Fredrick Wikestad Skrevet 5. november 2015 Skrevet 5. november 2015 Lompe-enchiladas med ost, skinke, løk, cherrytomater, tomatsaus og tacokrydder. Toppet med mer ost, tacokrydder, oregano og timian. En søt liten salat med hvitløksdressing ved siden av.Og forresten, jeg har funnet ut at å kjøpe vanlige lomper til 5 spenn i steden for 20 spenn (speltlomper) er ganske så økonomisk i lengden. Om man er en dreven lompespiser altså. Det er snakk om 11% speltmel mao. INGEN utgjørende forskjell. 02-snapper, Swålruz, FitFish og 1 annen 4 Siter
02-snapper Skrevet 5. november 2015 Skrevet 5. november 2015 Hva er forresten status på sushi nå!? Husker jeg riktig hadde du et mål om 20 i ett måltid? :-p Fredrick Wikestad 1 Siter
Darach_Ùr Skrevet 5. november 2015 Skrevet 5. november 2015 Ovnsbakt laks med kokosmelk og latterlige mengder med grønnsaker(glemte å kjøpe ris:( ) Konklusjon: å bytte fra lett til vanlig kokosmelk ble en gamechanger. Å prøve å kompensere kaloritapet fra ris til grønnsaker anbefales ikke. FitFish 1 Siter
Fredrick Wikestad Skrevet 5. november 2015 Skrevet 5. november 2015 02-snapper skrev (På 5.11.2015 den 17.42): Hva er forresten status på sushi nå!? Husker jeg riktig hadde du et mål om 20 i ett måltid? :-pHaha, den er knust for leeeenge siden. 36 02-snapper og FitFish 2 Siter
Inger-Lise Skrevet 5. november 2015 Skrevet 5. november 2015 Fredrick Wikestad skrev (På 5.11.2015 den 18.23): Haha, den er knust for leeeenge siden. 36 Min rekord er 48 Angående Enchiladas, why vegetar?Og bra du har bytta ut, det har jeg gjort for lenge siden og! Bytta til first price. Mindre kalorier i dem enn i speltlumpene og I tillegg er ikke spelt noe sunnere enn havre/hvete osv uansett =) Siter
kIngkOng90 Skrevet 5. november 2015 Skrevet 5. november 2015 400g karbonadedeig.1.5 chili, 1 gullerot, 1 løk og ukjent mengde ris. En boks hakkede tomater og en boks kidney bønner.Stekte alt dette i ekte smør, og brukte endel chili,kajenne pepper og svart pepper med en dasj salt på toppen. Siter
SlayerDad Skrevet 5. november 2015 Skrevet 5. november 2015 viltgryte med blomkål- og brokkolimos FitFish 1 Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 5. november 2015 Skrevet 5. november 2015 Middag på Izakaya, ENDELIG - har alltid vært fullt der. Koreanske pannekaker, dumplings med svin, kimichi og poteter med en sykt sticky saus! Siter
Fredrick Wikestad Skrevet 6. november 2015 Skrevet 6. november 2015 Inger-Lise skrev (På 5.11.2015 den 19.19): Min rekord er 48 Angående Enchiladas, why vegetar?Og bra du har bytta ut, det har jeg gjort for lenge siden og! Bytta til first price. Mindre kalorier i dem enn i speltlumpene og I tillegg er ikke spelt noe sunnere enn havre/hvete osv uansett =)Huh, vegetar? Ost og skinke inngår vel ikke i en vegetar-rett..? Men same same, but different! I steden for enchiladas ble det quesadillas i dag. Med hvitløksdressing som base, rødløk, tomater, paprika, ost, skinke og tacokrydder. FitFish 1 Siter
Aurelius Skrevet 6. november 2015 Skrevet 6. november 2015 Halvkilo med nakkekoteletter<3 henri85 1 Siter
Prinsesse Skrevet 6. november 2015 Skrevet 6. november 2015 Biff, potetmos, brokkoli, stekt aromasopp og BBQ-saus henri85 og FitFish 2 Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 6. november 2015 Skrevet 6. november 2015 Svinestek, jordskokkpurè, rødvinsaus oooog rosenkål<3 Siter
Prinsesse Skrevet 7. november 2015 Skrevet 7. november 2015 Har ikke spist enda, men skal spise om noen timer: Pinnekjøtt Siter
kIngkOng90 Skrevet 7. november 2015 Skrevet 7. november 2015 Etter trening/middagish prøvde jeg meg på fullkornswrap pizza. Kjørte 2 lefser i ovnen med salatkylling, tomatskiver, mozarella, rødløk, stektsopp og spinat på toppen. Var snadder dette.. til neste gang skal jeg ha mer fokus på og få frem tomatsmaken tho. Siter
arvid k Skrevet 7. november 2015 Skrevet 7. november 2015 Lutefisk, bacon, mandelpotet, erterpure. Veier aldri maten jeg spiser, spiser til jeg er mett, men ikke mer :-) FitFish 1 Siter
Fredrick Wikestad Skrevet 7. november 2015 Skrevet 7. november 2015 Baconsurret ovnsbakt kyllingfilet fylt med chevre. Hjemmelagde potetbåter og ruccolasalat til tilbehør, og et glass Chablis til drikke. Fyfaen, vi er bortskjemte.. FitFish 1 Siter
Prinsesse Skrevet 8. november 2015 Skrevet 8. november 2015 FitFish, Mastin, Swålruz og 2 andre 5 Siter
mimsen Skrevet 8. november 2015 Skrevet 8. november 2015 60g ris, 175g torsk og 50g creme fraiche + litt rosenkål og brokkoli Siter
Fredrick Wikestad Skrevet 8. november 2015 Skrevet 8. november 2015 Ovnsbakt torsk med hjemmelaget potetmos og stekt rosenkål. FitFish 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.