Jump to content

Ove_68

Members
 • Content Count

  1220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  85

Ove_68 last won the day on December 13 2018

Ove_68 had the most liked content!

2 Followers

About Ove_68

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 04/29/1968

Recent Profile Visitors

1872 profile views
 1. Det eneste kosttilskuddet som har dokumentert effekt er Kreatin. Proteinpulver er basically mat i pulverform. Hvis du har store problemer med å få i deg nok mat, kan gainer og proteinpulver ha noe for seg. Ellers er det bare lommeboka til Proteinfabrikken som vokser av at du spiser dette. I utgangspunktet er det ingen som trenger å ta proteinpulver. Waste of money. Hvis magen din tåler Creatine Monofosfat, så er det dette du bør ta. Kjedelig, men effektivt og billig.
 2. Absolutt alle mennesker er asymmetriske. (Men noen mer enn andre) Så vidt jeg vet klarer du aldri å bli kvitt disse forskjellene, men om du trener og øker total muskelmasse vil det bli mindre synlig....
 3. Kreatin binder jo væske i kroppen, så det må vel være en glimrende start på slankingen å slutte med Kreatin
 4. Ove_68

  Gym på Mallorca

  Kan det være noe av dette som er aktuelt? https://www.seemallorca.com/fitness/
 5. Jeg bruker treningsbukser jeg har fått tak i på en eller annen Sport1-butikk. Aner ikke hvilket merke det er. De er laget i et slags stoff som er glattere enn de klassiske Addidas treningsbuksene. Nesten som en slags overtrekksbukser. De lukter ikke vondt selv om de begynner å bli gamle. På t-skjortefronten må en vel enten benytte bommul og tåle å bli klissvåt, eller å benytte syntetiske til de begynner å lukte for så å kaste dem... Noen kan sikkert trene i ull, men for min egen del blir jeg så varm at jeg holder på å krepere...
 6. Få noen til å se på teknikken din, og gjerne filme deg så du ser selv hva du må rette på. Knebøy tre ganger i uka må til...
 7. Behold triceps- og skulderøvelser (men ikke overdriv). Disse har overføringsverdi til benkpress. Skråbenk er faktisk en skulderøvelse, men stående- eller sittende skulderpress er en mye bedre skulderøvelse. Anbefaler deg å kutte ut skråbenk og heller kjøre skulderpress. Flyes er en ubrukelig øvelse for alle andre enn viderekomne bodybuildere. Tenk at du skal ha hovedfokuset på å trene der brystmuskelen settes i så mekanisk gunstig posisjon som mulig... Brystmuskelens hovedoppgave er å føre armene forover og nedover. For å trene i den mest mulig mekanisk gunstige posisjonen bør du trene benkpress med skulderbladene trukket godt bakover og sammen, og et skikkelig oppspenn. Dips er også en øvelse der du fører armene forover og nedover. Den har god overføringsverdi til benkpress. Dips kan også varieres slik at den blir primært en tricepsøvelse. Prøv å finne noen gode instruksjonsvideoer på youtube for å finpusse teknikken. Har du "dårlig" teknikk kan det fort være mange kg å hente på å forbedre den. Mark Rippetoe har gode instruksjonsvideoer selv om det kan lønne seg å ikke svelge alt han sier rått. Den absolutt beste måten å øke benkpressen på er å finne en person som driver med styrkeløft, og få tips og hjelp av han/henne.
 8. Hva er målet ditt? Hvis målet er å bli sterkere i benkpress, så må du trene benkpress. Det er vanskelig å si noe bastant om hva som funker for andre, men jeg er rimelig sikker på at du vil tjene på å kutte ut støtteøvelsene helt. Selv har jeg trent program som er tilpasset meg de siste halvannet årene, og på den tiden har jeg ikke trent en eneste støtteøvelse. Har jeg hatt fremgang? Ja, absolutt.
 9. Enig med Superspurv her. Det er disiplin som må til. Motivasjon kan få deg til å gå på treningssenteret første gang, men disiplin må til for å fortsette.
 10. Dette stemmer rett og slett ikke.. Testosteronnivået avtar med alder ja, men for de aller fleste vil det ligge innenfor normalområdet hele livet. Så er det noen unntak selvfølgelig, der en havner under normalområdet, men det er fullt mulig å ha god progresjon selv med lavt testosteronnivå. Selvfølgelig vil en ikke kunne ha samme progresjon som en 18-åring når man passerer 40 år, men for de fleste 40-åringer er heller ikke dette et mål.
 11. Målet med SS er å bli sterkest mulig på kortest mulig tid ja... Det står i boka at man må regne med å legge på seg mye fett også.
 12. Nå er det vel heller ingen som har sagt noe om hvor mye mat en skal spise, men et av momentene med SS er at man skal øke i kropsvekt og øke i belastning for hver økt. Dette er det Mark Rippetoe som sier, så vær grei å slutte å kverulere. Hvis du er uenig, så ta det opp med Mr Rippetoe, ikke meg.
 13. Hvis jeg måtte velge et av disse alternativene, så hadde jeg definitivt gått for "a" Beste løsningen er å få deg et program som er tilpasset deg, med dine styrker og svakheter...
 14. Vel... Mark Rippetoe skriver selv i boka at dersom du ikke følger programmet, så trener du ikke Starting Strength
×
×
 • Create New...