Keegil Skrevet 1. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2013 Kyllingkjøttdeig. Må prøve kvernet filet også en gang, men har ikke kverner selv, så må på slakteren. Fine greier! Brukte du noe spesielt inni burgerdeigen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-653774 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 1. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2013 Blandet sammen 400g kyllingkjøttdeig, ca. 1/2 egg og bittelitt finhakket chilli. Hadde også kvernet pepper og havsalt på når jeg stekte den, og etter. I tillegg hadde jeg et miks-krydder for kylling som jeg brukte. Synes forøvrig at du bør lage din egen bøse kyllingburger! Hadde nok blitt knall! Way ahead of you! Kjetils Bøse Burgerlaboratorium™ | Side 3 | Fitnessbloggen Forum Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-653928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 1. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2013 Aiaiai! Syntes det var litt rart at du ikke allerede hadde laget av kylling. Et par tips der også. Har lest gjennom de fleste burger-oppskriftene dine. Ser veldig gode ut må jeg si! Takk for det! Du burde definitivt forsøke å blande inn soyasaus når du bruker kyllingkjøttdeig, og bruke koriander (heller det enn cumin, slik jeg brukte i min gamle oppskrift) som krydder. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-653939 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 2. februar 2013 Del Skrevet 2. februar 2013 I dag blir det ny burgerlab. Dagens hovedingredienser: Tørrsaltet og røkt på gamlemåten, økologisk bacon uten svor fra Grøstad gård. Nykvernet høyrygg av okse fra Jæren Gård Vintage Cheddar fra Wyke Farm. Fersk rødløk og en kul salatblanding. Hvitløk og cayennepepper Skuffer meg selv på burgerbrødene...men men.. Lages om to timer - bilder kommer. Jeg har vann i munnen allerede. Lars85, Aurelius og Asta 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-654837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars85 Skrevet 2. februar 2013 Del Skrevet 2. februar 2013 Blir hamburger nr 6, 7 og 8 på to dager her i dag:D (spiste på macern i lunsjen i går:whistle:) Nøkkelord for kvelden er kyllingkjøttdeig, bacon og hjemmelaget brød(!) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-655033 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 2. februar 2013 Del Skrevet 2. februar 2013 Det smakte digg as. Savnet litt ananas / tomat. [ATTACH]87376[/ATTACH] [ATTACH]87378[/ATTACH] hull midt i kjøttstykket for å beholde "flatheten" [ATTACH]87377[/ATTACH] [ATTACH]87379[/ATTACH] Edit: Lipsylen i bakgrunnen på det siste bildet var forøvrig prikken over i'en. Solbakken, Keegil, Lloyd og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-655394 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sentadilla Skrevet 4. februar 2013 Del Skrevet 4. februar 2013 Fitnessbloggens beste tråd, uten tvil #win Rakker 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-656763 Del på andre sider Flere delingsvalg…
.... Skrevet 4. februar 2013 Del Skrevet 4. februar 2013 Masse fete burgere her ja!! Lite bidrag på siste posten min her, http://forum.fitnessbloggen.no/threads/walgermo-mot-1000kg-sammenlagt-stevne-9-februar.15213/page-8#post-659896 :cool: phatlegs 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-656764 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 Sweet!!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-659936 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 mmm, skal definitivt lage burger til middag:hungry: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-659976 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 Ny og spennende burgervariant i dag. [ATTACH=full]88043[/ATTACH] [ATTACH=full]88046[/ATTACH] Det der er bare direkte vakkert Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-660031 Del på andre sider Flere delingsvalg…
suckness Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 [ATTACH=full]86908[/ATTACH] Dagens burgermåltid. Burgere laget av kylling. Brukte Hatting steinovnsbakte rundstykker med diverse salatingredienser. Formet tre tykke burgere som jeg stekte i smør. Hjemmelaget gresk dressing, og noen tykke skiver skogsbacon. Kjempegode! Ca hvor lenge og på hvilken varme steker du disse med kyllingkjøttdeig? så helt skrullette perfekt ut! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-660074 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 6. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 6. februar 2013 I am not worthy. Jeg fratrer herved eierskapet til denne tråden og overrekker det til Redstrek. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-660323 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 7. februar 2013 Del Skrevet 7. februar 2013 Ny og spennende burgervariant i dag. Damn...det overgikk min villeste forventning, samt fantasi. Sykt. Perfeksjon til et nytt nivå. Så det du har gjort er kjøttblanding, bacon surret rundt. Høy varme i 3-4 min på hver side først, og så svak varme i 6-7 min totalt etterpå? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-660947 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 7. februar 2013 Del Skrevet 7. februar 2013 Epic meal time. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-661031 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 7. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2013 Hehe, takk for det. Ser kanskje avansert og fancy ut, men det er egentlig ganske enkelt. Mikset først kjøttmassen sammen. Deretter la jeg lange baconstrimler i kryss om hverandre, og la burgeren oppå dem > surret rundt burgeren. Havsalt, pepper og krydder før steking. Ang. stekingen er det bare cirkatall. Jeg liker at burgere har en ganske godt stekt skorpe, nesten svidd, og saftig innside. Da steker jeg den bare på maks (9) i noen minutter til skorpen er "gyllen" og ser nesten ferdig ut, og så lar jeg den ligge på svak varme (3-5) i 5-10 minutter, avhengig av hvor tykk burgerene er. Før jeg tar dem av, skjærer jeg av og til et lite snitt i den ene burgeren for å se om den ser bra ut. Veldig vågalt å surre baconet rundt kjøttet før du stekte den i det hele tatt, det har aldri jeg turt å gjøre med ting som jeg pakker inn i bacon. Jeg pleier å steke litt først for å få litt skorpe, og deretter ta på bacon. Men det går jo åpenbart an å bare wrappe det med en gang! wingeer 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-661038 Del på andre sider Flere delingsvalg…
burny_ Skrevet 8. februar 2013 Del Skrevet 8. februar 2013 Dagens middag! 6 burgere = 1200g storfekjøtt, 400g ost, 420g bacon.++++ (Var 2 stk da ) Heimelaget karbonader av Storfekjøtt, med masse taco krydder i, surret i bacon. Så ha dette oppi ei ildfast form: Først fullkornsbrød, sauset inn med smør, etterfulgt av et lag med nachos, så 200g ost (Rød Cheddar,gouda, og mozzarella..) over der, legge burgerene ferdig stekte oppå der igjen, helle over baconfettet + jalapeneos + 200g til ost, etterfulgt av brød pensla med smør. Inn i ovnen på 250grader... Ei alkoholfri carlsberg ved siden av, KONGE! (PS, ikkje like flink til å ta delikate bilder som mange andre her, og brødet er ikkje brent, som det ser ut som ) Keegil, M. M, Kristin Charm og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-663124 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 8. februar 2013 Del Skrevet 8. februar 2013 (PS, ikkje like flink til å ta delikate bilder som mange andre her, og brødet er ikkje brent, som det ser ut som ) ... ikke delikat? Synes vi bør arragenere et nytt FB-meetup. Burgerfest. Asta, MartinK, olavf og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-663399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MartinK Skrevet 9. februar 2013 Del Skrevet 9. februar 2013 ... ikke delikat? Synes vi bør arragenere et nytt FB-meetup. Burgerfest. DET er en FB-meetup jeg hadde rydda kalender'n for Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-664055 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 9. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 9. februar 2013 Crispy kylling- og kalkunburger Burgere laget av kylling- og kalkunkjøttdeig. Resultatet av burgerene minnet meg faktisk litt om nuggets- kjempegode! Som brød hadde jeg hjemmelaget hamburgerbrød. Tilbehør var diverse salatingredienser, ost ovenpå burgerene, og rømme og salsa. En liten taco-vri, rett og slett. [ATTACH=full]88628[/ATTACH] Fuck me man, dette er fantastisk! Det hjemmelagde brødet ser helt kanon ut også. Jeg oppdaterer førsteposten med linker til Redstreks forskjellige Bøse Burgere™ også, deal? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/17/#findComment-664128 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.