Jump to content

kIngkOng90

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

About kIngkOng90

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ait takk for litt info der! Jeg må gjøre litt videre research på nettet :-) Håper du har rett
 2. Heisann, Jeg er alene på jobb de neste to ukene fra 09 til 20. Trenger ideer og inspirasjon for og ha med meg mat på jobb. Har kjøleskap og mikro her. Er ikke spesielt gira på og drive og varme opp ting i mikroen da jeg er overbevist om at det er skadelig.... Ting hadde dog vært mye enklere om jeg bare kunne brukt den uten å bekymre meg. Lage en varmrett dagen før for og så ta den i kjøleskap på jobb og spise kald er ikke så godt.. Om dagen blir det en matpakke fra 7eleven, noen kyllinglår her og der fra div ferskvaredisker og litt sushi.. Håper på å bli inspirert slik at jeg kan ha med meg skikkelig mat de neste 2 ukene, og ta et skippertak før 17.mai slik at dressen sitter GJERNE paleo, men i første omgang går jeg for å kun kutte fabrikat og sukker i kostholdet.
 3. Dette fikser du Godt jobba! Jeg har store nok utfordringer med livsstilsendring og jeg har en jobb hvor jeg jobber når og hvor jeg vil, og jeg har ingen familie. Så meget bra, har troa på deg Ikke jeg som lagde gruppe men sikker bare til og slenge seg på her Velkommen
 4. Etter trening/middagish prøvde jeg meg på fullkornswrap pizza. Kjørte 2 lefser i ovnen med salatkylling, tomatskiver, mozarella, rødløk, stektsopp og spinat på toppen. Var snadder dette.. til neste gang skal jeg ha mer fokus på og få frem tomatsmaken tho.
 5. Havregryn standard oppskrift bakpå pakken, typ 250dl lettmelk og 100g gryn pr porsjon. litt salt og 1 SS sukker, frem til jeg kommer meg til butikken for å handle inn stevia lr lignende. Med en håndfull rosiner, litt kanel og en smørklump på topp. Og en stor kopp kaffe da!
 6. 400g karbonadedeig. 1.5 chili, 1 gullerot, 1 løk og ukjent mengde ris. En boks hakkede tomater og en boks kidney bønner. Stekte alt dette i ekte smør, og brukte endel chili,kajenne pepper og svart pepper med en dasj salt på toppen.
 7. Har også en del overskudd på flesk, så count me in.
 8. Kryder med salt, pepper, tandori og kajennepepper. Steker så på høy varme ca 90 sek på hver side, for og så ta ned på lav varme og steke i ca 5 min med lokk over stekepanna. perfekt juizy fillett! Men, jeg skal definitivt prøve meg på langpanne i stekeovnen når jeg skal steke opp for flere dager !
×
×
 • Create New...