Gå til innhold

Fitnesspizza #3 - GainPad


Anbefalte innlegg

Sunday, bulking sunday.

I dag fant vi opp en ny kreasjon. GainPad. Jeg lover på tro, ære og all bacon i hele verden - Livet er ikke verdt å leve før dere har laget denne.

Til dagens gainz trenger man:

- To stk. ferdig pizzabunn (Ja, dere leste riktig. Vi oppgraderer fra ferdigpizza til ferdigbunn. Hjemmelaget mat er jo som kjent mye mer fitness)

DSC00212_zps79e2656d.jpg

- Et helt glass pastasaus

- Et helt glass crunchy sataysaus med nøtter

- Et helt glass sweet chilli saus

- Rød curry

DSC00226_zps5a01a75b.jpg

- 1,1kg kyllingkjøttdeig

DSC00211_zpsd2bfd576.jpg

- 1,0kg raspet ost

DSC00206_zpsf8fa7fbd.jpg

Credz til Vegard som faktisk raspet en kilo ost. Tilsvarer en 2 liters isboks.

DSC00224_zps54a30419.jpg

- En pose cashewnøtter

DSC00038_zps3c9a8b7f.jpg

- Koriander

- Lime

Så.

Brett pizzabunnene ut på hver sin langpanne. Brett opp kantene og stek begge i ovnen, 10min 225 grader. Brun kjøttet godt i panna før en god spiseskje rød curry og et halvt glass satayssaus (200g per glass) blandes inn. Når bunnene er ferdigstekt fordeles halve glasset med pastasaus (500g), resten av sataysausen og et halvt glass sweet chilli (200g) på den ene bunnen. Legg halvparten av kjøttet utover, topp med cashewnøtter og gode mengder ost.

DSC00214_zps142da3de.jpg

Deretter legges den andre bunnen over den toppede første. Ha over resten av sausene, kjøttet, nøtter og massive mengder ost.

DSC00235_zps73d3e224.jpg

DSC00240_zpse8a24ce5.jpg

DSC00242_zps3c309913.jpg

Deretter inn i ovnen igjen.

Så er det bare å vente.

DSC00247_zps710cb832.jpg

DSC00250_zps04540e43.jpg

Noe utålmodig.

DSC00251_zps5af43a32.jpg

Sluttresultatet var dog verdt det.

564423_10153213435875254_2059025503_n.jpg

Pyntes med lime og koriander. Vinner jo ikke i fitness uten det lille ekstra på toppen.

1150380_10153213449610254_1198278486_n.jpg

Uten tvil en vinner. Aldri mer ferdigpizza. Ferdigbunn is the shit.

Om noen måtte lure - her har vi meget nøyaktig 10 000 kcal med gainz.

(Og da kan dere bare vente på desserten!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg lover på tro, ære og all bacon i hele verden - Livet er ikke verdt å leve før dere har laget denne.

Dette kan ikke understrekes nok! Dette er den beste pizzaen jeg har smakt! Desserten er en historie for seg selv, og det kommer rapport i morgen. For de som ikke orker å vente så følger en liten smakebit.

1234575_10153213564610254_982799909_n.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er det tid for å oppdatere gårsdagens dessert:

Bacon-saltstang-peanøttsmør-potetgull-cashewnøtt-sjokolade-karamell-barer!

Sånn passe godt :cool:

Aller først tar du 140g saltstenger og kjører i en food processor til fine smuler

Smelt 100g meierismør

Bland sammen saltstang-smulene, det smeltede smøret, og 30g sukker til en smuldrete deig

Press blandingen ned i bunnen av en form

DSC00177_zps875b5439.jpg

Kjør 70g cashewnøtter i food processoren, og spre jevnt utover i formen

DSC00179_zps9890bd4b.jpg

Spre 100g crunchy peanøttsmør jevnt utover bunnen

DSC00182_zpsf739dd8c.jpg

Skjær 300g bacon i småbiter, og stek

DSC00178_zps878e22ee.jpg

Dryss på baconet

DSC00186_zps7ee45c85.jpg

Deretter er det tid for 170g finhakket kokesjokolade

DSC00192_zps7df68516.jpg

Etterfulgt av 75g knust potetgull

DSC00196_zps98ec7a16.jpg

Hell deretter over 360g (en hel flaske) karamellsaus. Dette har vi, av en eller annen mystisk grunn, ingen bilder av...

Deretter slenges det hele inn i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Avkjøl til romtemperatur, putt så inn i kjøleskapet og avkjøl ytterligere før de skjæres opp (om dere er like utålmodige som oss er det selvfølgelig lov å smake med en gang den kommer ut av ovnen).

DSC00255_zpse7346fe4.jpg

Heeelt fantastisk! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Når inviterer dåkker til FB gainzpizzakveld? Jeg reiser ens ærend fra Trondheim for å være med på den. Sikler litt på skjermen her nu...:hungry:

Etter å ha sett desserten konkluderer jeg med det samme som RobbieLad :D

Dere er meget velkomne når som helst! Bare gi en liten advarsel først, så vi får laget riktig mengde. Viktig at det er igjen rester til Vegard og meg dagen etter :woot:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...