Gå til innhold

Thomas HardyBoy Rossland

Medlemmer
 • Innholdsteller

  227
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thomas HardyBoy Rossland

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 20. mars 1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://fitnesshardy.blogspot.com

Converted

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. stekte kaka i ca 25-30 minutter. hadde den i en form på 20x20 cm ^^
 2. Kakapulveret er bare vanlig bakekakao som du får kjøpt på vanlig butikk myoprotein fåes hos myrevolution.no og casein hos gymgrossisten.no feks jepp! du forstod rett deigen skal være akkurat som du beskriver :)
 3. Så utrolig bra at folk får det til å bli bra lagde en ny en her om dagen, men mer cake style - mat, trening og sunne oppskrifter: Proteinbrownie oppskrift
 4. Alle kosttilskudd som blir solgt i Norge må gjennom strenge kontroller hos mattilsynet. Om mattilsynet finner ingredienser som er over den lovlige grensen i Norge, så blir ikke produktet sluppet på markedet i Norge. Finner de substanser som er på dopinglisten, eller andre ulovlige stoffer, blir produktet også bannet fra Norges land.
 5. Brownies med Freia påskeegg i midten.....
 6. bare bruke sesammel, mandelmel, eller hva du måtte ønske det
 7. hmm.. må prøve. Vil ikke natron gi en litt bismak?
 8. min kyllingfilet som er all natural stekes på 200 grader i 30 minutter. Blir alltid helt sjefs! uten oljer, fett eller annet lumske saker! bare grillkrydder uten salt.
 9. Klart det skyr er omtrent lik som mager kesam, bare at den er litt tykkere i konsistens
 10. av den gamle Superpump250 fikk mange litt trøbbel med magan, men den nye MAX'en skal ha tatt seg av det jeg merker hvertfall ingenting med MAX'en, og de har også oppgradert MAX'en, så den skal være enda litt bedre
×
×
 • Opprett ny...