Gå til innhold

xZinix

Medlemmer
 • Innholdsteller

  470
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av xZinix

 1. xZinix

  Tatoveringer

  Tror ikke jeg har vist min her😲
 2. Ooo, har ikke vært logga inn på en stund - ser jeg er tagga her! Liker! Skal se hva jeg finner, poster senere
 3. Ååååja, haha Men ja, kom og sjekk det ut! Trenger ikke være medlem, nei. Vi tar inn kun 20 medlemmer som trener på egenhånd fra oktober av, for at det ikke skal bli kaotisk. Så man trener der med en trener, enten en-til-en eller i gruppe Vi åpner i september, og er en ganske stor gjeng med forskjellige kvaliteter og fokusområder! Mye bra kompetanse, og utrolig bra utstyr, som du ikke finner andre steder. Priser blir annonsert om ikke så lenge, men nå til å begynne med vil det være mye rabatter! Du kan gjerne få en gratis prøvetime med meg og, om du er interessert! Bare send melding
 4. Kom til Oslo Performance Center! Vi åpner i september. Ligger på Bryn! Trenger ikke medlemskap her heller, og senteret har mange forskjellige trenere og terapeuter. Selv er jeg best på teknikk og baseløft, i tillegg til at jeg studerer ernæring. Andre som jobber der er veldig gode på diverse idrettsspesifikk trening, pluss at vi har fysioterapeut, muskelterapeut og osteopat. Edit: Ser Espen er nevnt over her. Han er eier av OPC!
 5. xZinix

  Dagens usikre!

  Følg magefølelsen i alle fall. Glem rasjonalisering og vær ærlig med deg selv. Lett å lure seg selv til å tro at man velger det som er mest riktig for en.
 6. xZinix

  Dagens usikre!

  Vi tenker likt!
 7. xZinix

  Dagens usikre!

  Da er step 2 å gå tilbake og si at du er surrete og klarte å miste lappen Da gir du et varig inntrykk uansett hvordan det går! Hehe. Ingenting å tape på det og lagre det på mobilen i stedet
 8. xZinix

  Dagens Glade

  Det var en veldig bra dag, QueenWinther og FitFish Mye latter! Dere er fine :*
 9. Anbefales Det er veldig morsomme og varierte økter. Ikke for lange og ikke for korte. I tillegg blir du medlem i forumet på face, som virkelig er gull verdt. Der kan du stille alt av spørsmål, og både Silje og andre medlemmer svarer og hjelper Og ikke bare i forhold til programmet, men trening og kosthold generelt!
 10. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver her! Konsentrasjonen min er mye dårligere enn den var før, og jeg leser mindre bøker. Jeg føler jeg må fighte mot min egen impuls rimelig ofte, og det er ganske slitsomt. Og det er skikkelig unødvendig at det er blitt sånn.
 11. Jeg signer det mange jenter med store lår og rumpe har sagt over her! Men jeg bruker sjelden tights utenom trening likevel. Bortsett fra når jeg skal på biblioteket og lese en hel dag (ok, det skjer jo ganske ofte egentlig ...) . DA orker ikke jeg sitte med jeans. Foretrekker å ha beina litt alle veier (...? haha), og jeans strammer og er ikke noe godt å sitte i sånn over tid. I tillegg til at leggen min hovner opp av det. So, tights - I love you! Men strømpebukse er også gull verdt!
 12. Åååååååå!! Den tråden her kan jeg like!
 13. Aaah, takk for den oppklaringen! Jeg har fått det en gang før, og det var mens jeg spilte fotball, og kom i den stygg takling. Det er mange år siden, slet med det i over et år, men holdt meg i ro. Har ikke kjent det før for to mnd siden, da kom det tilbake. Mest sannsynlig fordi det ble mye knebøy i kombinasjon med sumomark - litt for mye. Skulle kanskje ha sjekket det opp enda litt mer da.
 14. Jeg har noe av det samme. Altså, jeg vet jo ikke om det er det samme, men jeg har vært hos osteopat og fått beskjed om at det mest sannsynlig er hip impingement. Det er vel det samme som FAI som ble nevnt over her? Jeg kjente det først bare på den ene siden, og det ble så ille at jeg nesten ikke klarte å gå/sitte i bestemte stillinger, fordi det gjorde så vondt. Jeg lærte noen rehabøvelser jeg skulle gjøre, og nå kjenner jeg ikke noe til det på den høyre siden mer. Dessverre begynte den venstre siden å gjøre vondt etter litt også, så jeg gjør nå rehabøvelser på den siden også. Ligger unna alt
 15. Hehe, forstår godt at du spør om det! Men fordi jeg tror tiden etter konkurranse er minst like vanskelig, om ikke en god del mer vanskelig og. Jeg har gått ned en del i fettprosent før ved å ligge ganske lavt på kaloriene. Det jeg hele tiden forsøkte å finne svar på var hvordan jeg skulle holde på resultatene mine, for jeg forstod at det var en del kunnskap jeg ikke hadde som jeg helt klart trengte. På det tidspunktet klarte jeg ikke finne ut av det, var ett stykk forvirra individ, og det var dessuten ikke noe fokus på det noe sted omtrent. Jeg synes det er fint at det har endret seg mer i det
 16. Så fantastisk bra initiativ! Hadde jeg skullet konkurrere hadde jeg meldt meg med en gang!
 17. xZinix

  Tatoveringer

  Hey folkens! Er det noen som har erfaring med Rico fra Crossover tattoo i Tønsberg? Jeg så noen nevnte det lenger frem i tråden, men skulle gjerne hørt litt mer ... Jeg har time der om ikke så lenge, og begynner å bli litt nervøs, haha.
 18. Litt over et år nå vel. Trives som singel, trengte det
 19. Det her kan vel ikke helt kalles grøt, men.... kokosmelk/krem, sjokoladeproteinpulver og kakao er og blir min favoritt! Blande sammen til det blir tykt som grøt, og tilsette hvaaaaaa som helst. Havregryn, bær, nøtter, nøttesmør, riskaker, rosiner - eller enda bedre: ALT PÅ EN GANG!
 20. Jeg har den, og jeg liker den veldig godt! En av mine yndlingstights. Jeg har stoooore lår og stor rumpe (nei, det er ikke noe jeg bare innbiller meg, kallenavn på treninga: big legs), og den passer meg fint! Lav i livet
 21. Ja, det første jeg tenkte var: "Øøøhm.. hun eller han har glemt å skrive hele ordet". Så babygeit var oppklarende
 22. babygeit haha, måtte le da jeg så denne
×
×
 • Opprett ny...