Jump to content

Pedrikke

Members
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pedrikke

 1. I Feb 2015 spiste du 1600 kcal, og nå spiser du 1300 og er ikke fornøyd. Litt usikker på hvilken vei du skal ta videre om du fortsetter slik? 1000kcal? Jeg ville tenkt mottsatt, opp med kcal før du går dunken. Istedenfor all cardioen hadde jeg startet på nybegynner programmet her på FB, http://fitnessbloggen.no/styrketrening-for-nybegynnere/. Mer styrke som gir mer muskler (ikke større, men mer) gir strammere figur.
 2. Pedrikke

  Dagens negative

  Siste dagen på jobben, usikker på hva møtet på mandag sier om videre jobbing et annet sted.
 3. Gresk yoghurt, valnøtter, mandler og honning = snart sommer (med øspøsregn ute og under 4 grader foreløpig) Og proteinkaffi :happy:
 4. Har ingen ide om hvordan man unngår de, men tennisball hjelper på å få løsnet dem. Jeg sliter med det samme selv, tenker at det er god muskelkontakt, men at muskelen rett og slett ikke er blitt vandt til det enda(?). Jeg kan få samme type knuter andre steder om jeg treffer annerledes med kontakten, feks i rompa etter GB med strikk.
 5. Jeg liker ikke søtpotet som i mos, men som fries med litt chili og masse maldonsalt på er den digg. Eller bakt med tacokjøttdeig inni. Den må altså kombineres med noe salt slik at smaken balanseres ut
 6. Prøvde chiapudding i dag. Hadde den stående over natten. Den ble for flytende og jeg tenker på rumpetroll egg når ejg spiste den Får gi den en sjanse til, om noen har noen gode oppskrifter tar jeg gjerne imot
 7. Den fra Tulip legger man bare inn i stekeovn, type 220 grader i ca 20 min (?) Kanskje QueenWinther kan være litt mer presis
 8. Jeg spiser på jobb, eventuelt i bilen/bussen på vei til jobb? Jeg lager klar cottage cheese og kesam med bær kvelden før. Eventuelt havregrøt/chiagrøt. Det er også mange grøtvarianter som er verdt å prøve seg på http://www.klikk.no/produkthjemmesider/shapeup/article1532774.ece . Ellers er hardkokte egg med lomper en variant jeg bruker / lomper med fyll / omelett ferdigstekt kvelden før. Jeg er ikke noen ekspert på kostholdsoppsett, men om du krasjer og spiser mye på kvelden kan det være lurt å sette seg ned å vurdere kostholdet. Personlig ville jeg fått på plass frokosten/etter treningsmaten først og så tatt det derfra.
 9. Pedrikke

  Dagens negative

  Mustang ute i snøvær? Ungene mine ville tatt han ei stripe altså Fra de var tre mnd har de fått innprenta "mustangregler" og nå på 4 kjefter de huden full om det så er litt duskregn
 10. Takk Aurelius, det kan nok gjerne gjøres så enkelt som det ja..
 11. Skal søke på jobb, er unaturlig klønete på impulsiv snakking. Bestemt meg (nesten) for å gå innom å levere søknaden for hånd. Hva sier man?
 12. Når det er sagt syns jeg 1000 kcal er lite, selv med minus på cardioen. Jeg loggfører uten å ta bort treningskcal, men ligger på minst 1800 på treningsdager på mine 86 kg.
 13. Hva med å ha en salat stående i kjøleskapet som du tar i tillegg til middagen som han lager? Om du har ferdig salatblanding stående, litt egg, bønner, linser, cottage cheese, skinke ol skal det lite til for å oppgradere et eventuelt big one stykke eller litt lasagne.
 14. Pedrikke

  Dagens Glade

  Går det Askepottfilm på kino eller? .....for de som klarer å google selv jah, fant den:facepalm:
 15. Konebelte kalles det her i Rogaland;) Selv har jeg Lofotenbunad, grunnen er at min morfar kommer derfra. Skal se om det kommer bilde i tråden her i år.
 16. Hadde du sagt det med en gang så hadde jeg ikke anbefalt deg knebøy, jeg har ingen erfaring med knebøy og skiveutglidning så tekker tilbake mine anbefalinger. Jeg snakket ut fra et generelt perspektiv, men jeg har ikke kompetanse til å anbefale deg øvelser ved skade. Her bør du snakke med noen som har kompetanse på området, eventuelt kan det være noen her inne med mer erfaringer.
 17. Begyn med knebøy uten vekt først? Goblet pleier å gjøres med manual/kettlebell, mens frontbøy og knebøy er med stang. Derfor er det gjerne naturlig å starte med en goblet om 20kg stang kan være mye.
 18. Benpress bytter du ut med Goblet squat/frontbøy, flere muskler er involvert og dette er lett overførbart til knebøy senere om ønskelig så vinn-vinn
 19. Hva er målet? Hvordan har progresjonen vært? Personlig har jeg aldri hatt så fine lår som etter at jeg starta med tung knebøy, og mener at mark og knebøy bør være på plass i programmet før eventuelt glute bridge og kickback.
 20. Du skriver at du har to styreøkter i uken, ref http://forum.fitnessbloggen.no/threads/legge-til-noen-%C3%B8velser.33423/#post-1137571. Ut fra spørsmålene og vekten du oppgir på markløft tipper jeg at du er relativt ny (?). Det er uansett VELDIG lavt på kalorier, men pga at du er nybegynner (?) vil fremgang komme uansett styrkemessig. Hva er planen din når vektnedgangen stopper opp og du allerede ligger på 600 om dagen?
 21. Anbefaler deg å følge et nybegynnerprogram i starten, gjerne les http://fitnessbloggen.no/styrketrening-for-nybegynnere/. Har du noen som kan hjelpe deg med teknikken helt i starten? Hvis ikke, jeg har lært mye av å studere videoer på youtube/råd herfra i både mark og knebøy.
 22. Tabata, http://fitnessbloggen.no/4-minutter-tabata-30-minutter-loping/ Tilgang til spinningsykkel/romaskin/elipsemaskin for intervaller?
 23. Tabata? Eller sirkleltrening. Intervaller er mye mer enn løping på mølle. Ellers kan det være greit å bruke en app/matdagbok en kort periode for å sjekke. Lettere å regulere om du sitter med kunnskapen om hva du spiser åer i dag. Selv bruker jeg lifesum som funker flott for meg.
 24. mmf? Den er ikke for tørr da? Fra den tiden jeg lekte cupcakemum husker jeg at jeg alltid sparte litt på melisen i forhold til det oppskriften sa
 25. Pedrikke

  Dagens Glade

  Fått skoleplass, svarfrist 01.05. Jeg har ikke bestemt meg enda om jeg tørr, men jobbmarkedet i Stavangers oljesektor sier vel Go For It:)
×
×
 • Create New...