Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet
det er fordi vi har smør i alt. store store mengder smør<3

Skulle tro dere brukte smør til å jevne sauer med også :) Jeg har forsøkt å etterligne saus smaken som en får på gode restauranter, men det er søren ikke lett?

Skrevet
Skulle tro dere brukte smør til å jevne sauer med også :) Jeg har forsøkt å etterligne saus smaken som en får på gode restauranter, men det er søren ikke lett?

selvfølgelig;) øvelse gjør mester:)

Annonse

Skrevet
Spørs jo om sausen er smørbasert eller melbasert :p

Hjemmelaget brun for eksempel? Smeltet smør, tilsett mel, brun dette og hiv på vann til sausen blir passe. Sånt tror jeg ikke Hellstrøm gjør?

Skrevet
Hjemmelaget brun for eksempel? Smeltet smør, tilsett mel, brun dette og hiv på vann til sausen blir passe. Sånt tror jeg ikke Hellstrøm gjør?

Hellstrøm bruker nok fløte og creme fraiche til det meste, men til akkurat brun saus bruker han nok smør, mel og kraft (I)

Skrevet

alt avhenger av hva jeg spiser i.l.a. dagen.

For få kalorier? Stek ALT i ekte meierismør.

For mange kalorier? Deff? Kokosolje.

Har ikke brukt margarin/olivenolje på over et halvt år nå :p

Annonse

Skrevet
Tips til bruk av kokosmelk?

I havregrøt og wok er mine favoritter. Generelt kan det fint brukes i gryter såvidt jeg vet.

Hett tips om du skal bruke det i wok, tøm ut vannet og bruk bare den tjukke stivna melken (kan hjelpe å ha den i kjøleskap)

Blir så fort kina/thai-suppe om man tar med vannet :p

Skrevet
Vel, det er nå viktig at smaken er balansert. Smør,salt, sukker, og syre. Alle tre må til for at maten skal smake best mulig.

Utover det; Det er ingen restaurantdesserter som er laget på sukrin eller stevia.

De fleste vet jo at god mat blir bedre med ekstra fettm sukker og salt.

MEN - hørte også en gang en kjent kokk som sa at gode kokker kan lage nydelig mat av de tre komponentene, men en meisterkokk trenger ikke det ;) it takes a great chef to make brilliant food with brilliant content (brilliant in this context; healthy og fitness inspired)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...