runforit123 Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Hva er cocosa? Er det kaldpresset extra virgin kokosolje som kjøpes på helsekost? Cocosa er et merke. Kokosolje er kokosolje Siter
Rodolfo Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 det er fordi vi har smør i alt. store store mengder smør<3 Skulle tro dere brukte smør til å jevne sauer med også Jeg har forsøkt å etterligne saus smaken som en får på gode restauranter, men det er søren ikke lett? Siter
selters Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Cocosa er et merke. Kokosolje er kokosolje Så da kan man egentlig bare kjøpe Delfia-fett? Siter
runforit123 Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Så da kan man egentlig bare kjøpe Delfia-fett? Delfiafett er herdet. Siter
Aurelius Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Skulle tro dere brukte smør til å jevne sauer med også Jeg har forsøkt å etterligne saus smaken som en får på gode restauranter, men det er søren ikke lett? selvfølgelig;) øvelse gjør mester:) Siter
Rodolfo Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Men jeg trodde at det var melet som en jevnet ut smøret med, men sånn var det ikke, ifølge en kokk...? Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Men jeg trodde at det var melet som en jevnet ut smøret med, men sånn var det ikke, ifølge en kokk...? Spørs jo om sausen er smørbasert eller melbasert Siter
Rodolfo Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Spørs jo om sausen er smørbasert eller melbasert Hjemmelaget brun for eksempel? Smeltet smør, tilsett mel, brun dette og hiv på vann til sausen blir passe. Sånt tror jeg ikke Hellstrøm gjør? Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Hjemmelaget brun for eksempel? Smeltet smør, tilsett mel, brun dette og hiv på vann til sausen blir passe. Sånt tror jeg ikke Hellstrøm gjør? Hellstrøm bruker nok fløte og creme fraiche til det meste, men til akkurat brun saus bruker han nok smør, mel og kraft (I) Siter
Rodolfo Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Kanskje jeg er flinkere enn jeg tror? Til Bernaise bruker jeg kun smør, plomme og estragon (pluss en hemlig ingr). N y y y y y y d e l i g sier de felste Lena Ludvigsen 1 Siter
selters Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Hemmeligheten bak en god brun saus er en god kraft. Buljongterning er ikke kraft, by the way. Man kan like så godt varme opp en toropose hvis man bruker buljongterningkraft til "hjemmelaget" saus. fjellsirkling og Aurelius 2 Siter
Ojive Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 alt avhenger av hva jeg spiser i.l.a. dagen. For få kalorier? Stek ALT i ekte meierismør. For mange kalorier? Deff? Kokosolje. Har ikke brukt margarin/olivenolje på over et halvt år nå Siter
Thombr86 Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Her går det i smør, kokosolje, kokosmelk, mandler, fetaost og egg som fettkilder Ellers, i diskusjonen om sauser. Når sausen er ferdig, ha i noen små terninger med smør (usikker på om de må være kalde), rør inn, server, nom! Aurelius 1 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Her tåles det ikke laktose eller nøtter - så da må man tage det man kan. Her går det mye i laks, avokado, ost og smør. Personlig liker jeg ikke smaken på kokosolje og cocosa så dropper den:P Siter
kamilla22 Skrevet 10. februar 2014 Forfatter Skrevet 10. februar 2014 Tips til bruk av kokosmelk? Siter
xZinix Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Mmm, blande med sjokoladeprotein og kakao + litt salt og søtning = nam Stek kjøtt og tilsett kokosmelk + ønsket krydder. Karri er veldig godt På/i havregrøt Over frukt og bær, sammen med sukrin og nøttesmør kamilla22 1 Siter
CauseEffect Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Egg, nøtter og peanuttsmør stort sett + 6g fiskeolje Siter
Thombr86 Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Tips til bruk av kokosmelk? I havregrøt og wok er mine favoritter. Generelt kan det fint brukes i gryter såvidt jeg vet. Hett tips om du skal bruke det i wok, tøm ut vannet og bruk bare den tjukke stivna melken (kan hjelpe å ha den i kjøleskap) Blir så fort kina/thai-suppe om man tar med vannet kamilla22 1 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Tips til bruk av kokosmelk? Rååågodt i kyllinggryte/chicken curry! Emiliemo og kamilla22 2 Siter
Inger-Lise Skrevet 10. februar 2014 Skrevet 10. februar 2014 Vel, det er nå viktig at smaken er balansert. Smør,salt, sukker, og syre. Alle tre må til for at maten skal smake best mulig. Utover det; Det er ingen restaurantdesserter som er laget på sukrin eller stevia. De fleste vet jo at god mat blir bedre med ekstra fettm sukker og salt. MEN - hørte også en gang en kjent kokk som sa at gode kokker kan lage nydelig mat av de tre komponentene, men en meisterkokk trenger ikke det it takes a great chef to make brilliant food with brilliant content (brilliant in this context; healthy og fitness inspired) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.