første gang kyllingen blir sånn. Er heller ikke noe galt med ovnen, har til og med hatt dem over 1 time på 250 grader lol. Camillam 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327471 Del på andre sider Flere delingsvalg…
JohannesL Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 2kg kyllingfilet fra first price til 130kr på kiwi, stor orangsj pose. samme kyllingfilet som prior, bare de ikke er "normal" str - varierer fra 50g til 250g per filet. null vann i kyllingen, og det skjer ikke at den blir ekkel. også kan du grille den, på vanlig grill ute, 15-20min, da blir den veldig bra, saftig i midten og litt "tørr" ytterst. Sikker på at den ikke er tilsatt vann? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327503 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lynx Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Kjøp kalkunfileten i stedet, den er noe dyrere men rikere på protein og kommer vakumpakket per filet. Smaker nesten helt likt. Lilo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
katari Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 synes frossen kyllingfilet nesten alltid blir slik du beskriver. du kjøper den frosne eller? isåfall gå over til fersk. FP sin f.eks? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327872 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imu Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Jeg synes frossen filet får en merkelig smak og litt rar konsistens, smaker mer vann av den. (first price). Kjøper normalt first price fersk, ikke fryst. Når jeg steker filetene gjør jeg det i varm panne som står på hakk fem av seks mulige. Om filetene ligger veldig tett blir de nærmest kokt fremfor stekt. Jeg steker dem lenge for å få en stekeskorpe og for å få vannet ut av dem. Jeg har forsøkt å skjære den frosne i tynne skiver og steke. Da blir de smakløse og tørre. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-327891 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mannjern Skrevet 29. desember 2012 Del Skrevet 29. desember 2012 Enig med ho her! Den kyllingen er veldig god!ja Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-614259 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 29. desember 2012 Del Skrevet 29. desember 2012 For å få kyllingfiltet til å bli bra trenger du smør, olje, bacon/spekeskinke... But srsly... Brun fileten på begge sider i panna, dvs brukl høy varme, deretter skru ned varmen betraktelig og la den gjennomsteke, gjerne med lokk over. Problemet med fileter er nettopp det at de har lite fett i seg, dermed blir de fort ekstremt tørre om du ikke vet hva du gjør og passer og passer godt på. Et tips kan være å koke opp vann med litt laurbærblader, hel pepper og kyllingbuljong, la filetene trekke i dette ((skru av varmen etter at vannet har kokt opp og bruk lokk for faen) og så brune de kjapt når de er ferdige. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-614271 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 7. januar 2013 Del Skrevet 7. januar 2013 min kyllingfilet som er all natural stekes på 200 grader i 30 minutter. Blir alltid helt sjefs! uten oljer, fett eller annet lumske saker! bare grillkrydder uten salt. fff 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-622485 Del på andre sider Flere delingsvalg…
heege Skrevet 22. januar 2013 Del Skrevet 22. januar 2013 STEKEPOSE! Da blir det perfekt hver gang! Tilsett forskjellig type krydder, legg de i posen og inn i ovnen. Lite oppvask, god kraft, ikke noe fett, og veldig saftig kylling VegarL, tsutsugamushi og Orc 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-641172 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miah Skrevet 22. januar 2013 Del Skrevet 22. januar 2013 Uten å behøve å kuppe tråden (eller lage ny tråd...), pleier folk flest å steke kyllingen i pannen eller i ovnen? Åt slik ferdigstekt kylling som man kjøper hel, og konsistensen er helt forskjellig fra den man steker i pannen. Noen som vet om det funker å steke kyllingfileter i ovnen med samme resultat? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-641232 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Uten å behøve å kuppe tråden (eller lage ny tråd...), pleier folk flest å steke kyllingen i pannen eller i ovnen? Åt slik ferdigstekt kylling som man kjøper hel, og konsistensen er helt forskjellig fra den man steker i pannen. Noen som vet om det funker å steke kyllingfileter i ovnen med samme resultat? Jo større/jo mer ujevnt et kjøttstykke er, jo mer tjener du på å brune det i pannen,for så å steke det ferdig i ovn. Stekepannen er mye mye bedre på å overføre store mengder med energi inn i kjøttet over kort tid(Metallet i stekepanna blir mye mye varmere,og har mye mye bedre evne til å overføre denne varmen, enn lufta i stekeovnen), men dette kan føre til at kjøttet fort blir overstekt/svidd,spesiellt når det er snakk om tynne kjøttstykker som kyllingfilet; resultatet blir fort et veldig hardt og trevlet stykke middag. Stekeovnen er derimot mye dårligere til å overføre varme FORT,så her blir resultatet som regel mye jevnere og mer kontrollerbart(og litt mer tidkrevende) enn ved utelukkende steking i panne. Hvis du i tillegg går til innkjøp av et digtalt steketermometer, vil en helt ny verden av presisjon og awesome middager åpne seg for deg:) Selv pleier jeg å brune kyllingbrystet i varm olje på den ene siden,før jeg snur, og har oppi en smørklatt,for den gode smakens skyld, så tar jeg den ut, legger på asjett, setter inn termometer, har på litt smør på toppen, og steker til... tjæh, 58 grader på 150*c . Tar den ut og lar den hvile i en 3-4 min,så kommer kjernetemperaturen seg opp på 62-63 grader, gjennomstekt, men fremdeles juicy<3 wingeer 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-641291 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roger Arrow Dahl Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Kan anbefale Ytterøy sin kyllingfilet på det sterkeste. Kommer i 2kg frosset, 1,8 kg fersk og 2 fileter fersk. Forside - Ytterøy kylling problemet er vel at den bare selges i trondheim/trøndelag. Funker kjempebra i stekepose. kan også fryses ned i porsjon etter steking uten at den blir helt gummi når du tiner den igjen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/#findComment-641359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.