Inger-Lise Skrevet 19. juli 2014 Skrevet 19. juli 2014 Pinnekjøtt! Perfekt dampet for å så få litt skorpe via grillelementet i ovnen! Selvfølgelig servert med deilig kålerabistappe, baconbiter og litt dampa morrpølse! Naaaam langaard, Aurelius, ielill og 1 annen 4 Siter
-Fredrik Skrevet 19. juli 2014 Skrevet 19. juli 2014 Siden det finnes alt for mye godt i verden så må jeg si alt med smør, fløte eller sjokolade. CamillaO, vesen, miaheart og 2 andre 5 Siter
SlayerDad Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 Hvor skal man begynne. .. Hestebiff, pulled pork,sashimi, lam i alle mulige varianter (aller helst villsau), breiflabb, sjømat i alle varianter (grilla blekksprut nam nam), en god burger, norske jordbær, kveite, kanin, reinsdyr, tja stort sett vilt. Gaaah. Klarer ikke å velge... Aurelius, vesen, fitflyer og 1 annen 4 Siter
SlayerDad Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 For ikke å glemme and. Andebryst. Confitterte andelår. Helstekt and. Cassoulet. .. Svima84, Aurelius, fitflyer og 1 annen 4 Siter
Inger-Lise Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 Dumt spm sikkert, men må bare spørre.. Jeg er altetende, har enda faktisk ikke smakt noe jeg ikke liker! (Noe er selvfølgelkg bedre enn annet, but u catch my drift). I Thailand første gang (8 år siden) spiste jeg gresshopper, scorpioner osv som alle gjør bare for å gjøre det. Men jeg elsket faktisk gresshopper! Sprøstekte, deilige gresshopper. Smaker som potetgull med fyll, salte og sprøe med noe deilig guffe inni.. Hver gang jeg hae vært Asia og Thailand etter der (hvert eneste år siden den gang) har jeg spist disse, gjerne flere poser... Er det noen andre som har spist dette og likt det? Mange har nok en mental sperre mot disse insektene, men de av dere som klarer å se bort fra dette og virkelig kjenne på smaken - likt det? ? Eller er det virkelig bare jeg som liker disse? fitflyer, FitFish og vesen 3 Siter
SlayerDad Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 Har ikke spist rista gresshopper men vil gjerne. Rista termitter skal visst også være snaskens Siter
vesen Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 "Inger-Lise skrev: Dumt spm sikkert, men må bare spørre.. Jeg er altetende, har enda faktisk ikke smakt noe jeg ikke liker! (Noe er selvfølgelkg bedre enn annet, but u catch my drift). I Thailand første gang (8 år siden) spiste jeg gresshopper, scorpioner osv som alle gjør bare for å gjøre det. Men jeg elsket faktisk gresshopper! Sprøstekte, deilige gresshopper. Smaker som potetgull med fyll, salte og sprøe med noe deilig guffe inni.. Hver gang jeg hae vært Asia og Thailand etter der (hvert eneste år siden den gang) har jeg spist disse, gjerne flere poser... Er det noen andre som har spist dette og likt det? Mange har nok en mental sperre mot disse insektene, men de av dere som klarer å se bort fra dette og virkelig kjenne på smaken - likt det? ? Eller er det virkelig bare jeg som liker disse? Jeg har spist - og likt innsekter i Thailand Fikk servert ett stort fat med diverse snacks (gresshopper, maur, godknowswhat) på en bar, og i mitt reisefølge på 8 personer var jeg den eneste som spiste. X-en ble til og med sur for at jeg forsynte meg, og mente jeg var motbydelig. fitflyer og Tronaldo 2 Siter
SlayerDad Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 Insekter er jo en svært viktig proteinkilde mange steder Siter
Inger-Lise Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 Bra jeg ikke er den eneste! Jeg tror det er veldig mye sånt som faktisk er godt på smak, men at mange synes det er ekkelt/ikke liker det pga tanken på hva det faktisk er. Men stadig større deler av verdens befolkning spiser insekter, det er en god kilde til proteiner og næringsstoffer. Og skal en klare å møte det økende matbehovet i verden må vi faktisk ta i bruk flere og mer alternative matkilder. I tillegg er det lettere og mer miljøvennlig (tanke på for, areal osv) med insekter enn dyr feks malenesofie 1 Siter
Tarjeii Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 Fiskeboller i hvit saus med reker :happy: SterkBalanse og PrideFC 2 Siter
SterkBalanse Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 "Tarjeii skrev: Fiskeboller i hvit saus med reker :happy: + raspet gulrot og karri ! PrideFC, Lena Ludvigsen og Ole Andreas 3 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 åh, tror det beste jeg kan få er kyllinggryte med ris til - da er jeg i himmeeelen Siter
Millasob Skrevet 20. juli 2014 Skrevet 20. juli 2014 oh, soo much to choose from Min liste, flamberte pannekaker med vanilieis og varme bær, flambert fasan med appelisnsaus, perfekt mørnet og grillet biff, ovnsbakt laks med carrii sammen med ovnsbakte søtpoteter med masse krydder og olje, creme bruleé fersk Haagen Dazs is (ikke kjøpt på boks) og da av smakene coco, sjokolade, mango, strawberry cheescake og masse flere og så klart lomper med peanøttsmør og syltetøy d eller norske jordbær dyppet i sjokolade aaah, så mye å velge mellom og kunnet sikkert skrive enda flere t listen Aurelius 1 Siter
Tarjeii Skrevet 21. juli 2014 Skrevet 21. juli 2014 "SterkBalanse skrev: + raspet gulrot og karri ! Bytt ut karri med gastromat, så er vi enig Lena Ludvigsen 1 Siter
virvell Skrevet 21. juli 2014 Skrevet 21. juli 2014 Jeg spiser det meste, men smaksløkene mine jubler når grillsesongen kommer i gang, med masse forkjellige mat, som flintsteik, sparribs, elg biff, grillspyd, reker, fisk+++, med masse forkjellig salater og potet salater med div krydder. Ellers sushi, laks iforkjellige varianter, taco, hjemmelaget pizza, lasagne, fajistas, forkjellige salater, fruktsalater med vaniljekesam, oreokak:) Trur jeg stopper her, hvis ikke vil den lista bli laang:) Aurelius og Martbart 2 Siter
SterkBalanse Skrevet 21. juli 2014 Skrevet 21. juli 2014 "Tarjeii skrev: Bytt ut karri med gastromat, så er vi enig Åjj, spenstig! Det har jeg aldri prøvd Siter
Tarjeii Skrevet 21. juli 2014 Skrevet 21. juli 2014 "SterkBalanse skrev: Åjj, spenstig! Det har jeg aldri prøvd Prøv det Du kan kjøpe det på de fleste matbutikker Siter
XtrM Skrevet 21. juli 2014 Skrevet 21. juli 2014 "SterkBalanse skrev: + raspet gulrot og karri ! Terteskjell med fiskeboller, asparges, gullerot, dill <3 http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/fisk-og-skalldyr/fiskepudding-i-hvit-saus-i-terteskjell Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 21. juli 2014 Skrevet 21. juli 2014 "Tarjeii skrev: Bytt ut karri med gastromat, så er vi enig Gatromat er uten tvil det beste krydderet som er latterlig godt på fløtegratinerte poteter og! Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 21. juli 2014 Skrevet 21. juli 2014 Kontrollspørsmål ; hvilket syn har folket på smaksforsterker/MSG? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.