Jump to content

frøken dings

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About frøken dings

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skrev ikke du at legen din hadde lite peiling på mononukleose? Epstein-Barr-viruset som du er smittet med skilles ut i halssekret i over ett år etter du har fått kyssesyken. Så jo, du er smittefarlig. Jeg kjenner flere som har smittet kjæresten sin med dette viruset. Du må nesten være ærlig om det, mononukleose er jo ikke noe gøy å ha. Har ikke hatt det selv, men sår hals, dårlig allmenntilstand og forstørret milt er ikke barebare. Det sies at de fleste har hatt det i tenårene uten å være klar over det selv, men hun fortjener å vite om det likevel.
 2. Det er en ung, ganske tynn gutt som trener, og får "hjelp" av en eldre gubbe på treningssenteret jeg er på. Det virker ikke som om denne mannen helt vet hvordan ulike øvelser skal utføres, og han vet definitivt ikke guttens beste når det gjelder hans helse.. Guttungen gjør alltid litt forskjellige øvelser, deriblant mark, knebøy og benkpress. På knebøy begynner han på 50 kg. Jeg kan ikke kalle det han gjør en kvartbøy engang.. Så begynner gamlingen å pøse på flere vekter, og sånn fortsetter de helt til guttungen kommer opp i 85 kg i knebøy. Da er det så gale at det ser ut som om han skal ødelegge ryggen sin når han "setter" seg 1 grad ned, samtidig som at knærne skjelver noe voldsomt. Gamlingen skryter ham opp i skyene over hvor godt jobbet det er. Så går de over på markløft. Der og pøser gamlingen på med vekter til guttungen (type 90 kg), og gud hjelpe meg for en krumming guttungen har. Det svir i øynene mine å se på, for det ser virkelig ut som at han kommer til å knekke i to når han skal løfte.. I tillegg til krummingen, er ikke teknikken på plass når det gjelder hvordan bein skal bøyes, og hoftekam skal være. Gamlingen bare skryter over hvor sterk han er, og mener de kan pøse på flere kilo. Guttungen er svært enig, og mener han kan ta to reps på 100 kg. Jeg hadde virkelig lyst til å gripe inn, men var nok litt for pyse.. 100 kg gikk så vidt opp, men det er ikke sikkert at han klarer å reise seg i morgen (eller noen gang) med all den vanvittige krummingen. På benkpress tok han en 10 kg stang, og nærmest "kastet" stangen i luften da armene var strake, før han tok i mot stangen og dyttet den så vidt ned på brystet. Sånn holdt ham på til han hadde nådd 50 repetisjoner. Da avsluttet de, og guttungen fikk beskjed om at hele økten var godt jobbet.
 3. Jeg har også det sjokoladeproteinpulveret fra proteinfabrikken. Den er ikke sånn kjempedigg, men i mine øyne er den helt ok i motsetning til det sjokoladeproteinet jeg brukte før fra x-life.. Da var jeg heldig om jeg ikke brakk meg da jeg drakk det.. Synes dog det ikke er så mye protein i det fra proteinfabrikken. Ble veldig inspirert nå til å prøve prozyme neste gang, selv om den var noenlunde dyr..
 4. Et senter med masse speil, masse maskiner, vekter og utstyr, og døgnåpent hadde vært drømmen for meg. Om det kun var jeg som trente der hadde vært toppen av kaken. Liker å trene uten folk rundt meg.
 5. Det kokosfettet som de selger er jo transfett - altså ikke bra for en.. Du kan fint smøre deg inn i det o.l., men du bør ikke konsumere det i store mengder. Det sies jo det at årsaken til at det er så mange mennesker som har hjerte- og karr-sykdommer nå, er på grunn av at de har vokst opp med transfett. For å få en olje over i fast form, må det hydrogeneres. Så oljen kan være så sunn man bare ønsker, men når den hydrogeneres blir den omdannet til mettet fett, og ofte da transfett. Palmeolje og kokosolje består også mye av palmitinsyre som har en kortere hydrokarbonkjede enn det som er optimalt når det gjelder oppbyggingen av cellemembraner. Nå kan jeg egentlig ikke så mye om fett. Dette er kun noe jeg har lært meg på grunnlag av hva en av foreleserene mine har pratet om, og h*n har jo gjerne et synspunkt på kokosolje, mens andre har et annet synspunkt.
 6. Haha, uff, hver sin lyst.. Har han vokst seg noe større av det, eller er han samme størrelse som da han begynte for 2 år siden?
 7. Et problem nå er at det er nedgangstider i oljeindustrien hvor flere har mistet jobben, og enda flere er i ferd med å gjøre det. I tillegg er det generelt høy arbeidsledighet i Norge nå. Hvis vi da skal ta i mot en haug med flyktninger, som trenger tid til å integreres i samfunnet før de eventuelt kan få seg jobb (om de vil/klarer), vil det til slutt medføre at belferdsstaten kommer til og gå i oppløsning. Jeg er for at folk skal hjelpes, de som flykter fra krig fortjener jo et bedre liv. Men det jeg ikke forstår er hvorfor de da reiser gjennom alle de trygge landene i Europa som ikke har krig, bare for å komme seg til Tyskland, Sverige og Norge. Hvorfor er ikke de andre landene gode nok? Det er vel derfor mange av de ofte betegnes som lykkejegere, fordi velferdsgodene her til lands og de to andre nevnte landene er bedre enn i andre europeiske land. Jeg er for at Norge skal bidra med hjelp og penger til flyktningsleire i land i nærheten av der de kommer fra (som selvfølgelig skal være trygge), slik at mange flere kan få hjelp, enn de 8000 som skal komme hit. Det er det som menes med å hjelpe dem der de er. Det som ofte glemmes i slike situasjoner er å se på konsekvensene av ting. Media spiller bare på følelser, og jeg har inntrykk av at folk på sosiale medier konkurrerer i å være mest solidariske mtp denne flyktningskrisen. Det er trist at det ikke skal være lov til å være kritisk til det som skjer, for med en gang man sier meningen sin, kommer hylekoret med rasistkortet fordi de ikke har noen bedre argumenter å komme med.
 8. Jeg har hørt en del bra om Beta-Alanine, men lurte på et par ting: - Er det noen her som har erfaring med det, og som merker forskjell ved bruk av det når det kommer til ytelse på trening o.l.? - Hvordan vil du sammenligne Beta-Alanine og et pre-workout-produkt som kun inneholder koffein i forhold til ytelse på trening? - Kan Beta-Alanine være farlig? Nå tenker jeg på på sånn i forhold til hjerte, kreft osv. (ja, jeg er paranoid).
 9. Nå eier ikke jeg akvarie selv, men jeg har noen akvarie-interesserte venner, og de er flittig aktive i facebookgruppen "Vi med akvarium" (er ikke reklame altså haha). Der er det mange folk med god erfaring som kan hjelpe hvis det skulle være noe du lurte på Ligger ved linken til gruppen. https://www.facebook.com/groups/vimedakvarium/
 10. Sa jo ikke at det var kun eplene som gjorde henne overvektig: Så antar at "begeret rant over" da det kom til kalorioverskudd ved inntak av alle de eplene .Altså spiste hun nok mye annet også, men at eplene hjalp på og øke kalorioverskuddet.
 11. Nå vet jeg ikke hva slags mat hun spiste utenom de eplene, men det var snakk om rene epler hun spiste, ikke noe eplekake. Så antar at "begeret rant over" da det kom til kalorioverskudd ved inntak av alle de eplene
 12. Vet om en dame som spiste 10 epler om dagen fordi hun tenkte det var så sunt. Hun la godt på seg pga alt fruktsukkeret
 13. Jeg bruker akkurat det merket, og har ikke opplevd noe depresjon i hvert fall. Har fått litt mer humørsvigninger bare, og kan bli lettere rørt av ting hvis du skjønner. Når det gjelder kviser, så har jeg gjerne opplevd en økning på 2 flere kviser i året enn det jeg var vant til (har opprinnelig ganske tørr hud), men har ikke opplevd uren og fet hud som følge av pillene. Når det gjelder vektøkning så har kroppen tatt opp en del vann altså, men jeg er langt i fra feit. Men alle disse bivirkningene varierer jo fra person til person. Du kan være uheldig, eller heldig
 14. Vil det si at trange tights som f.eks. 2xu ikke er bra og trene styrke med da?
×
×
 • Create New...