Gå til innhold

McBain

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

McBain vant dagen sist 28. april 2014

McBain hadde mest likt innhold!

Om McBain

 • Rang
  Fitnessblogger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tror du og jeg kunne hatt et fint love/hate relationship. Fet skrift: Ting som beskriver meg. Undertittel: allergi jeg støtter.
 2. [AD BLOCKED - EXTREME ADULT CONTENT NOT SUITABLE FOR ANY HUMAN]
 3. Mtp at jeg vasker penis med plumbo, ganske.
 4. En annen ting er treningsfrekvens da. Tre ganger i uken er jo lite. Om du virkelig skal guffe så bør du jo kjøre mye høyere frekvens. Ville kjørt to daglige økter som økte i varighet etterhvert som du tåler loaden.
 5. Protip. Kroppsvekt har svært mye å si på løpehastighet. Om du er bygget for vinterkrig kan det være en idé å hakke av litt isolasjon og få oppfarten. Ellers bør du jo trene roing og andre ting og holde løpevolumet moderat hvis du har skadeproblemer. Du kommer ihvertfall ikke til å lykkes om beina detter av. Se også HER for en rekke kondisjonstips.
 6. Se ikke på meg, er ikke jeg som har sopp.
 7. Toughest er et løp de fleste kan delta på med mindre man sitter i rullestol. Mvh. han hvis rumpe blir brukt i annenhver facebook ad de kjører.
 8. Har du ikke lyst på lønn?
 9. I perioder med noenlunde strukturert trening har jeg økt opptil 40 kg i året i benkpress. Da var jeg i tenårene. Men 2800 hver dag er vel knapt noe å få gains av hvis styrkeøkninger er pri 1.
 10. Anbefaler å satse på: bygning av muskler. Løfte TONGT hver dag å blød blod HVER trening. Da får du suksesser. Ingen ting oser klasse som svulmende biceps INKLUSIVE tribaltattoveringer. Glem ikke bolelenke (hviktig for gains) og gasp-tøy.
 11. Hehe er døvt å være jente og passere 30. Spesielt om man allerede har pådratt seg en unge eller to. Markedsverdien på kjønnsmarkedet stuper mer enn russiske rubler vs. dollar. Pic related I min omgangskrets har vi introdusert konseptet "kvinneår". Litt som hundeår, de regnes på en annen måte en konvensjonelle år. Formelen er ganske kompleks men i utgangspunktet så peaker en kvinnes verdi på kjønnsmarkedet et sted mellom 18-25 år for deretter raskt evaporere. En kvinne på 33 er jo minst 40 i ekvivalente normalår (kvinneår) ettersom markedsverdi og evnen til å få avkom uten downs synker
 12. Sykt skuffende trådinnhold. Var sikker på at dette var en antidoping-diskusjon som rakket ned på #curves og relatert virke.
 13. 1 år ganske eksakt. Would wife if 11/10 would hit
×
×
 • Opprett ny...