LisbethN Skrevet 20. mai 2012 Skrevet 20. mai 2012 Ovnstekt fiskeform Hvit fisk (jeg brukte alaska pollock) timian salt pepper squash paprika tomat hvitløk fennikelfrø salt Legg frossen fisk i en ildfast form. Strø over med timian, salt og pepper. Skjær grønnsakene i grove biter (finhakk eller press hvitløken). Stek squash og paprika i en stekepanne. Tilsett tomat, hvitløk, fennikel og salt, og fres videre i et par minutter. Hell grønnsaksblandingen over fisken. Stek midt i ovnen ved 225 grader i ca 30 minutter. Shenjing 1 Siter
LisbethN Skrevet 26. mai 2012 Skrevet 26. mai 2012 Biffblomkotto biffstrimler sopp asparges cherrytomater salt og pepper Blomkotto: blomkål vårløk rød løk hvitløksfedd 1-2 dl buljong Knekk den nederste delen av aspargesen og skjær den deretter i mindre biter. Del tomatene i to, og skjær soppen i biter. Stek soppen gyllen, og ha i asparges og tomater. Stek til aspargesen er mør, og ta grønnsakene ut av panna. Krydre biffstrimlene med salt og pepper, og stek dem. Ha i de stekte grønnsakene i panna igjen. Riv blomkålen, finhakk hvitløk, skjær vårløk i strimler og løken i båter. Stek grønnsakene i noen minutter med litt vann. Hell over buljong, kok opp, og la putre til vannet har fordampet. Legg blomkotto'en på tallerkenen, og topp med grønnsaker og kjøtt. Anya og Shenjing 2 Siter
Sool Skrevet 1. juni 2012 Skrevet 1. juni 2012 Cajunkryddret tunfisk med mager CC og varme tomatgrønnsaker! Tunfisk har aldri smakt bedre! Anya 1 Siter
Marie101 Skrevet 3. juni 2012 Skrevet 3. juni 2012 Lever på tunfisk! her er tunfiskburger med stekt sqaush, tomat og løk oppskrift: en boks tunfisk (120 g) 1/2 løk 1 eggehvitte 2 ss cc 1 ss potetmel 1 fedd hvitløk 1/2 chili salt og pepper + en skive lettost (fy) serveres på salat. Anya 1 Siter
Monroe Skrevet 3. juni 2012 Skrevet 3. juni 2012 Ser mange spiser pannekaker osv her inne, trodde ikke det var lov på psmf?? Siter
Øyvind84 Skrevet 8. juni 2012 Skrevet 8. juni 2012 I dag har jeg laget ett måltid som er noe av det bedre har spist på lenge! 150g Mager Cottage Cheese 180g Kyllingfilet 100g tomat 50g Chunky Salsa Medium, Santa Maria. Litt kyllingkrydder, og provance krydder på toppen! 342 Kcal 5,36g Fett 64.5g Protein 7.65g Karbohydrater DIGG! Beklager, men jeg er ingen fotograf! Siter
Ann Cathrin Pettersen Skrevet 15. juni 2012 Skrevet 15. juni 2012 Dagens frokost:) 150 gr kyllingfile, 100 gr salat,løk(rød) ett kvart eple som utgav 4 små biter stekt i buljogn i vann fantstisk smak med aromat krydder:) Roger86 1 Siter
Gjest Vimsa Skrevet 17. juni 2012 Skrevet 17. juni 2012 Hm, mener du de stivpiskede eggehvitene? Jeg bruker å ha i sukrin når det har blitt ganske stivt, så det har ingenting å si. Det som er viktig er at du ikke har noen av de andre ingrediensene oppi før eggehvitene er så stive at du kan snu bollen opp ned. Det kan ta ei stund, men blir stivt til slutt Jeg bruker å ha stevia sammen med det tørre er det mulig å bruke noe annet enn pofiber? kan fiberhusk brukes? hørtes så utrolig god ut, men de hadde ikke pofiber i butikken eller helsekostbutikken) og vil gjerne prøve denne asap hehe Siter
Silje K Skrevet 17. juni 2012 Skrevet 17. juni 2012 er det mulig å bruke noe annet enn pofiber? kan fiberhusk brukes? hørtes så utrolig god ut, men de hadde ikke pofiber i butikken eller helsekostbutikken) og vil gjerne prøve denne asap hehe Det er jeg usikker på, men går fint an å droppe det, og evt. Erstatte med 5g bakepro Antakeligvis utgjør det ikke så stor forskjell:) Siter
Gjest Vimsa Skrevet 17. juni 2012 Skrevet 17. juni 2012 Det er jeg usikker på, men går fint an å droppe det, og evt. Erstatte med 5g bakepro Antakeligvis utgjør det ikke så stor forskjell:) da prøver jeg =) tusen takk Siter
Gjest Vimsa Skrevet 18. juni 2012 Skrevet 18. juni 2012 Det er jeg usikker på, men går fint an å droppe det, og evt. Erstatte med 5g bakepro Antakeligvis utgjør det ikke så stor forskjell:) må bare oppdatere deg: brukte 15 gram bakepro og en halv ts fiberhusk, blandet med litt pumpkin pie spice fra iherb og stekte til den ble ganske sprø. ble nesten som pepperkaker - helt genialt =) Siter
Silje K Skrevet 18. juni 2012 Skrevet 18. juni 2012 må bare oppdatere deg: brukte 15 gram bakepro og en halv ts fiberhusk, blandet med litt pumpkin pie spice fra iherb og stekte til den ble ganske sprø. ble nesten som pepperkaker - helt genialt =) Så gøy, må prøves Siter
LisbethN Skrevet 28. juni 2012 Skrevet 28. juni 2012 Jeg har akkurat startet ny blogg, foreløpig med bare en PSMF-oppskrift, men flere kommer Fett Nok Siter
cbs77 Skrevet 28. juni 2012 Skrevet 28. juni 2012 Jeg har akkurat startet ny blogg, foreløpig med bare en PSMF-oppskrift, men flere kommer Fett Nok Første oppskrift så ihvertfall bra ut, så jeg kommer til å følge den. LisbethN 1 Siter
Roger86 Skrevet 30. juni 2012 Skrevet 30. juni 2012 Jeg fant en oppskrift på PSMF soft-ice en dag, men finner den ikke igjen. Noen som vet hvor den er? Siter
Aisha Skrevet 30. juni 2012 Skrevet 30. juni 2012 Jeg fant en oppskrift på PSMF soft-ice en dag, men finner den ikke igjen. Noen som vet hvor den er? Jeg har spist den. Siter
Olaf G. Skrevet 30. juni 2012 Skrevet 30. juni 2012 Jeg fant en oppskrift på PSMF soft-ice en dag, men finner den ikke igjen. Noen som vet hvor den er? http://mthereseo.blogg.no/1340827442_nr_du_har_annet__gjre.html Roger86 1 Siter
Roger86 Skrevet 30. juni 2012 Skrevet 30. juni 2012 http://mthereseo.blogg.no/1340827442_nr_du_har_annet__gjre.html Thanks:) Siter
Roger86 Skrevet 30. juni 2012 Skrevet 30. juni 2012 Jeg har spist den. Typisk deg! Regner med det var selve oppskriften du spiste, ikke "isen"? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.