Rocker76 Skrevet 6. mai 2012 Del Skrevet 6. mai 2012 Noen som har gode oppskrifter på torsk? Har akkurat svelget ned min ovns-stekte torskefilet. La den i en ildfast form i fryst tilstand. Delte opp litt brokkoli og blomkål som jeg la oppi forma. Deretter krydret jeg godt med salt og sitronpepper. I tillegg fant jeg en åpnet pose med tacokrydder som jeg strødde over fisken.(ca 1/2 pose) Sett inn fisken når ovnen er 200 grader. Snu torskefileten underveis, og hakk den opp i små biter for å få fortgang i stekingen. Formen fyller seg litt med vann fra torskefileten, og blander seg godt med krydderet. Usikker på hvor lenge den stod inni, du må nesten bare følge med litt, evt tine fisken først. Dette ble uansett kjempegodt. Faktisk noe av det beste jeg har spist på PSMF, og dette blir det garantert mer av Spar på krydderet om du ikke liker sterk mat. Bon apetit Anreka 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-293141 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Exy Skrevet 7. mai 2012 Del Skrevet 7. mai 2012 Noe av det jeg har spist i den siste tiden: Kyllingfilet eller reker med knust chilli, hvitløk og litt ingefær + brokkoli og litt minimais. Kyllingfilet med løk og tomat (og en ss linser) Torskefilet med dill og sitron, litt blomkål og masse agurk (med bittelitt eddik) Torskefilet med egg(ehvite), revnet gulrøtter og brokkoli Grillspyd med kongereker, biffskrimler, løk og paprika + salat Salat, tomat, agurk, gulrotrasp, cottage cheese (salt, pepper, hvitløk og paprikapulver) Grillet sopp, løk, paprika og biffstrimler (som biffsnadder) med grønn salat og cherrytomat Crabfish med dill og isberg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-294063 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alba Skrevet 7. mai 2012 Del Skrevet 7. mai 2012 Ikke akkurat en avansert oppskrift dette, men i dag rakk jeg ikke butikken før middag og alle ferske grønnsaker ble spist i helgen. Fant en pose findus brokkoli og blomkålblanding i fryseren, kokte opp dette og moste det sammen med litt av kokevannet og salt med stavmikseren min og det var rett og slett overraskende godt! Barna likte det også :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-294278 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rudi Skrevet 7. mai 2012 Del Skrevet 7. mai 2012 Ikke akkurat en avansert oppskrift dette, men i dag rakk jeg ikke butikken før middag og alle ferske grønnsaker ble spist i helgen. Fant en pose findus brokkoli og blomkålblanding i fryseren, kokte opp dette og moste det sammen med litt av kokevannet og salt med stavmikseren min og det var rett og slett overraskende godt! Barna likte det også Brokkolipure er en slager hos de små her i huset også :-) Er like god laget av frossen som av fersk brokkoli Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-295147 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MinaMarie Skrevet 10. mai 2012 Del Skrevet 10. mai 2012 Jeg aner ikke om dette er noe som er allmennkunnskap og bare jeg som er treig og ikke har fått det med meg, men jeg fant liqud egg whites på nett i går i en britisk nettbutikk *lykke* Liquid Egg Whites from Myprotein Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-299651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Exy Skrevet 10. mai 2012 Del Skrevet 10. mai 2012 De selger flytende eggehvite på kartong i dagligvarebutikker i f.eks USA og Australia. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-299732 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MinaMarie Skrevet 10. mai 2012 Del Skrevet 10. mai 2012 De selger flytende eggehvite på kartong i dagligvarebutikker i f.eks USA og Australia. Blir litt langt å fly for å handle på super'n Kjekkere å få i posten da. Men synes vi kunne få det her også Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-299758 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ane Holmen Skrevet 10. mai 2012 Del Skrevet 10. mai 2012 Jeg vet ikke hvordan man setter inn bilder, men har ihvertfall noen oppskrifter. Lasange Karbonadedeig Hvitløk Sambal olek Basilikum Oregano salt og pepper Hakkede tomater cottage cheese squash -Bruk en ostehøvel og skjær tynne skiver av squashen, legg disse på en tallerken og dryss litt salt over. Dette er ffor å trekke vannet ut av squashen. La de ligge sånn i minst 15 min, før de tørkes godt. -Stek karbonadedeigen sammen med most hvitløk og urter. Hell på hakkede tomater og la dette koke inn som en tomatsaus. (Smak gjerne til med litt sukrin for å få litt sødme på sausen.) -Legg ett lag med kjøttsausen i bunnen av en ildfast form. -Legg et tynt lag med squash over kjøttsausen, så et lag med cottage cheese over squashen. Deretter et lag med kjøttsaus over cottage cheesen. -Fortsett å fyll på lagvis til formen er full. Stekes på ca 225 grader i 15-20 min i ovnen. Serveres med salat og en dæsj kesam. Torsk med ratatouille -Squash, paprika, løk, chilli, aubergine (hvilke grønnsaker du liker) deles opp i biter, før de stekes lett i en panne. Tilsett hakkede tomater, hvitløk og pepper og la dette koke litt inn. -Legges i en ildfast form, med torsk på toppen (krydre gjerne torsken med krydder du liker, jeg bruker chilli og lime) -Stekes i ovnen på 200 grader til fisken er gjennomstekt.. "Riskkrem" Ett par ss cottage cheese blandes med noen dråper vaniljeessens og stevia. Hell så litt Funlight wildberry over. "Rømmegrøt" Mager kesam med sukrin og kanel Tacokrydder 1 del salt 2 deler cumin/spisskummen (fås kjøpt i innvandrerbutikker og velassorterte dagligvarebutikker) 1/2 del koriander 1/2 del chilipulver 1/2 del hvitløkspulver 1 del paprikapulver litt pepper Buritos -Stek karbonadedeig, sammen med tacokrydderet, tilsett brokkoli (skjært i mindre biter) og hakkede tomater. La dette koke inn. -Visp egghvitter sammen med litt, chilli, paprika. og stek som en omelett. ( Jeg bruker ganske høy varme til å begynne med, sånn at det blir en god stekeskorpe, så den slipper stekepannen lett) -Legg omeletten over på en tallerken, legg på ett lag tacokjøtt og rull sammen. Fest med tannpirker.. -Serveres med salat og en dæsj kesam. Blomkålmos Del opp en blomkål og kok dette i vann tilsatt litt buljong. Hell så av kokevannet og mos den kokte blomkålen med stavmikser til det ser ut som potetmos. Godt tikylling og svin. Stekt "ris" Rasp et blomkålhode på rivjern så du får masse små korn. Sett til siden. Hakk opp vårløk eller purre og stek dette i en panne sammen med hvitløk. Tilsett så blomkålkornene og stek alt sammen til Ta pannen av platen og rør inn pillede reker. Litt salt og pepper. Pikekyss Visp 4 egghvitter stivt. Smak til med en blanding av sukrin og stevia. Helle dette i en sprøytepose, og klem ut små topper på en bakepapirkledd langpanne. Stekes i 1 time på 100 grader. Gyros-krydder 1 stk finhakket løk 3 båter finhakket hvitløk 1 ts malt merian 1 ts tørket rosmarin 1 ts paprika pulver 1/2 ts pepper 1 ½ ts salt Alt blandes sammen med strimlet svinekjøtt. La dette stå litt på kjøkkenbenken for å trekke smak. Stek i panne, eller tre på grillpinner og grill i ovnen. Spises med salat. Jeg tror ikke Hellstrøm hadde vært imponert over disse rettene, men de går greit på en psmf-diett. Alt dette hadde smakt 1000 ganger bedre hadde man bare kunne tilsatt litt fett.. Men er man på diett så er man på diett! Åh, den lasagnen hørtes virkelig god ut! Den skal jeg teste:) Takk for tips! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-299773 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ane Holmen Skrevet 10. mai 2012 Del Skrevet 10. mai 2012 Til oppkarbingsdagen; Protein-pannekaker: - 3 eggehviter - ca 40 g QNT Metapure no carb proteinpulver- vanilje smak - 2 ss skummet melk Piskes godt og stekes på middels varme Spises med mager cottage cheese, noen få blåbær og jordbær Denne er laget med sjokolade proteinpulver, men etter min mening er vanilje garantert best Totalt 254 kcal: 3 eggehviter: 50 kcal QNT Metapure 40 g: 143 kcal Skummetmelk (ca 2ss): 7 kcal Cottage Cheese 30 g: 24 kcal Blåbær (ca 20g): 10 kcal Jordbær (4 stk): 20 kcal Utrolig godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-299792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LisbethN Skrevet 10. mai 2012 Del Skrevet 10. mai 2012 De selger flytende eggehvite på kartong i dagligvarebutikker i f.eks USA og Australia. Noe å tipse prior om kanskje..så kan de selge det istedet for den teite omelett-blandingen på kartong Her i huset er hundene veldig fornøyd med at jeg ikke bruker eggeplommene bama 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-300488 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Siba Skrevet 11. mai 2012 Del Skrevet 11. mai 2012 Sjekk ut nytt produkt; grove fiskekaker fra Lofotprodukt; Lofoten Skikkelig god fiskeburger PSMF-style! Under 5 gr karbo og fett. Anya, Super CJ og Ole M 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-302288 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linda Skrevet 14. mai 2012 Del Skrevet 14. mai 2012 [ATTACH]30207[/ATTACH] Mandelbrød: 5 egg2 eggehviter150 gram mandelmel50 gram fiberhusk2 dl mager kesam2 ts bakepulver2 ss sukrin3/4 ts salt Sett ovnen på 180 grader og pisk eggehvitene stive sammen med saltet. Bland alt det tørre i en bakebolle og tilsett egg og kesam. Rør godt sammen. Vend de stivpiskete eggehvitene forsiktig inn i deigen. Ha deigen i en teflonform eller bruk bakepapir i formen. Stekes i ca 30 min. Et brød gir ca 30 skiver, og næringsinnholdet pr skive er 37 kcal, 5.1 g protein, 1.2 g karbohydrater og 1.4 g fett. Næringsinnhold per 100 gram Energi: 173 kcal • protein: 16,3 • karbohydrat: 4,9 • fett: 7,7 • fiber: 9,2 bama, Ole M og HT1991 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-305925 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 14. mai 2012 Del Skrevet 14. mai 2012 [ATTACH]30207[/ATTACH] Mandelbrød: 5 egg2 eggehviter150 gram mandelmel50 gram fiberhusk2 dl mager kesam2 ts bakepulver2 ss sukrin3/4 ts salt Sett ovnen på 180 grader og pisk eggehvitene stive sammen med saltet. Bland alt det tørre i en bakebolle og tilsett egg og kesam. Rør godt sammen. Vend de stivpiskete eggehvitene forsiktig inn i deigen. Ha deigen i en teflonform eller bruk bakepapir i formen. Stekes i ca 30 min. Et brød gir ca 30 skiver, og næringsinnholdet pr skive er 37 kcal, 5.1 g protein, 1.2 g karbohydrater og 1.4 g fett. Næringsinnhold per 100 gram Energi: 173 kcal • protein: 16,3 • karbohydrat: 4,9 • fett: 7,7 • fiber: 9,2 50g fiberhusk? Er ikke det ganske mye når fiberhusk bare er ment som et bindemiddel? Bruker selv aldri mer en 2SS maks Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-306486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linda Skrevet 14. mai 2012 Del Skrevet 14. mai 2012 Hehe, jo men det var i mangel på fiberfin, funker med fiberhusk og. Smaken ble den samme Kristin Charm og Anya 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-306490 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helsefreak Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 [ATTACH]30207[/ATTACH] Mandelbrød: 5 egg2 eggehviter150 gram mandelmel50 gram fiberhusk2 dl mager kesam2 ts bakepulver2 ss sukrin3/4 ts salt Sett ovnen på 180 grader og pisk eggehvitene stive sammen med saltet. Bland alt det tørre i en bakebolle og tilsett egg og kesam. Rør godt sammen. Vend de stivpiskete eggehvitene forsiktig inn i deigen. Ha deigen i en teflonform eller bruk bakepapir i formen. Stekes i ca 30 min. Et brød gir ca 30 skiver, og næringsinnholdet pr skive er 37 kcal, 5.1 g protein, 1.2 g karbohydrater og 1.4 g fett. Næringsinnhold per 100 gram Energi: 173 kcal • protein: 16,3 • karbohydrat: 4,9 • fett: 7,7 • fiber: 9,2 Men dette er vel ikke særlig PSMF-vennlig? :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-308891 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Li na Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 Men dette er vel ikke særlig PSMF-vennlig? Om man klarer å holde seg til en skive til dagen og er flink ellers så kan det jo gå, men den dagen eg først baker brød vil eg jo helst spise litt mer og spise mes det er ferskt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-308904 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linda Skrevet 16. mai 2012 Del Skrevet 16. mai 2012 Men dette er vel ikke særlig PSMF-vennlig? Fordi??? En skive til dagen er no problem, til event spinatsuppe, blomkålsuppe ol. Dette brødet skal obevares i kjøpskapet og holder seg saftig i 4-5 dager Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-309037 Del på andre sider Flere delingsvalg…
swesnes Skrevet 18. mai 2012 Del Skrevet 18. mai 2012 Teller sukrin som karbohydrater når man bruker det i mat eller kan man spise uendelig av det uten å ha det med i karbohydratregnestykket? Det står jo på posen at kroppen ikke tar opp karbohydratene, men i næringsinnholdet står det at det inneholder 100g karbohydrater.. Ble litt usikker da. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-311594 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 18. mai 2012 Del Skrevet 18. mai 2012 Teller sukrin som karbohydrater når man bruker det i mat eller kan man spise uendelig av det uten å ha det med i karbohydratregnestykket? Det står jo på posen at kroppen ikke tar opp karbohydratene, men i næringsinnholdet står det at det inneholder 100g karbohydrater.. Ble litt usikker da. 100g karbohydrater som ikke tas opp = 0 kalorier, men ja, det er fortsatt karbohydrater For å svare på spørsmålet ditt: Spis i vei. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-311801 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MrT Skrevet 19. mai 2012 Del Skrevet 19. mai 2012 Fiske- og skalldyrsuppe: Har eksperimentert mer her, og kommet frem til noe enda bedre. 1 stk. Stabburet Kokkeklar fiskesuppe (P:3,6 - K: 5,3 - F: 5,0) 1 liter tilsvarer 1,125 kg, inkludert 2 dl lettmelkTotalt: 40,5 - 59,6 - 56,2 100 gram torskefilet (P:18,1 - K: 0,0 - F: 0,3) 100 gram laksefilet (P:18,0 - K: 0,0 - F: 9,0) Det under skal ikke kokes, bare hives oppi rett før suppen serveres (hvis ikke blir det seigt): 100 gram scampi (P:15 - K: 0,5 - F: 0,5) 100 gram kamskjell (P:17,9 - K: 0,0 - F: 1,1) 50 gram krepsehaler (P:11,0 - K: 1,0 - F: 1,0) 50 gram blåskjell (P:16,0 - K: 2,0 - F: 2,5) 100 gram reker (P:13,0 - K: 0,5 - F: 1,0) Fyll inn mer her. Tar gjerne imot tips! 0,5 dl matfløte (P:2,7 - K: 3,9 - F: 20,0) Totalvekt: 1.775 gram Totalt: P: 137,4 - K: 64,0 - F: 79,9 Pr 100g: P: 7,8 - K: 3,7 - F: 4,5 Man kan klare seg fint uten matfløten, men det har ganske mye å si på smaken. Det samme gjelder for variasjonen i innholdet. Masse ulike skalldyr og fisketyper gir god smak og mindre ensforming (går ikke lei). Hiver på litt gressløk på toppen. Til vanlig går en del av suppen i vasken (når man er ferdig med innholdet), så totalen er nok en del mer fordelaktig enn skrevet over. Ikke den billigste middagen, men herregud så godt det er. Hadde spist dette her hver eneste dag om jeg kunne, men er redd for å gå lei, så det blir rundt 3 ganger i uken. Kristin Charm og Anya 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/798-psmf-oppskrifter/page/11/#findComment-313142 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.