Gå til innhold

Monix

Medlemmer
 • Innholdsteller

  85
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Monix

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Andre har sagt nok om maten og kalloriinntaket. Jeg ville bare si - du ligger i nedre del av det man kaller normalvektig, du har levd med denne nye livsstilen i 5 små uker, du har gått ned 2 kg, du ser at du hatt fått mer muskler, du føler deg mye bedre og er kvitt hodepinen. Hvordan kan du si at du ikke merker noen forskjell på kroppen?
 2. Greit nok at du synes svette og hud er ekkelt, men skjønner bare ikke hvorfor svetten og huden fra skuldre og øvre rygg skulle være verre enn svette og hud fra hendene. Kan love deg at folks hender er mer møkkete enn folks rygg.
 3. Er det eklere at folk er borti stanga med skuldrene enn at de er borti med hendene?
 4. Fivefingers Drikkeflaske Thats it. Lommebok i ene jakkelomma, telefon i den andre. Bilnøkler i hånda.
 5. Torsk, brokklimos, bacon. Veldig godt og enklere blir det ikke.
 6. Fort gjort å si feil da. Jeg bytter f.eks. navn på ungene mine hele tiden, selv om jeg vet hva de heter altså. Ha litt faith. Sansynligheten er stor for at vedkommende vet forskjell på knebøy og markløft.
 7. Kanskje det ikke var nøyaktig vektmåling han var ute etter?
 8. Tights er helt ok på alle. Shorts utenpå tights synes jeg ser småteit ut, men jeg synes også at man skal drite i hva andre synes og trene i de klærne man vil. Selv trener jeg i fivefingers selv om de fleste synes det er mildt sagt ulekkert. Bryr meg ikke.
 9. Jeg synes hun er tøff som viser fram jukserumpa på den måten og sier rett ut at hun har flat rumpe. Og så er jeg litt irritert over alle her inne som disser alle som ikke har klart den smale oppgaven å trene seg opp til DAT ASS (første og siste gangen jeg bruker det uttrykket!)
 10. Skjønner ikke hvordan folk kan ha så mye i mot noen man bare har sett på nettet i ny og ne. Har ikke noe til overs for sånne "hatinnlegg".
 11. Barfotsko er de beste skoene til styrketrening etter min mening. Har ikke vennet meg til å jogge med dem ennå. Her er en tidligere tråd om temaet: FiveFingers-love! | Fitnessbloggen Forum
 12. Ikke Ben&Jerry's, men denne er goooood!!!
 13. Jeg er også slik og nevnte det for en manuellterapaut en gang. Han sa det var heeelt normalt.
 14. Beinpressen topper sansynligvis lista over stativer som ikke blir ryddet etter bruk, så om det ikke er et menneske i umiddelbar nærhet så er det ikke så godt å vite.
 15. Uten å vite noe som helst om hvor fort du løper så vil jeg tippe på ett eller annet sted rundt 2 timer.
×
×
 • Opprett ny...