Jump to content

Swålruz

Members
 • Content Count

  1030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Swålruz last won the day on May 1 2016

Swålruz had the most liked content!

3 Followers

About Swålruz

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 11/20/1992

Recent Profile Visitors

1699 profile views
 1. ASOT 800 Utrecht-billetten er i boks <3 205 dager igjen! Noen andre som skal dit?
 2. Swålruz

  Hvor er alle?

  Innser at jeg har hengt litt for mye på diverse forum gjennom årene, som ikke tok skrekken av det nye designet. Jeg har ikke orket å være særlig aktiv her etter omtrent alle bergenserne forsvant, men lusker fortsatt litt rundt.
 3. Hvis du har lyst å drive seriøst med styrketrening (eller bare være i et hyggelig miljø, få teknikkhjelp, og bli sterkere), anbefaler jeg en styrkeløftklubb. I Bergen har vi blant annet Odin SK, Bergen SK, Bjørgvin SK, og Bryggen SK. De to sistnevnte ligger ganske sentralt til. BSK tar ca. 10 min med buss fra sentrum. Odin flytter til Laksevåg snart, så da blir det enklere og raskere å komme seg dit. Odin koster ca. 2000 kr i året for studenter, og nærmere 3000 kr for andre. Denne avgiften inkluderer løftelisens. Odin har et godt utvalg av utstyr, men er usikker på om vi har 50 kgs manualer. Kan sjekke neste gang jeg er der om du vil. BSK og Bjørgvin er litt rimeligere enn Odin. Dessuten kan man trene hos både BSK og Bjørgvin uten å betale for løftelisens. Da koster det ca. en femhundrelapp i året. Når det gjelder vanlige treningssentre har jeg ikke peiling, men er du student har jo SiB et bra tilbud, og koster rundt 1000 kr per semester. Har selv trent på SiB for noen år siden, og det er helt greit hvis man trener litt styrke her og der. SiB Vektertorget er et ok sted. Ellers har vi jo Actic og iTrain som er billige og ligger i sentrum. Hadde jeg vært deg ville jeg valgt en styrkeløftklubb. Vil påstå at du ikke finner et rimeligere sted å trene, samtidig som du har alt utstyret du trenger, og hyggelige folk å trene med. Tror alle klubbene blir glade for nye medlemmer. (:
 4. Jeg lurte på akkurat det samme da jeg handlet i dag! Den kostet 30 kr (eller var det 32?) på Rema i dag. Vaniljekesamen var 15 kr, men jeg er sikker på at den vil øke i pris ganske snart. Er vel knapt et år siden den magre kesamen kostet 10-11 kr for 300 g. Synes også det er rart at den nye kesamen koster nesten 30 kr. Det første som slo meg er at det må ha en sammenheng med priskrigene som var. Helt forventet at butikkene justerer opp prisene på andre varer i ettertid, men å doble prisen blir latterlig... Kan også hende, som @liftingpolarbear sier, at de ser sitt snitt og øker prisen på varer som har blitt veldig populære. (Sjokoladeplatene har også blitt 10 kr dyrere på veldig kort tid. Fuck it!)
 5. Swålruz

  Trenger hjelp

  Hva er galt i å veie 63 kg, hvis du ikke ser økninger på målebåndet?
 6. Høres lovende ut, så jeg får teste den ut Har såklart sett den! <3 Men ikke sett ferdig Better Call Saul, kom jeg på nå.
 7. Noen som har en serie å anbefale som faktisk kan måle seg mot Dexter og Spartacus? Kan se på alt utenom kjerringdrama, egentlig. Skumle serier tør jeg ikke se alene, hehehh.
 8. Hadde jeg vært deg, ville jeg droppet økten og gledet meg over litt ekstra trykk på neste økt. ^^
 9. http://www.biltema.no/no/Bygg/VVS/Verktoy-og-tilbehor/Tappekran-2000023718/ http://www.biltema.no/no/Bygg/VVS/Verktoy-og-tilbehor/Vanndunk-2000023717/
 10. Jovisst, han sa det på et intervju dagen etter ASOT. Men tipper han sa det fordi han var i sjokk. ^^ Chill sang!
 11. Swålruz

  Er det noe liv?

  Jeg brukte såklart noen timer på å bli vant til det nye forumet, men det tok ikke lang tid før jeg glemte hvordan det "gamle" så ut. Litt rart om aktiviteten har sunket pga. oppgraderingen. @Tronaldo har sikkert et poeng der.
 12. Yay, bra du hadde en kul opplevelse! Er mitt tredje år på rad, og kommer til å dra hvert år fremover. Leste et sted at Armin sa på et intervju at ASOT ikke skal arrangeres neste år pga. ulykken til Paul, men håper han endrer mening..
×
×
 • Create New...