Gå til innhold

arvid k

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om arvid k

 • Rang
  Nykommer

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Vestfold
 • Interesser
  Samboer med verdens beste dame)).Trening, reise, foto, mat, vin...er mye. Men trening er livet mitt dem 3 siste årene. Sol og sommer, gjerne på en strand i sydlige strøk)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lutefisk, bacon, mandelpotet, erterpure. Veier aldri maten jeg spiser, spiser til jeg er mett, men ikke mer :-)
 2. havregryn, cottage cheese, gresk youghurt, sk.melk, bær, eller hjemmelaget syltetøy. Eller omelett med tunfisk og tomat, lit ost. Dobbel spresso :-)
 3. Bein økt 10953498_10153029035192025_235797683_n.mp4
 4. arvid k

  Overtrent

  Ikke dumt og kutte ut en periode, det har jeg ikke gjort, men har ikke løftet vekter eller noe nå på 1 uke, bare lette økter som trening med egen kropsvekt. Man lærer av slikt, får ikke håpe du får det igjen, masse lykke til videre :-)
 5. arvid k

  Overtrent

  Høres bra ut, pass på, er ikke noe morro og oppleve. Min smeller er forvarsel, hadde det, men ignonerte dem desverre :-( masse lykke til videre og håper du klarer deg bedre en meg :-)
 6. arvid k

  Overtrent

  Spiser 3 brødskiver etter trening, spiser ris middag. Og 1 skive om kvelden. Fett ja...Hmm Skal mer ned i vekt, men vet hva du mener..Spiser lite fett, kansje for lite? Bruker mye tomat med fetaost og god olivenolje, så får i meg en del der..
 7. arvid k

  Overtrent

  Nei, ikke så veldigt smart, har et program for 2 uker med kun bruk av egen kropsvekt, lette øvelser. Men håper det er andre og som har vert igjenom dette....
 8. arvid k

  Overtrent

  Siste ukene har det blitt 15 t, er ikke 22 år lenger. Maten har jeg kontoll på, får i meg nokk karbohydrater og protein, alkohol er det meget sjeldent. Spiser 1-1,5 t før trening, en banan rett etter trening, spiser et lite måltid maks 2 timer etter trening, kyling, tunfisk, cottage cheese, mye grønnsaker, fisk og kylling. Søbn...Lite om gangen, er altid trett..
 9. arvid k

  Overtrent

  Lurer på om hvordan dere takler overtening, da mener jeg ikke at man har vondt, sliten, lei..Mener når man kommer til et punkt når helgen kommer at man sitter og prøver og slappe av, men kroppen sitter og skjelver, du er kvalm, hele kroppen skriker etter smerte. Hva skal jeg si. Det går greit med treningen tenker men, men det gjør ikke det, man lyver for seg selv. Håper andre har vert bort i dette og kan komme med innspill.
 10. Har i en bolle og spsis med skje, funker bedre...eller??
 11. Bruker rapsolje elelr kokkosolje! Gammel kokk bruker ikke smør)
 12. cottage cheese , havregryn, hjemelaget syltetøy m kanel, sk melk. Eller omelett av tunfisk, rødløk, litt ost og gresk Yoghurt. I stekepanna først så i ovnen på 120 g.
×
×
 • Opprett ny...