Matsb Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 "Raptorial skrev: Hahaha, jeg liker det. Det beste kjøttet sitter jo på hodet, og det gir en skikkelig god følelse å kunne få det litt rustikt fremfor å ha alt pent oppskåret. KOR æ finn hestekjøtt ?!? NEED ! Siter
Raptorial Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 Du får ta turen ned til hovedstaden Men veit at ganske mange vanlige slaktere har hestekjøtt, må bare spørre dem. Siter
malenesofie Skrevet 14. november 2013 Skrevet 14. november 2013 "Amalyn skrev: Så flink du er! Bli med i "Kakekampen" du da! Har faktisk vurdert "Hele Norge baker", men realityshow er ikke helt min greie tror jeg Siter
Amalyn Skrevet 26. november 2013 Skrevet 26. november 2013 "Gamlebyen skrev: Noen som vil teste: F* for en douche! Men jeg digger den fyren! SlayerDad 1 Siter
Steven Iglesias. Skrevet 26. november 2013 Skrevet 26. november 2013 http://instagram.com/p/hB4IGtBuvI/ http://instagram.com/p/gyi_YvhuuN/ http://instagram.com/p/gvHlbGBuqw/ Siter
Raptorial Skrevet 29. november 2013 Skrevet 29. november 2013 Skulle ønske vi hadde mer tradisjon for "gravy" her. melis1988, Hugo2 og SlayerDad 3 Siter
SlayerDad Skrevet 18. desember 2013 Skrevet 18. desember 2013 Gårsdagens middag: Salma, penslet med wasabi og et lag sesamfrø, skåret i tynne skiver. Salat: Reddiker, rødløk, ingefær, chili, vårløk, agurk i tynne skiver, med dressing av eddik, søtning og revet ingefær. Ble meget godt. Aurelius 1 Siter
SlayerDad Skrevet 21. januar 2014 Skrevet 21. januar 2014 Har ikke gjort noen av disse selv, but a boy can dream. A boy can dream.... Tonje_86, Hugo2, Aequitas og 6 andre 9 Siter
Raptorial Skrevet 30. januar 2014 Skrevet 30. januar 2014 (Døgnvill Bar & Burger) (Dinner by Heston Blumenthal. Slow cooked pork belly, smoked hispi cabbage, apple & mead gel.) (Smalhans. Slow-cooked urfe from Snåsa dusted with coffee, served with chanterelles and green beans) Aurelius, CamillaO, Keegil og 3 andre 6 Siter
harefroken Skrevet 30. januar 2014 Skrevet 30. januar 2014 Msis, Ole Andreas, yngvea og 4 andre 7 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 30. januar 2014 Skrevet 30. januar 2014 "harefroken skrev: haha du følger og dem ja?? x) Siter
harefroken Skrevet 30. januar 2014 Skrevet 30. januar 2014 "Lena Ludvigsen skrev: haha du følger og dem ja?? x) Haha, neei da blir jeg gal! Men er inne av og til på siden og ser på bildene, selv om det er selvtortur:rolleyes: Lena Ludvigsen 1 Siter
Raptorial Skrevet 30. januar 2014 Skrevet 30. januar 2014 Noen andre har forskjellige definisjoner på matporno... Hugo2, Aurelius, Lloyd og 2 andre 5 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 30. januar 2014 Skrevet 30. januar 2014 For meg er faktisk nugatti masse mer matporno enn entrecote og sånt. Har ikke smakt noen av de though:( Siter
Raptorial Skrevet 30. januar 2014 Skrevet 30. januar 2014 "Lena Ludvigsen skrev: For meg er faktisk nugatti masse mer matporno enn entrecote og sånt. Har ikke smakt noen av de though:( Siste setning forklarer hvordan du kan si første setning melis1988, langaard, Lena Ludvigsen og 7 andre 10 Siter
Aurelius Skrevet 30. januar 2014 Skrevet 30. januar 2014 Raptorial ; Jeg tror vi må arrangere en slags form for fitnessintervensjon, hvor vi inviterer alle de mest aktive fitnessfolka på forumet og disker opp med pork belly, entrecote, ribs, barbecue, fet fisk, smørsauser, pannestekte grønnsaker & potet, digg garnish, ekte sjokoladekake/eggehviteawesomeness etc, bare så de vet hva hva som er mulig å oppnå når man tar et steg vekk fra proteinfluffen;-) SlayerDad, Kristines1990, Karoline84 og 11 andre 14 Siter
Swålruz Skrevet 30. januar 2014 Skrevet 30. januar 2014 Skulle aldri bladd gjennom hele tråden. SULTEN! Disse kanelbollene er helt fantastiske. Har brukt oppskriften i 7-8 år, og alle om har smakt dem (det begynner å bli en del folk ) sier at disse bollene er noen av de beste de har smakt! Min mamma tvinger meg alltid til å lage disse, haha. (Jeg slurvet litt med rullingen, så de som evt prøver oppskrifta klarer nok å lage dem litt penere ) 12 boller (doble gjerne oppskriften, disse kan fint fryses, og varmes på svak varme i ovn - da blir de om mulig enda bedre enn når de er ferske) 500 g hvetemel (trenger gjerne mer enn det)100 g sukker0.5 ts salt1 ts kardemomme0.5 ts bakepulver1 pakke tørrgjær (50 g)100 g smeltet margarin3.5 dl h-melkPynt: Mykt smør, kanel, sukker, perlesukker Smelt margarinen mens du blander alt det tørre godt i en bakebolle. Tilsett melk og smør samtidig, bland deigen. Tilsett mer mel hvis deigen er klissete - helt til deigen slipper bollen.Heves på et lunt sted med forkle over.Kjevle ut deigen til et stort rektangel. Smør mykt smør utover hele, dryss på sukker og (masse) kanel. Rull sammen - pass på at hele greia rulles tett sammen, slik at kanelbollene ikke ramler fra hverandre.Kutt i 12 biter (eller flere/færre, spørs hvor store du vil ha dem). 12 biter passer akkurat til et stekebrett.Etterheves, gjerne foran ovnen (250 grader) mens du venter på at den blir varm.Pensle med smør (eller et egg) og strø på perlesukker hvis du vil. Inn i midterste rille, ovnen skal være 250 grader. Varierer litt hvor lang tid de trenger i ovnen. 10-12 minutter. De kan bli veldig fort brent, så følg med når de har stått i 10 min! annikeeen, Tonje_86, TEW og 3 andre 6 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.