Jump to content

....

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

About ....

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 69 påmeldte! http://styrkeloft.no/resultatservice/?page=pameldingsliste&id=91
 2. Her er mine beste tips fra de siste 10 årene med å plukke ting opp Klassisk Mitt tips her er strakmark, sakte ned (ca. 4s) stående på lav kloss (4-6cm)! * 2 ggr i uken på middels tunge 3-4*6 ere * Gjorde dette i 3-4 uker i forkant av 300 kg raw klassisk mark, trente i tillegg en dag lett uten noe variasjon i utførelsen. se fra 2m 22s. Sumo Tipset her er først og fremst finn din stance, hvor er du sterkest!? Øv, øv, øv! Den skal sitte 100%. * Mark fra lav kloss (5-7cm), tunge 3ere 1 gang i uken og medium 1 gang i uken * Den tredje økta tar du medium tunge 4ere og 3 sek senking, eksplosivt opp, 5 arb. sett. Video fra min foreløbige pers i raw sumo, trente som forklart ovenfor i perioden før stevnet. se fra 2m 11s. May the gainz be with you! - Stian Walgermo
 3. Det har vært en enorm pågang på Trainingblog med styrkeløftere de siste månedene Carl P logger fast på http://www.trainingblog.com/index.php?action=profile&id=172 Fasiten er ikke død, den er i live her => http://www.trainingblog.com/index.php?action=profile&id=24
 4. Kurs: Intro i baseøvelser Har du et ønske om å bli kjent med baseøvelsene knebøy, benkpress og markløft? Løfte riktig teknisk? Da er dette kurset midt i blinken for deg. Du behøver ikke å ha noe forkunnskap om øvelsene eller å ha trent noe tidligere. Kurset passer også for deg som trener baseøvelsene ukentlig. Her får du en grundig introduksjon som hjelper deg med å både bli sterkere og bedre teknisk. Informasjon Det er satt opp to kurs i første omgang og du velger selv den datoen som passer best for deg. Kurset starter kl.12 begge dagene og har en varighet på ca. 3-4 timer og koster 550,- per pers. Kursholdere Stian Walgermo – 8 års erfaring med styrkeløft, 6 ganger norgesmester og sølvvinner fra EM 2014 Kristine Andersen – 4 års erfaring med styrkeløft, Nordisk mester 2014 og juniornorgesmester 2013 Begge er sertifiserte trenere i styrkeløft. Les mer her og meld deg på.
 5. Update Landslagsutøver i Styrkeløft -105-klassen Driver Walgermo Powerlifting, coaching for styrkeløftere Tatt over 40 norgesrekorder + 10 nordiske rekorder 6 ganger norgesmester i styrkeløft Sølv EM i styrkeløft 2014 Bronse i markløft VM 2014
 6. ....

  Vektklasser

  Har prøvd å forklart dette her => http://www.walgermo.com/styrkeloft/vektklasser-i-styrkeloft/
 7. Har alltid ren oppkjøring Nicolai Hildre Har dog aldri hatt oppkjøring til et rawstevne, Classic Cupen var 11 dager etter jeg fikk slått opp en skade i korsryggen på NM Så var bare såvidt jeg orket å delta. Haters gonna hate som jeg svarte på det innlegget på facebook Med oppkjøring raw så er disse tallene innen rekkevidde 300 - 217.5 - 310, så det er ikke umulig å matche nei.
 8. Er du nysgjerrig på styrkeløft? Vil du lære deg knebøy, benkpress og markløft av de som virkelig kan det? Meld deg på KK-67 løfteskole! Om det er noen i Trondheimsområdet her inne som fortsatt ikke har kommet igang med baseøvelser/styrkeløft trykk på bildet under!
 9. Kan legge til mitt forrige innlegg at det ikke er umulig som ola95 sier han har gjort, finnes mange marktalenter i Norges land. Bruker meg selv som eksempel (ikke at jeg ser på meg selv som noe marktalent), etter 3-4 måneders trening med markløft så prøvde jeg maks (aldri trent markløft før dette), ingen god teknikk eller helt forståelse på hvordan jeg skulle gjøre det, veide rundt 94kg og 175cm høy. Endte med 220kg i strakmark pga. teknikken var så dårlig, og JA! jeg har video fra den dystre vinterdagen i jan. 2007 Advarsel! tynn gutt! (filmet med en potet som de sier på forumer) Mer bevis fra nooben jeg var da, 200kg skal også teste maks på lørdag, julestevne raw :cool:
 10. Verdensrekorden i -120 er 397.5kg av Brad Gillingham, han er 196cm Film fra 2010 før de endret vektklassene, her dro Brad 400kg. Ergo, høyde har ikke nødvendigvis noe å si. Og for diskusjonensskyld så dro han 375kg på utstyrsfritt VM i Russland tidligere i år. Har dratt mer uten utstyr på tidligere konkurranser.
 11. mer info her -> http://forum.fitnessbloggen.no/threads/styrkel%C3%B8ftstevne-trondheim-l%C3%B8rdag-14-des.26276/
 12. Resultater og bilder fra dag.1! http://styrkeloft.no/2013/11/04/resultater-vm-styrkeloft/
×
×
 • Create New...