runforit123 Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Hva er cocosa? Er det kaldpresset extra virgin kokosolje som kjøpes på helsekost? Cocosa er et merke. Kokosolje er kokosolje Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947385 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodolfo Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 det er fordi vi har smør i alt. store store mengder smør<3 Skulle tro dere brukte smør til å jevne sauer med også Jeg har forsøkt å etterligne saus smaken som en får på gode restauranter, men det er søren ikke lett? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947395 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Cocosa er et merke. Kokosolje er kokosolje Så da kan man egentlig bare kjøpe Delfia-fett? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947405 Del på andre sider Flere delingsvalg…
runforit123 Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Så da kan man egentlig bare kjøpe Delfia-fett? Delfiafett er herdet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Skulle tro dere brukte smør til å jevne sauer med også Jeg har forsøkt å etterligne saus smaken som en får på gode restauranter, men det er søren ikke lett? selvfølgelig;) øvelse gjør mester:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947446 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodolfo Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Men jeg trodde at det var melet som en jevnet ut smøret med, men sånn var det ikke, ifølge en kokk...? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Men jeg trodde at det var melet som en jevnet ut smøret med, men sånn var det ikke, ifølge en kokk...? Spørs jo om sausen er smørbasert eller melbasert Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947461 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodolfo Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Spørs jo om sausen er smørbasert eller melbasert Hjemmelaget brun for eksempel? Smeltet smør, tilsett mel, brun dette og hiv på vann til sausen blir passe. Sånt tror jeg ikke Hellstrøm gjør? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947467 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Hjemmelaget brun for eksempel? Smeltet smør, tilsett mel, brun dette og hiv på vann til sausen blir passe. Sånt tror jeg ikke Hellstrøm gjør? Hellstrøm bruker nok fløte og creme fraiche til det meste, men til akkurat brun saus bruker han nok smør, mel og kraft (I) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947475 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodolfo Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Kanskje jeg er flinkere enn jeg tror? Til Bernaise bruker jeg kun smør, plomme og estragon (pluss en hemlig ingr). N y y y y y y d e l i g sier de felste Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947478 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Hemmeligheten bak en god brun saus er en god kraft. Buljongterning er ikke kraft, by the way. Man kan like så godt varme opp en toropose hvis man bruker buljongterningkraft til "hjemmelaget" saus. Aurelius og fjellsirkling 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947514 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ojive Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 alt avhenger av hva jeg spiser i.l.a. dagen. For få kalorier? Stek ALT i ekte meierismør. For mange kalorier? Deff? Kokosolje. Har ikke brukt margarin/olivenolje på over et halvt år nå Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947543 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Her går det i smør, kokosolje, kokosmelk, mandler, fetaost og egg som fettkilder Ellers, i diskusjonen om sauser. Når sausen er ferdig, ha i noen små terninger med smør (usikker på om de må være kalde), rør inn, server, nom! Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947548 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Her tåles det ikke laktose eller nøtter - så da må man tage det man kan. Her går det mye i laks, avokado, ost og smør. Personlig liker jeg ikke smaken på kokosolje og cocosa så dropper den:P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947590 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamilla22 Skrevet 10. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 10. februar 2014 Tips til bruk av kokosmelk? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
xZinix Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Mmm, blande med sjokoladeprotein og kakao + litt salt og søtning = nam Stek kjøtt og tilsett kokosmelk + ønsket krydder. Karri er veldig godt På/i havregrøt Over frukt og bær, sammen med sukrin og nøttesmør kamilla22 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947650 Del på andre sider Flere delingsvalg…
CauseEffect Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Egg, nøtter og peanuttsmør stort sett + 6g fiskeolje Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947672 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Tips til bruk av kokosmelk? I havregrøt og wok er mine favoritter. Generelt kan det fint brukes i gryter såvidt jeg vet. Hett tips om du skal bruke det i wok, tøm ut vannet og bruk bare den tjukke stivna melken (kan hjelpe å ha den i kjøleskap) Blir så fort kina/thai-suppe om man tar med vannet kamilla22 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947787 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Tips til bruk av kokosmelk? Rååågodt i kyllinggryte/chicken curry! Emiliemo og kamilla22 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-947794 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Vel, det er nå viktig at smaken er balansert. Smør,salt, sukker, og syre. Alle tre må til for at maten skal smake best mulig. Utover det; Det er ingen restaurantdesserter som er laget på sukrin eller stevia. De fleste vet jo at god mat blir bedre med ekstra fettm sukker og salt. MEN - hørte også en gang en kjent kokk som sa at gode kokker kan lage nydelig mat av de tre komponentene, men en meisterkokk trenger ikke det it takes a great chef to make brilliant food with brilliant content (brilliant in this context; healthy og fitness inspired) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/3/#findComment-948166 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.