Gå til innhold

Swålruz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 030
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Swålruz vant dagen sist 1. mai 2016

Swålruz hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Swålruz

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 20. nov. 1992

Nylige profilbesøk

1 963 profilvisninger
 1. ASOT 800 Utrecht-billetten er i boks <3 205 dager igjen! Noen andre som skal dit?
 2. Swålruz

  Hvor er alle?

  Innser at jeg har hengt litt for mye på diverse forum gjennom årene, som ikke tok skrekken av det nye designet. Jeg har ikke orket å være særlig aktiv her etter omtrent alle bergenserne forsvant, men lusker fortsatt litt rundt.
 3. Hvis du har lyst å drive seriøst med styrketrening (eller bare være i et hyggelig miljø, få teknikkhjelp, og bli sterkere), anbefaler jeg en styrkeløftklubb. I Bergen har vi blant annet Odin SK, Bergen SK, Bjørgvin SK, og Bryggen SK. De to sistnevnte ligger ganske sentralt til. BSK tar ca. 10 min med buss fra sentrum. Odin flytter til Laksevåg snart, så da blir det enklere og raskere å komme seg dit. Odin koster ca. 2000 kr i året for studenter, og nærmere 3000 kr for andre. Denne avgiften inkluderer løftelisens. Odin har et godt utvalg av utstyr, men er usikker på om vi har 50 kgs manual
 4. Jeg lurte på akkurat det samme da jeg handlet i dag! Den kostet 30 kr (eller var det 32?) på Rema i dag. Vaniljekesamen var 15 kr, men jeg er sikker på at den vil øke i pris ganske snart. Er vel knapt et år siden den magre kesamen kostet 10-11 kr for 300 g. Synes også det er rart at den nye kesamen koster nesten 30 kr. Det første som slo meg er at det må ha en sammenheng med priskrigene som var. Helt forventet at butikkene justerer opp prisene på andre varer i ettertid, men å doble prisen blir latterlig... Kan også hende, som @liftingpolarbear sier, at de ser sitt snitt og øker prisen på
 5. Swålruz

  Trenger hjelp

  Hva er galt i å veie 63 kg, hvis du ikke ser økninger på målebåndet?
 6. Høres lovende ut, så jeg får teste den ut Har såklart sett den! <3 Men ikke sett ferdig Better Call Saul, kom jeg på nå.
 7. Noen som har en serie å anbefale som faktisk kan måle seg mot Dexter og Spartacus? Kan se på alt utenom kjerringdrama, egentlig. Skumle serier tør jeg ikke se alene, hehehh.
 8. Hadde jeg vært deg, ville jeg droppet økten og gledet meg over litt ekstra trykk på neste økt. ^^
 9. http://www.biltema.no/no/Bygg/VVS/Verktoy-og-tilbehor/Tappekran-2000023718/ http://www.biltema.no/no/Bygg/VVS/Verktoy-og-tilbehor/Vanndunk-2000023717/
 10. Jovisst, han sa det på et intervju dagen etter ASOT. Men tipper han sa det fordi han var i sjokk. ^^ Chill sang!
 11. Jeg brukte såklart noen timer på å bli vant til det nye forumet, men det tok ikke lang tid før jeg glemte hvordan det "gamle" så ut. Litt rart om aktiviteten har sunket pga. oppgraderingen. @Tronaldo har sikkert et poeng der.
 12. Yay, bra du hadde en kul opplevelse! Er mitt tredje år på rad, og kommer til å dra hvert år fremover. Leste et sted at Armin sa på et intervju at ASOT ikke skal arrangeres neste år pga. ulykken til Paul, men håper han endrer mening..
×
×
 • Opprett ny...