Gå til innhold

Ariel_

Medlemmer
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Aaa, da skjønner jeg det! Tusen takk!
 2. ... når den består mye av stivelse, aka polysakkarider? Trodde det var slik at de komplekse karbohydratene tok lenger tid å bryte ned enn de enklere, jeg!
 3. Hvor lang tid skal det gå før kroppen begynner å produsere østrogen? For min egen del har jeg vært normalvektig med normalt matinntak nesten et år uten å ha fått den (eller bryster - flat som ei pannekake) tilbake. Begynner å bli litt bekymra!
 4. Jeg lover deg jeg spiser så mye mer. SÅ MYE MER. Ikke vær redd for mat. Med den matmengden skal du ikke trene engang, du skader bare kroppen.
 5. Når du lager en tråd ´´hvor mye mat trenger jeg´´, så må du jo ta imot rådene du får, ikke argumentere for å fortsette som du gjør! mer mat, mer protein. Punktum.
 6. Jeg ble spiseforstyrret, er snart frisk OG NORMALVEKTIG (har vært det nesten et år) men mensen kommer ikke tilbake. Kroppen min stoler ikke på meg...
 7. Ariel_

  Valgår!

  For en ufattelig ekkel og vulgær dame. Og musikken....? Dette lover ikke bra
 8. Håper dere fortsetter med gainz på søndager, GLÆDE MÆ
 9. Mye billigere enn tilsvarende kalorier i cottage cheese. Effektiv mat!
 10. Ariel_

  Valgår!

  Fortsett diskusjonen om rødt folkens, har skoledebatt om skattepolitikk på fredag. Passer meg aldeles ypperlig å sitte på fitnessbloggen og gjøre lekser :cool:
 11. Håper du mener det fordi det vil føre til lav forbrenning , ikke at druer er usunt, haha. Æ spiste salat med kyllingskinke og en haug knekkebrød, mager kesam med zeroh og en atkinsbar til dessert. Mat <3
 12. Ariel_

  Løpeteknikk!

  Overskriften forteller hva jeg vil ha: løpeteknikk. Hva tenker dere på når dere løper? Armer, pust, bein? Hvordan lander dere på foten? Jeg er ¨heelstriker¨, hvordan kan jeg konverteres? Når jeg ser proffe langdistanseløpere, hvordan klarer de å løfte det bakerste benet nesten opp i rumpa? Alt som har med løpeteknikk å gjøre, skriv i vei!
 13. Etter harde styrkeøkter, særlig bein, samler jeg ekstremt mye vann i beina om jeg blir støl. Er dette vanlig, og i så fall, hvorfor skjer det?
×
×
 • Opprett ny...