Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Annonse

post-30370-14440997555783_thumb.jpgRiktig nok ikke spist alt dette til middag idag. Men her er noen av middagene jeg har laget i det siste og delt på @mastinmat på instagram!

Sunt og næringsrikt på studentbudsjett, der mange av rettene preges av kreativitet og utnyttelse av råvarer til det ytterste!

Tenkte dette var tråden å spørre.

Har noen her inne noen gode tips til mat for reisende?

Iløpet av de få ukene mine i jobb, har jeg allerede spist hamburgere, pølser, ferjemat, og div annet en finner på veikroer, bensinstasjoner o.l.

Need some help ;)

Bresert rype? Whoa, gutsy! Details!

Freste først rypebrystene i smør i jerngryta. Hadde så i hvitløk, løk, gulrot, einebær og noe kraft fra rein jeg hadde liggende. Inn i ovnen i ca 3 timer. Jeg er IKKE kokk, men det er så gøy å eksperimentere med gode råvarer på kjøkkenet :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...