Gå til innhold

PrideFC

Medlemmer
 • Innholdsteller

  583
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. You are like Daenerys Targaryen, with no personality disorder at all! In fact, we've matched you up with a positive psychology diagnosis that consists of the two components, justice and courage. You value teamwork and appreciate the support you're given from your followers with great consideration. As a leader you remain strong but are always willing to ask for help and facilitate good relations within your company. You like to be fair and look for the silver lining in your dark cloud, because after all, an eye for an eye makes the whole world blind.
 2. Om DC vinner, blir det også litt sånn, du er ikke best, men når de beste ikke klarer å oppføre seg på fritiden, så kan vi late som! Synd for sporten at JJ fortsatt er et barn, og ikke takler pengene, berømmelsen, eller gud vet hva... Ja jeg heier på rumble! Angående Rockhold, var vel ikke dette en stor overraskelse, selv om han er fylt 30år, blir han bare bedre og bedre, og er en definitiv tittelutfordrer i 2015. Han er også gigantisk for vektklassen sin, og ser ut som en 7. klassing forvilla inn blandt 4. klassingene. Machida på den annen side, har kun tapt seg de siste årene, og vil nok
 3. Var deilig! Ble en hard natt med døgning, men var god steming! Cerrone imponerer stort fremover, og Jury er et enormt talent, som kommer til å bli stor!
 4. Joda, jeg er helt enig i at han burde sloss mot en bryter først! Men Aldo kan jo isåfall ta det til bakken og bruke sine BJJ ferdigheter! Om Conor skulle vinne, er nok rematch først, før det blir Edgar/Mendes som får den! Pengene spiller nok også en stor rolle i denne kampen, og Dana vil ikke riskere å ødelegge The Hype Train som Conor ruller med for øyeblikket. Altså riskere at han taper mot en bryter... Men ja, jeg er enig med deg!
 5. Conor er det jo i det minste litt underholdningsverdi i å se sloss også da! Enten må han bli matchet skikkelig, og ikke mot bolere som er mye lavere ranket, eller så må han faktisk få tittelkamp etterhvert! Synes det her er helt rettferdig!
 6. Liker ikke bryte inn i andre sin diskusjon, men gjør det likevell. Om du ikke liker det SamGold skriver, så kan du jo bare ignorere det, du trenger ikke "slenge dritt" (i mangel på et mer passende ord). Han prøvde å heve seg over det, men du vil ikke engang annerkjenne at du handlet dobbeltmoralsk? Og hvorfor tar du opp nynasister om du ikke trekker an parallel? Greit SamGold er sikkert slesk, og høy på seg selv og livet sitt, men hva er vel galt med det? La han kose seg, og om det bryr deg eller andre, så får dere more dere med det uten å henge han ut.. Mitt lille bidrag! Elle
 7. Revna 3 scotch and soda bukser på 6 mnd, så droppet å kjøpe de, ble for dyrt... Nudie har noen modeller som funker, men har røket noen av de og.. Har en Lee bukse med endel strech i som funker fint, også er blk dnm sine med strech veldig digge, og passer fint. Dette bli slim fit da, om man liker det!
 8. Som sagt tideligere i tråden, det er en tullete regel....
 9. Jeg tror som deg at Jon-DC blir helt fantastisk, men i motsetning så er det Jon Jones for alle penga!! Han er kanskje en jævel, men det han har gjort i buret de siste årene er så sinnsykt overbevisende og imponerende, at jeg håper han kan holde det gående sånn frem til en arvtager er klar, og DC er ikke den personen tror jeg! Synes og 49-46 var drøyt men mine utrenede øyne så var det en 48-47 kamp i favør Cigano... Han kjempa seg bra tilbake, men liker ikke helt utviklingskurven han har hatt de siste årene. Nata er jo akkurat lik på broren. Kjemper til siste slutt, og snakker som en gu
 10. PrideFC

  Årets Ildsjel

  *Bump* Håper det er noen som stemmer! Vi hadde julebord igår og det var fantastisk steming blandt alle medlemmene! Ble høy promilla på flere etterhvert også!
 11. PrideFC

  Årets Ildsjel

  Hei! Årets ildsjel avgjørelsen er rett rundt hjørnet, og jeg håper alle som ikke har stemt, vil stemme på Thorbjørn Gyberg. Han har gjort ufattelig mye for mange unge og eldre, innen idrett, hovedsaklig boksing og kickboksing. Han står på og trener frem talent etter talent, uten å ta betalt fra noe, og nå har han også klart å få opp et nytt boksegym i Arendal. Han har en lang historie fra 15år og sprengningsulykke og frem til i dag, og har betydd enormt mye for meg og mange andre unge i Arendal og omegn! Her kan du stemme: http://www.nrk.no/sport/her-kan-du-stemme-frem-_arets-ildsjel_-
 12. Dilemmaet nå til helga er jo hvordan man skal få sett UFC! Hvor laster dere ned i fra nå som The PirateBay er nede??
 13. Kan du nevne noen andre enn Martin som trener 1100 timer i året? Dette er en utøver, med en helt unik mengde trening blandt de andre norske landslagsutøverne....
 14. Pettis mot Aldo er vel nye Anderson Silva vs GSP, høres kult ut, men skjer nok aldri. Det å holde to belter i UFC bør ikke være mulig lenger, da konkurransen er blitt spissere, og folk er blitt bedre.
 15. Selv om Cerrone har hatt et svært godt 2014 tror jeg ikke han vil være god nok mot Pettis. Han er veldig stor for klassen, men Pettis kommer til å domminere han stående, og er alt for rask og kreativ. Tror nok Pettis kan sitte noen år med beltet, selv om det ikke nødvendigvis betyr så mange kamper.
×
×
 • Opprett ny...