4321yawaworht Skrevet 10. juni 2013 Skrevet 10. juni 2013 ja, men kaloriantallet gir meg magesår:p WOULD DESTROY THAT DISH! IIFYM. <3 123abc1 1 Siter
DenLan Skrevet 11. juni 2013 Skrevet 11. juni 2013 ja, men kaloriantallet gir meg magesår:p hahah, ja du sier noe der er vel noe som kan sløyfes for å få den ned Siter
schumacher Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 KYLLINGGRYTE MED KIKERTER 1 grilla kylling eller noen kyllingfileter1 boks kikerter 1 paprika 1/2 chilisaften av 1/2 sitron 2 ss currykrydder ca 2cm(?) ingefær 1 boks lettere kokosmelk 1 fransk hvitløk eller 2-3 fedd1 løk Hvis du bruker kyllingfileter steker du disse først. Deretter fortsetter vi sammen. Paprika, løk, hvitløk, chili og ingefær surres lett i gryta, før du tilsetter kyllingen. Deretter krydrer du med curry en og heller over ca 1 dl vann. La dette putre litt til vannet nesten forsvinner. Hell kokosmelka oppi, og la småkoke på svak varme i lang tid, kanskje 30-45 min? Rett før servering kan du putte oppi kikertene (husk å skylle de godt i kaldt vann først!). Kyllinggryte – À la Schumacher [ATTACH]109314[/ATTACH] FatUnicorn, Maylin og Forsvarsfrue 3 Siter
schumacher Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 FROKOSTKAKA SI, DET Til 1 minikake 6 toppede ss lettkokte havregryn 1dl melk 1 lite egg 1 eple Søtning og kanel Begynn med å koke gryna i melk. Bruk mindre væske enn vanlig, det skal bare bli en tjukk klatt, ikke grøt. Når det er kokt sammen veldig fort (trengs i grunn ingen koketid, skal bare koke opp og henge sammen), blander du inn egget og litt søtning. Putt i en liten form eller bare som en klatt på et stekebrett. Nå kan du dandere litt med eplebiter og toppe med kanel. Putt i stekeovnen på ca. 200 grader i 10-15 minutter. Har du vanilje kasein proteinpulver tilgjengelig, så kan jeg tipse at det er godt med et par ss i røra.Frokostkake – À la Schumacher gclvuitton, synnesve, DenLan og 4 andre 7 Siter
JHP Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 KYLLINGGRYTE MED KIKERTER 1 grilla kylling eller noen kyllingfileter1 boks kikerter 1 paprika 1/2 chilisaften av 1/2 sitron 2 ss currykrydder ca 2cm(?) ingefær 1 boks lettere kokosmelk 1 fransk hvitløk eller 2-3 fedd1 løk Hvis du bruker kyllingfileter steker du disse først. Deretter fortsetter vi sammen. Paprika, løk, hvitløk, chili og ingefær surres lett i gryta, før du tilsetter kyllingen. Deretter krydrer du med curry en og heller over ca 1 dl vann. La dette putre litt til vannet nesten forsvinner. Hell kokosmelka oppi, og la småkoke på svak varme i lang tid, kanskje 30-45 min? Rett før servering kan du putte oppi kikertene (husk å skylle de godt i kaldt vann først!). Kyllinggryte – À la Schumacher [ATTACH]109314[/ATTACH] [ATTACH=full]109315[/ATTACH][ATTACH=full]109316[/ATTACH] Den så jo bare dritgod ut. Siter
02-snapper Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 hahah, ja du sier noe der er vel noe som kan sløyfes for å få den ned 50g mariekjeks - gjelder bare å finne en erstatning for dette dersom en syntes det bli for mye kcals men hva da liksom..?! Knuste knekkebrød gir neppe samme smak Eneste jeg kan komme på som ertstatning er knuste slike skorper/skalker/kavringer ?! =) (eller evt riskaker!! men det syntes jeg egentlig er æsj..) Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 50g mariekjeks - gjelder bare å finne en erstatning for dette dersom en syntes det bli for mye kcals men hva da liksom..?! Knuste knekkebrød gir neppe samme smak Eneste jeg kan komme på som ertstatning er knuste slike skorper/skalker/kavringer ?! =) (eller evt riskaker!! men det syntes jeg egentlig er æsj..) Neste gang du drar tils sverige kan du kjøpe sukkerfri digestive kjeks og bruke!:-D Ellers vil jo havregryn stekt i vann og sukrin og avkjølt sikkert smake herlig sammens med! Siter
02-snapper Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 Neste gang du drar tils sverige kan du kjøpe sukkerfri digestive kjeks og bruke!:-D Ellers vil jo havregryn stekt i vann og sukrin og avkjølt sikkert smake herlig sammens med! sånn veldig off topic; jeg har aldri vært i sverige.....!! Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 sånn veldig off topic; jeg har aldri vært i sverige.....!! haah, WHAAT! Bestevenninna mi hadde ikke vært utenfor norge før i fjor - så skjønner grunner og sånt - Men da bør du altså ta deg en tur! De har SÅ mye bra vi ikke har, og mye billigere:D Campingtur til sverige om sommeren er magisk! Siter
02-snapper Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 haah, WHAAT! Bestevenninna mi hadde ikke vært utenfor norge før i fjor - så skjønner grunner og sånt - Men da bør du altså ta deg en tur! De har SÅ mye bra vi ikke har, og mye billigere:D Campingtur til sverige om sommeren er magisk! har værtmye utenfor Norge - det er derfor jeg syntes det er litt flaut å ikke ha vært i svergie... Har liksom være alle andre steder (Mexico, italia, portugal, nigeria, sør-afrika, danmark, skottland osv osv....) Men en gang!!! =) Lena Ludvigsen 1 Siter
DenLan Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 50g mariekjeks - gjelder bare å finne en erstatning for dette dersom en syntes det bli for mye kcals men hva da liksom..?! Knuste knekkebrød gir neppe samme smak Eneste jeg kan komme på som ertstatning er knuste slike skorper/skalker/kavringer ?! =) (eller evt riskaker!! men det syntes jeg egentlig er æsj..) ja tror jeg ville prøvd med skorper, det skal nok bli like greit. finnes vel noen lov karbs av de også, eller hvis man er helt rå så lager man lav karbo brød selv, for å så lage egne skorper som man kan ha.. mye styr men vil nok tro det blir ganske bra Siter
4321yawaworht Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 De som bor nærme Sverige burde betale ekstra skatt. Nordbysentershopping må kunne betraktes som skattelette. Yes, i J/K, men jeg er jelly. Siter
schumacher Skrevet 13. juni 2013 Skrevet 13. juni 2013 PROTEINBAR Til 4 små, eller 2 store 2 scoop (60g) sjokoladeprotein jeg brukte 100% Whey Gold Standard extreme milk chocolate 1 ss peanutsmør 1 stor, toppet ss store havregryn Bittelitt væske for å kunne kna de godt sammen Nøtter eller sjokolade til topping Bruk hendene til å blande alt. Begynn med bittebittelitt vann, kna godt, før du ser om du faktisk trenger mer. Forme til barer, og sett i kjøleskapet en halvtimes tid, eller i fryseren et par minutter. Topp med et par mandler (eller bland de inn i baren) eller smelt sukkerfri sjokolade, og drypp over (eller bare dypp hele baren oppi). De er litt mer praktiske å spise hvis du lager de mindre. gclvuitton, MissT., Jane og 4 andre 7 Siter
MissT. Skrevet 13. juni 2013 Skrevet 13. juni 2013 PROTEINBAR Til 4 små, eller 2 store 2 scoop (60g) sjokoladeprotein jeg brukte 100% Whey Gold Standard extreme milk chocolate 1 ss peanutsmør 1 stor, toppet ss store havregryn Bittelitt væske for å kunne kna de godt sammen Nøtter eller sjokolade til topping Bruk hendene til å blande alt. Begynn med bittebittelitt vann, kna godt, før du ser om du faktisk trenger mer. Forme til barer, og sett i kjøleskapet en halvtimes tid, eller i fryseren et par minutter. Topp med et par mandler (eller bland de inn i baren) eller smelt sukkerfri sjokolade, og drypp over (eller bare dypp hele baren oppi). De er litt mer praktiske å spise hvis du lager de mindre. [ATTACH=full]109451[/ATTACH][ATTACH=full]109452[/ATTACH] Mat for mons Siter
Aequitas Skrevet 13. juni 2013 Skrevet 13. juni 2013 sånn veldig off topic; jeg har aldri vært i sverige.....!! Aaaaahhh... Et medmenneske! Jeg har heller aldri vært i Sverige, og ingen tror meg! Birkis og 02-snapper 2 Siter
DenLan Skrevet 14. juni 2013 Skrevet 14. juni 2013 FROKOSTKAKA SI, DET Til 1 minikake 6 toppede ss lettkokte havregryn 1dl melk 1 lite egg 1 eple Søtning og kanel Begynn med å koke gryna i melk. Bruk mindre væske enn vanlig, det skal bare bli en tjukk klatt, ikke grøt. Når det er kokt sammen veldig fort (trengs i grunn ingen koketid, skal bare koke opp og henge sammen), blander du inn egget og litt søtning. Putt i en liten form eller bare som en klatt på et stekebrett. Nå kan du dandere litt med eplebiter og toppe med kanel. Putt i stekeovnen på ca. 200 grader i 10-15 minutter. Har du vanilje kasein proteinpulver tilgjengelig, så kan jeg tipse at det er godt med et par ss i røra.Frokostkake – À la Schumacher [ATTACH=full]109318[/ATTACH][ATTACH=full]109319[/ATTACH] bilde av det ferdige produktet? Siter
schumacher Skrevet 16. juni 2013 Skrevet 16. juni 2013 bilde av det ferdige produktet? Ferdig. Vanskelig å se, men den har fått et hardere lag ytterst på havregrøten. Kan nok stå mye lenger, jeg bare liker den litt grøtete. DenLan 1 Siter
schumacher Skrevet 16. juni 2013 Skrevet 16. juni 2013 BLOMKÅLSUPPE À LA SCHUMACHER 1 pakke bacon 2 blomkålhoder 4-5 dl helmelk eller matfløte 2 fedd hvitløk Salt, pepper 1/2 muskatnøtt En god olje Stek først baconet, og legg på tørkepapir for å bli sprøtt. Kok blomkålen i vann, bare nok til å dekke alle topper, i ca 15 minutter. Hell så av vannet, men behold ca 1/3 i kjelen, det er med på å bli suppe. Bruk en stavmikser til å mose blokålen i gryta. Konsistensen bestemmer du selv, men jeg liker når supper er litt tjukke. Så tilsetter du salt og pepper etter smak, finhakka hvitløk, revet muskatnøtt og melk. Mer melk hvis du vil ha en helt tynn suppe. La småputre i 5-10 minutter. Topp med bacon, litt blomkåltopper (tok noen til side når de var ferdig kokt, før mosinga begynte), og noen drypp med en god olje. Suppe – À la Schumacher Groenhaug, Kristin Charm, Maylin og 3 andre 6 Siter
schumacher Skrevet 20. juni 2013 Skrevet 20. juni 2013 Kyllingsalat Til 2 personer 2 store kyllingfileter jeg bruker First Price 2kg frossen 1 avocado 1 pakke cherrytomater 1/2 rødløk 1 paprika Ruccola og spinat Sukkererter Kyllingen er stekt i currykrydder, salt, pepper og spisskummen. Oppi avocadoen er det 2 ss kesam blandet med hvitløk og salt. Kyllingsalat – À la Schumacher qwerty123, Maylin, Forsvarsfrue og 2 andre 5 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.