Jump to content

mimsen

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About mimsen

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/07/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De fleste pulsmåler på håndleddet kan bli feil, så pulsbelte er nok det beste og bruker det selv!
 2. Tusen takk for hjelp! Ende opp med iso whey for måtte bestille i full fart pga. jeg er tom... Skal på diett så fikk beskjed om isolate! Men får kjøpe meg en dunk når jeg trenger blandings isolat igjen!
 3. Har noen erfaringer med smak på proteinpulver som er isolat? Finner ikke utrolig mange anbefalinger rundt på nett angående smak! Har sett litt på: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/iso-whey-zero-lactose-free-908-g og http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/100-whey-isolate-2000-g
 4. mimsen

  The thigh gap

  Det har mye med beinbygging og hvor fettet på kroppen din plasserer seg. Dersom man har brede hofter og fettansamlingen ikke er øverst på lårene vil man lettere få mellomrom. Man må også ned i fettprosent, og dersom du da har smale hofter kan jeg tenke meg at det ikke er sunt å holde et lavt fettprosent året rundt bare for å ha en "thigh gap". Så jeg ville prøvd å ikke tenkt så mye på dette. Godt trent rumpe og lår er mye bedre å se på enn et mellomrom mellom lårene!
 5. Jeg kan ikke si jeg er på muskelvekt på budsjett, men med lærling lønn så lønner det seg vel å velge det rimeligste. Er så heldig med litt innspill fra mor også selvfølgelig. Har omtrent samme plan/mengde som du har tenkt. Jeg bruker da kyllingfilet fra rema 1000, da denne er billigst så lang jeg vet pr. kg. Dersom du kjøper store kg poser med ris, sparer du mye mer enn de porsjonsposene som er så enkel å håndtere. Men er vel opptil deg hva du foretrekker. Da vi har riskoker hjemme Banan kjøper jeg i de store posene fra first price, på enten kiwi også tror jeg rema 1000 har dem? Koster 14-15 kr kg, ifh til bananer som er rundt 25 kr. Jeg spiser en banan etter trening hver dag, så disse går jo fort og blir ikke ødelagt. Posene er vel på 7 stk. Har også en ganske grei pris på indrefilet av svin på rema 1000 også! Spiser jo 0,5kg kjøtt hver dag, så dyrt vil det nok være uans. Men sparer nok en del tilslutt på å ikke alltid velge det dyreste!
 6. 60g ris, 175g torsk og 50g creme fraiche + litt rosenkål og brokkoli
 7. Noen som har har erfaringer fra Dr.Bugge fra Fana Medisinske?
 8. Høres bra ut! bare send meg en melding i innboksen du!
 9. Jeg kan ta dem! Hvor hører du til?
 10. Jeg selger da mitt proteinpulver som jeg har drukket 5-10 shakes fra ca. se bildet under for å se ca. hvormye som er brukt og som er igjen. Jeg selger denne fordi jeg vil prøve ut flere forskjellige smaker! Selger også min Belkin armand for iPhone 4/4s da jeg skaffet meg iPhone 5 rett etter jeg fikk denne i posten Den er da ubrukt, og bare åpnet fra pakken for å se på. Den skal kunne fjernes fra armbåndet for å evnt. ta mobilen vekk fra overarmen. (Les på linken under). Esken er litt bulkete fra sendingen, håper ikke dette er noe problem... Da det bare er armbåndet som skal brukes Jeg hører da til i Bergen! Proteinfabrikken Whey Tech® 3000g Skogsbær - 250 kr eller bud Belkin Profit Convertible Armand (iPhone4/4s - Rosa) - 100 kr eller bud Ekskludert frakt Kan selges samlet for 300 kr. Helst Bergen
×
×
 • Create New...