Gå til innhold

Orc

Medlemmer
  • Innholdsteller

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Slik jeg har forstått det går det gjerne raskere fra salmaen forlater produksjon til den havner i butikk, enn det vanlig fersk oppdrettslaks gjør. Desutten opererer de med andre holdbarhetsfrister. Problemet med å kjøpe annen oppdrettsfisk slik jeg ser det, er å vurdere kvaliteten på fisken. Har den ligget lenge har den gjerne en sterkere fiskesmak, noe jeg absolutt ikke er ute etter. Når det er sagt så finner jeg det litt snodig at salmalaks ser ut til å ha tatt monopol på hjemmesnekra sushi. Det er jo tross alt merkevare, og går ikke merkevarebygging ut på å lure forbrukere til å tro at
  2. "Norsk oppdrettslaks som skal brukes til sushi, trenger ikke fryses først. Undersøkelser viser at denne fisken ikke inneholder levende parasitter" Riktig behandling av fisk til sushi |Smittestoffer |Matsmitte og hygiene |matportalen.no - Informasjon om mat og helse fra offentlige myndigheter
  3. Hei. Er det noen som har noen bra tips til billig fersk laks man kan bruke i sushi? Jeg har brukt salma før, men blir fort litt for dyrt. Leser at oppdrettslaks skal være fri for disse farlige parasittene man finner i vill-laks. Nedfrysing er derfor ikke nødvendig (?). Så i teorien kan man vel egentlig bare kjøpe hvilken som helst fersk opprettslaks?
  4. Større pump azz.. Nei det er jo ingen direkte sammenligning sånn bortsett ifra at jeg egentlig ikke merker noen "effekt" kontra the real shit (kjøtt og fisk?). Jeg bare sitter igjen med litt samme inntrykk som Lysne her. Får man ikke i seg tilstrekkelig gjennom kosten, så får man se til å gjøre noe med det. D-vitaminmangelen derimot, som vi etterhvert ser (iallefall noen av oss) at skaper store problemer her i mørke nord(kreft, depresjoner osv), det kan man ikke gå gjort så veldig mye med, unntatt gjennom å ta tilskudd da. D-vitamin mangel: http://myrevolution.no/forum/f16/vitamin-d-mangel
  5. Jeg er av samme oppfatning. Jeg tar 5000 IU hver dag gjennom vinteren, og har merket mye mer effekt enn alt annet jeg har prøvd tilsammen, inkl. proteinpulver, multivitamin, kreatin og ZMA.
  6. Hvordan forholder du deg til D3-vitamintilskudd Lysne?
  7. [ATTACH]85237[/ATTACH] Toppmodellen as always Jeg burde sikkert tatt opp dette med MyR i første omgang. Jeg har ingen ønske om å sverte MyR her, dere har alltid levert bunnsolide produkter og prima kundeservice i mine øyne. Jeg ville dog bare forhøre meg om jeg kan ha hatt uflaks eller om smaken rett og slett har tapt seg (dette er jo dog en smakssak, selv syns jeg smaken var på topp på den tiden hvor MyR leverte moccasjokoladepulver med små biter av mørk sjokolade). Bøtta er halvtom og nye bestillinger står snart for tur. Her er foresten et bilde av gammel vs ny type Moccasjokola
  8. Pulveret jeg kjøpte i Oktober skummer forresten mye mer enn det har gjort tidligere.
  9. Hei. Har alltid handlet MyRevolutionproteinpulver siden de startet opp. Kjøper som regel Mocca Chocolate, denne har i mine øyne alltid smakt veldig godt, eneste proteinpulveret jeg faktisk nyter å drikke. Ved siste leveranse i oktober hadde de imidlertid forandret etikett, og ikke minst; smak! Gikk fra å smake som en herlig blanding av sjokomelk og smeltet vaniljeis. Nå syns jeg bare det smaker kjedlig, syntetisk og litt for søtt. Jeg nyter ikke lengre å drikke det, og om det er slik smaken skal være vil jeg nok se meg etter andre produkter, jeg betalte faktisk merprisen for smakens skyld
  10. Takk for oppklaringen. Dette var svært uklart inntil nå
  11. Jeg har idrett grunnkurs + ped (adjunkt), vil jeg med et lite PT kurs på Bali eller NIH tjene mer enn jeg vil gjøre som lærer (350 000 året ca.) i 100% stilling hos Elexia?
×
×
  • Opprett ny...