Gå til innhold

Hva spiste du til middag idag-tråden


Millasob

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skolehjemmet eg bur på her nede i danmark

Den første uken var det god mat, så gjekk alt rett ned etter d.... Kjøttet ble tørt, karbonadene ble papir, sausene ble gelebiter og så videre og så videre...

blæh :yuck:

I know the feel, kantina på skolen min er helt ubrukelige på varmmat de og. Særlig når de trår utenfor mat som bare må varmes opp for å serveres - typ burger.

I dag var det torsk med ris og salat = torsk som sikkert ble stekt to timer før service åpner, som så blir stående i varmeskap i fire timer=tørrere enn... Uff nei.

Risen er seff ikke kokt nok, og har stått i varmeskap, så den er også tørr og hard. Salaten er uten en dråpe dressing eller krydder, så den smaker jo nada den og.

Og dette tar de betalt for. Forbanna kjeltringer :(

Til gjengjeld blir det spareribs til meddag! :D

post-2517-14441007368775_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I know the feel, kantina på skolen min er helt ubrukelige på varmmat de og. Særlig når de trår utenfor mat som bare må varmes opp for å serveres - typ burger.

I dag var det torsk med ris og salat = torsk som sikkert ble stekt to timer før service åpner, som så blir stående i varmeskap i fire timer=tørrere enn... Uff nei.

Risen er seff ikke kokt nok, og har stått i varmeskap, så den er også tørr og hard. Salaten er uten en dråpe dressing eller krydder, så den smaker jo nada den og.

Og dette tar de betalt for. Forbanna kjeltringer :(

Til gjengjeld blir det spareribs til meddag! :D

[ATTACH=full]166888[/ATTACH]

ITS ECXACTLY LIKE THAT!

de lager middagen på morningen, type kl 7-8 tiden og varmer den opp kl 16...

er d grønnsaker så e de entenn for lite kokt eller aaaalt for mye... ris tørt

salaten her e iallefall den eneste tingen som e positiv, med har flere forskjellige dressinger å velge mellom (y)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går ble det kyllingbryst fylt med mozzarella og surret i bacon, med soppstuing.

I dag blir det nok resteomelett.

Planlegger sen lunsj/tidlig middag i morgen, der stekehella på bålpanna skal brukes flittig, med chapabrød, utbenet kyllinglår, biff, grillet ost (på pinne), svidde cherrytomater... Med andre ord, et måltid som varer en stund, bestående av småspising

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...