Raptorial Skrevet 28. mai 2013 Del Skrevet 28. mai 2013 Ja... har ganske lite tro på at det er en ekstremt kaloriforbrennende "øvelse"... Men det er jo griseartig, og det er viktig for meg melis1988 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-782199 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anreka Skrevet 28. mai 2013 Del Skrevet 28. mai 2013 Nå spør jeg av ren nysgjerrighet...men om man på en PSMF-diett velger å bruke tørrfisk som en proteinkilde (83g pr 100), får man da i seg nok omega 3 gjennom den, klarer ikke å finne ut av pakken hvor mye omega 3 som er i, noen som vet? Husker ikke helt hvor mye fett som stod heller, men var ikke så mye. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-782907 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 28. mai 2013 Del Skrevet 28. mai 2013 TØRRFISK OG OMEGA 3 - www.arctictaste.net Anreka 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-782947 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese_J Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Får jeg i meg nok salt? Jeg spiser svært sjelden hel- eller halvfabrikata, og lager det meste av mat fra bunnen av. Bruker lite salt i matlagingen, og drikker forholdsvis mye vann. To-til tre kaffekopper om dagen, omtrent 1.5 liter rent vann og 3-4 dl vann sammen med proteinpulveret etter trening. Trener tung styrketrenig og CrossFit, og har ca. 7-8 treningsøkter i uken, hvor hver av dem varer i omtrent en time. Vanlig matinntak: 1 boks cottage cheese med 125 gram bær 2-3 kopper kaffe med 0.5 dl melk i hver kopp Middag bestående av enten kylling, fisk eller kjøtt + masse grønnsaker eller salat. Hvis jeg bruker saus blir det ofte en fet saus basert på enten fløte, creme fraiche eller smør. Salter kjøtt/fisk litt, men det er ikke mye det er snakk om (smaker ikke noe godt med for mye salt i maten, og jeg er ganske følsom på saltsmaken). Mine spørsmål er derfor: Er saltinntaket mitt for lavt i forhold til mengden vann jeg drikker? Hvordan merker jeg på kroppen at saltinntaket er for lavt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783482 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Får jeg i meg nok salt? Jeg spiser svært sjelden hel- eller halvfabrikata, og lager det meste av mat fra bunnen av. Bruker lite salt i matlagingen, og drikker forholdsvis mye vann. To-til tre kaffekopper om dagen, omtrent 1.5 liter rent vann og 3-4 dl vann sammen med proteinpulveret etter trening. Trener tung styrketrenig og CrossFit, og har ca. 7-8 treningsøkter i uken, hvor hver av dem varer i omtrent en time. Vanlig matinntak: 1 boks cottage cheese med 125 gram bær 2-3 kopper kaffe med 0.5 dl melk i hver kopp Middag bestående av enten kylling, fisk eller kjøtt + masse grønnsaker eller salat. Hvis jeg bruker saus blir det ofte en fet saus basert på enten fløte, creme fraiche eller smør. Salter kjøtt/fisk litt, men det er ikke mye det er snakk om (smaker ikke noe godt med for mye salt i maten, og jeg er ganske følsom på saltsmaken). Mine spørsmål er derfor: Er saltinntaket mitt for lavt i forhold til mengden vann jeg drikker? Hvordan merker jeg på kroppen at saltinntaket er for lavt? Artig å se at du sliter med det.. Misforstå meg rett, jeg tror veldig mange har det motsatte problemet Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese_J Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Artig å se at du sliter med det.. Misforstå meg rett, jeg tror veldig mange har det motsatte problemet De fleste har nok det motsatte problemet ja LeanMachine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783494 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Afterall Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Får jeg i meg nok salt? Jeg spiser svært sjelden hel- eller halvfabrikata, og lager det meste av mat fra bunnen av. Bruker lite salt i matlagingen, og drikker forholdsvis mye vann. To-til tre kaffekopper om dagen, omtrent 1.5 liter rent vann og 3-4 dl vann sammen med proteinpulveret etter trening. Trener tung styrketrenig og CrossFit, og har ca. 7-8 treningsøkter i uken, hvor hver av dem varer i omtrent en time. Vanlig matinntak: 1 boks cottage cheese med 125 gram bær 2-3 kopper kaffe med 0.5 dl melk i hver kopp Middag bestående av enten kylling, fisk eller kjøtt + masse grønnsaker eller salat. Hvis jeg bruker saus blir det ofte en fet saus basert på enten fløte, creme fraiche eller smør. Salter kjøtt/fisk litt, men det er ikke mye det er snakk om (smaker ikke noe godt med for mye salt i maten, og jeg er ganske følsom på saltsmaken). Mine spørsmål er derfor: Er saltinntaket mitt for lavt i forhold til mengden vann jeg drikker? Hvordan merker jeg på kroppen at saltinntaket er for lavt? Om du ikke spiser grådig mye kylling/fisk/kjøtt/grønnsaker til middag hørtes det hvertfall ut som veldig lite mat når du har 7-8 treningsøkter à 60 minutter i uken. Lunsj? Kveldsmat? Det vanligste problemet med saltinntak er at det i de fleste tilfeller er for høyt. Om en spiser normalt tror jeg det skal en del til for at det skal bli for lavt (om du ikke da samtidig drikker absurde mengder væske/vann). wombat og melis1988 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783495 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spyro Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Hvordan får de tress-is oppi boksen? Hvordan får de til så beint med tre forskjellige typer is? ...og den andre med sjokolade og vanilje i s-form...hoow? Hehehe, dette lurte jeg og sønnen min også på. Og vi lurte så mye at vi skrev til Diplomis og spurte, i tillegg til noen andre dumme spørsmål angående is Her er svaret på Tressismysteriumet: Hva gjelder Tress, så kan jeg røpe at vi bruker 3 iskremfrysere for å lage de 3 smaksvariantene i Tress. Disse fylles gjennom hvert sitt fyllehode, samtidig i boksen, slik at vi får 3 striper. Raptorial og Anreka 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783569 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese_J Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Om du ikke spiser grådig mye kylling/fisk/kjøtt/grønnsaker til middag hørtes det hvertfall ut som veldig lite mat når du har 7-8 treningsøkter à 60 minutter i uken. Lunsj? Kveldsmat? Det vanligste problemet med saltinntak er at det i de fleste tilfeller er for høyt. Om en spiser normalt tror jeg det skal en del til for at det skal bli for lavt (om du ikke da samtidig drikker absurde mengder væske/vann). Blir som oftest mellom 250 og 300 gram kylling/kjøtt/fisk til middag.Ofte et halvt kilo med grønnsaker, så koser meg med masse mat Kan man merke på kroppen om man har for lite salt? Jeg har hørt at man kan bli oppblåst av det? At cellene trekker til seg ekstra mye vann for å opprettholde saltbalansen mellom intracellulær væske og ekstracellulær væske. Eller er jeg på bærtur nå? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783655 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anreka Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Hehehe, dette lurte jeg og sønnen min også på. Og vi lurte så mye at vi skrev til Diplomis og spurte, i tillegg til noen andre dumme spørsmål angående is Her er svaret på Tressismysteriumet: Hva gjelder Tress, så kan jeg røpe at vi bruker 3 iskremfrysere for å lage de 3 smaksvariantene i Tress. Disse fylles gjennom hvert sitt fyllehode, samtidig i boksen, slik at vi får 3 striper. Hahah awesome:D men hvordan får de det til uten at isene blander seg da? er det såppass tyktflytende at de ikke blander seg? wombat 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783705 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spyro Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Hahah awesome:D men hvordan får de det til uten at isene blander seg da? er det såppass tyktflytende at de ikke blander seg? Jeg tenkte og på det, syns ikke svaret var heilt tilfredstillende. I enkelte iskremtyper ser vi at isen er tyktflytende når den er blitt tappet i boksen, man ser at isen ligger som et mønster på toppen. Men på tress og andre billigiser, er det heilt flatt på toppen, som om isen har vært mer rennende når den tappes i. Kanskje den blir tappet i et veldig kaldt kjølerom slik at den umiddelbart begynner å fryse... Syns det er din tur å sende epost til Diplomis nå Anreka 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783769 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Alle sammen; dere må se på TVNorge kl 20.30 i dag. Det tror jeg kan bli interessant å få med seg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783770 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spyro Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Alle sammen; dere må se på TVNorge kl 20.30 i dag. Det tror jeg kan bli interessant å få med seg Skal de lage Tressis?? Johnnyen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783777 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Skal de lage Tressis?? Haha, nei, det tviler jeg på Spyro 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783779 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anreka Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Jeg tenkte og på det, syns ikke svaret var heilt tilfredstillende. I enkelte iskremtyper ser vi at isen er tyktflytende når den er blitt tappet i boksen, man ser at isen ligger som et mønster på toppen. Men på tress og andre billigiser, er det heilt flatt på toppen, som om isen har vært mer rennende når den tappes i. Kanskje den blir tappet i et veldig kaldt kjølerom slik at den umiddelbart begynner å fryse... Syns det er din tur å sende epost til Diplomis nå haha kanskje jeg må det XD hmm man skal jo lure på alt mulig også i disse eksamenstider ;D Spyro 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-783898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 29. mai 2013 Del Skrevet 29. mai 2013 Kommer smør og kjøtt vi kjøper her i Norge fra gressetende dyr? Er en storgreie i USA å fokusere på "grass fed butter" og "grass fed meat", da dette skal være mye sunnere. Aldri hørt noe om dette i Norge, men kan kanskje være fordi dyrene er gressetende og er derfor ikke noe problem å diskutere? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-784146 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese_J Skrevet 30. mai 2013 Del Skrevet 30. mai 2013 Kommer smør og kjøtt vi kjøper her i Norge fra gressetende dyr? Er en storgreie i USA å fokusere på "grass fed butter" og "grass fed meat", da dette skal være mye sunnere. Aldri hørt noe om dette i Norge, men kan kanskje være fordi dyrene er gressetende og er derfor ikke noe problem å diskutere? Kjøtt fra norsk storfe og lam kommer fra dyr som har gått på beite - dette er pålagt gjennom loven Norsk lammekjøtt fra lam som kommer rett fra fjellbeite er det beste kjøttet man kan få tak i med tanke på fettsyrebalansen. Også er det himla godt! SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-784195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 30. mai 2013 Del Skrevet 30. mai 2013 Kommer smør og kjøtt vi kjøper her i Norge fra gressetende dyr? Er en storgreie i USA å fokusere på "grass fed butter" og "grass fed meat", da dette skal være mye sunnere. Aldri hørt noe om dette i Norge, men kan kanskje være fordi dyrene er gressetende og er derfor ikke noe problem å diskutere? Jeg synes jo det er ganske trist at "grass-feed beef, milk and butter" er et salgsargument. Det er jo det kyra er skapt for å spise, ikke mais og annen drit som de fores med på de store industrifarmene. Som Therese_J skriver, så er du inne på hvorfor det ikke brukes som salgsargument her til lands. PlastBox og Therese_J 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-784226 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 30. mai 2013 Del Skrevet 30. mai 2013 Men når det kommer til selve biffen, så ville jeg si at kyr som har blitt fora på korn får en helt avsindig deilig fettmarmorering, noe som de ikke får på gressdietten. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-784281 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titanium Skrevet 30. mai 2013 Del Skrevet 30. mai 2013 Hvorfor knekker jeg mye lettere i ryggen etter jeg har vært hos naprapaten? Sånn typ når man strekker seg og sånt. Var der i februar tror jeg, og siden den gang knekker det i ryggen og nakken (nesten hver gang) når jeg strekker meg. Er det farlig? Har hørt rykter (mulig broscience) om at det er større fare for leddgikt(?) hvis man knekker selv... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/246/#findComment-784371 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.