BirtheV Skrevet 3. juni 2012 Del Skrevet 3. juni 2012 Hexebergs lavkarbobriks 5 egg 2,5 dl sesamfrø 2,5 dl solsikkefrø 2,5 dl knuste linfrø 2,5 dl hakkede valnøtter 1 ts salt Siden jeg ikke hadde hadde ikke linfrø i skuffen brukte jeg mandler og var spent på resultatet, men det ble veldig godt! Visp sammen egg og salt. Bland alle de andre ingrediensene i eggene og fordel røren utover en bakepapirkledt stekeplate. Stekes i ovnen ved 190 grader i 10-11 minutter. Briksene skjæres i ønsket størrelse etter at de er litt avkjølt, de holder seg noen dager i kjøleskap og kan også fryses. Røren inneholder tilsammen ca 37 g karbohydrater. Titanium og ThereseJP 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-334642 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imu Skrevet 3. juni 2012 Del Skrevet 3. juni 2012 De er gode de der. Jeg bakte de en gang, men siden jeg er en søtmoms måtte jeg hive resten etter å ha smakt en skive og tida gikk uten at jeg tok mer av det, fordi jeg vil heller ha en søt hjemmelaget kjeks eller muffins om jeg skal spise noe lavkarbobakst. De som liker salte ting kan satse på dette. En slik med saltet smør og ost er bra godt. ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-334661 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BirtheV Skrevet 3. juni 2012 Del Skrevet 3. juni 2012 Det er ikke så ofte jeg lager slike brød, det går helst i oopsier og innimellom solisikkebrød, varianter av mandelbrød eller sesambrød. Disse briksene var litt tørre i forhold til de jeg listet opp, men min kjære likte dem så godt at de forsvant før jeg fikk sukk for meg ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-334672 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 3. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 3. juni 2012 Det e bra dere legger ut oppskrifter Vært litt dårlig med det fra min sin side nå- men kommer sterkt tilbake:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-334931 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 9. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 9. juli 2012 Har i løpet av helga bakt proteinfabrikken sin lavkarbo pizzabunn og lavkarbo sjokoladekake:) Easy living serien deres:) Anbefales virkelig, kjempe gode resultat:) Dere kan se inne på loggen min og jeg har lagt ut bilder der:) http://forum.fitnessbloggen.no/threads/therese-sin-treningsloggbok.2319/#post-107408 nolita 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-382249 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 9. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 9. juli 2012 I dag har jeg bestilt meg en del produkter fra proteinfabrikken som er lavkarbo:) Gleder meg til at produktene kommer så jeg får testet de ut:) Håper flere av dere som følger denne tråden, legger ut oppskrifter:) Vi kan sammen hjelpe andre som lever et lavkarbo kosthold og se mulighetene Fant ennå en nettside med en god del produkter som kan være verd å prøve. Lavkarbo-torget.no [ATTACH=full]28073[/ATTACH] Disse produktene anbefales på det sterkeste har testet de ut nå og nam nam Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-382260 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 9. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 9. juli 2012 Her er to sommervarianter av dessert:) Mager vaniljekesam med jordær og sukker erstatning Mager vaniljekesam og eplebåter drysset med sukker erstatning og kanel. Namnam Natalie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-382263 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karoline84 Skrevet 9. juli 2012 Del Skrevet 9. juli 2012 [ATTACH=full]42952[/ATTACH] [ATTACH=full]42950[/ATTACH] Her er to sommervarianter av dessert:) Mager vaniljekesam med jordær og sukker erstatning Mager vaniljekesam og eplebåter drysset med sukker erstatning og kanel. Namnam Du er klar over at vanilje kesam som kjøpes på.butikken inneholder 10% sukker ,sant? Eg pleide å kjøpe mager kesam å lage vaniljekesam selv m vanilje pulver,vanilje stevia og eventuelt sukrin Bare ett tips! for eg va selv ik obs på at vanilje kesamen inneholdt så sykt mye sukker som.den faktisk gjør! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-382304 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 9. juli 2012 Del Skrevet 9. juli 2012 Du er klar over at vanilje kesam som kjøpes på.butikken inneholder 10% sukker ,sant? Eg pleide å kjøpe mager kesam å lage vaniljekesam selv m vanilje pulver,vanilje stevia og eventuelt sukrin Bare ett tips! for eg va selv ik obs på at vanilje kesamen inneholdt så sykt mye sukker som.den faktisk gjør! Den inneholder 5% sukker og er slett ikke ille iden store sammenheng. ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-382321 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 9. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 9. juli 2012 Den inneholder 5% sukker og er slett ikke ille iden store sammenheng. Enig der:) men er klar over det karoline84. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-382332 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nolita Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Har i løpet av helga bakt proteinfabrikken sin lavkarbo pizzabunn og lavkarbo sjokoladekake:) Easy living serien deres:) Anbefales virkelig, kjempe gode resultat:) Dere kan se inne på loggen min og jeg har lagt ut bilder der:) http://forum.fitnessbloggen.no/threads/therese-sin-treningsloggbok.2319/#post-107408 Tuuusen takk for tipset! Har lett etter noe som dette her i Sverige, og nå har jeg bestilt kakemix og brødmiks for en hel tusenlapp ^^ Så greit alternativ:) Endte opp med litt annet også, da.. såklart ;D ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-382442 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 10. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 10. juli 2012 Tuuusen takk for tipset! Har lett etter noe som dette her i Sverige, og nå har jeg bestilt kakemix og brødmiks for en hel tusenlapp ^^ Så greit alternativ:) Endte opp med litt annet også, da.. såklart ;D Så Bra Supert;) Æ har selv kakemixene, sukker erstatningen, pizzabunnene osv:) Det e verdt det i hvertfall;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-382552 Del på andre sider Flere delingsvalg…
neigutten Skrevet 11. juli 2012 Del Skrevet 11. juli 2012 Min nyeste kreasjon: Bounty-kake! Og ja, den smaker faktisk Bounty Karoline84, BirtheV, ThereseJP og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-384382 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imu Skrevet 11. juli 2012 Del Skrevet 11. juli 2012 Så flink du er Lateralus! Tror du man må ha kasein? Det faller jo sammen igjen. ThereseJP og neigutten 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-384573 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 11. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 11. juli 2012 Min nyeste kreasjon: Bounty-kake! Og ja, den smaker faktisk Bounty Den så god ut jammi neigutten 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-384772 Del på andre sider Flere delingsvalg…
neigutten Skrevet 11. juli 2012 Del Skrevet 11. juli 2012 Så flink du er Lateralus! Tror du man må ha kasein? Det faller jo sammen igjen. Hmm. Man må jo ikke ha kasein, men det setter en god smak. Det går selvfølgelig ann å prøve med for eksempel pisket fløte og/eller vanlig proteinpulver med vaniljesmak. Med litt flere eggehviter og søtningsmiddel blir fyllet litt som i kokostopper ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-384778 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BirtheV Skrevet 12. juli 2012 Del Skrevet 12. juli 2012 Dette mandelbrødet har jeg laget noen ganger nå, anbefales virkelig! Det er etter en oppskrift fra bloggen til Kristine Weber, men jeg har gjort noen bittesmå endringer og endte opp med: Lyst mandelbrød 2 egg 2 eggehviter 100 g mandler (malte) 10 g pofiber 10 g fiberhusk 1 ts bakepulver 2 ss sukrin 2 ts kardemomme litt salt 1 dl Skyr naturell Eggehvitene piskes stive med saltet, sett til side. Pisk de to hele eggene med skyr, tilsett alt det tørre og visp sammen til en tykk røre. (I dag hadde jeg ikke kardemomme i, men det er veldig godt med også). Vend forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene og hell oppi en brødform (ha gjerne bakepapir i). Stekes i ovnen på 180 grader i 25-30 minutter. neigutten, Kristin Charm og ThereseJP 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-385160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 12. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 12. juli 2012 Å det så godt ut Birthe Det ska jeg lag i helga Vi må bare fortsett og legg ut masse gode oppskrifter her:) BirtheV 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-385261 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 12. juli 2012 Del Skrevet 12. juli 2012 Fantastisk eggerøre, slik lager den, og eneste eggerøra jeg lager! Du trenger: 4 egg smør fløte salt og pepper Skru plata på mediumhøy varme Ha hele egg i en liten gryte, anbefaler non-stick på det sterkeste, sammen med en klatt smør. Rør rundt med en stekespade eller slikkepott, pass på at du får med deg kantene. Fortsett til eggene begynner å koalugere. Ca 30 sekunder før eggerøra er ferdig, ha i en klatt smør til, en god skvett fløte, litt salt og pepper og evt gressløk, og fortsett røringen til det hele har begynt å bli litt fast igjen. men husk at den skal være kremete, og ikke helt fast! Bon appetit! BirtheV og ThereseJP 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-385266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 12. juli 2012 Del Skrevet 12. juli 2012 Pulled pork med coleslaw Pulled pork er en klassiker i det amerikanske kjøkkenet, og særlig BBQ-varianter. Det klassiske tilbehøret er coleslaw (majonesbasert kålsalat). Du trenger: ca 2.5 kg svinebog, svinenakke (jeg brukte svinenakke) Dry-rub (krydderblanding, om ikke annet er skrevet, så snakker jeg pulver/frø, ikke vær redd for megdene her, ja det er mye, men det er også mye kjøtt): 1 ss Paprika (ikke norske paprikapulveret, men det gode sterke man får i velassorterte forretninger eller Grønland i Oslo 2 ss fennikelfrø, evt malt fennikel 2 ss korianderfrø 1 ss mynte 1 ss spisskummen 1 hel rød chili 4 fedd hvitløk Kjør alt i blender eller morter til du har en fin masse/blanding. Chilien og hvitløken vil gi dette noe fuktighet og gjøre det til en tykk tykk pasta omtrent. Gni kjøttet inn med blandingen. Dersom du har en form med rist, lønner det seg å ha litt vann, eddik, buljong, tomater, hvitløk i bunnen, gir nydelig kraft til etterpå. Legg kjøttet i formen og inn i ovnen på 150 grader i tre timer. Etter tre timer, snu herligheta, og ha litt mer vann om nødvendig. Etter totalt seks timer i ovnen er kjøttet ferdig. Ta det ut og la det hvile i et kvarters tid. I mellomtiden siler du av krafta fra formen, og et lite tips, en god dæsj dijon gjør seg godt. Så til det som gjør dette til pulled pork: Bruk to gafler og dra kjøttet fra hverandre, i små og mellom-store biter. Legg disse tilbake i formen eller dertil egnet oppbevaringsbeholder. Hell over en del av sausen/kraften, og bland godt, slik at du blander de mer fettete bitene med de magrere. Serveres med coleslaw. I USA server de ofte kjøttet i hamburgerbrød, så om om du har noen lavkarbo-versjoenr av det, er det et godt tips. Coleslaw 1 spisskål 2 spiseskjeer creme fraiche 2 spiseskjeer majones saft fra 1 sitron Salt og pepper etter smak 1 renset og finhakket rød chilli Fjern de ytterste bladene på kålen, og fjern den indre stilkdelen. Finsnitt kålen og skyll godt i kaldt vann. La den renne av seg. Bland creme fraiche og majones, sitronsaft, salt, pepper og chilli. Bland dette inn i kålen. Det skal såvidt dekke. Dekk bollen m lokk eller folie og la stå i kjøleskap i minst 2 timer. Passer til det meste av stekt og grillet mat. ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/11/#findComment-385271 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.