Keegil Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 "Andrea Rostad Halsan skrev: Salami? Det skal være nugatti og hvitost! No way! Disgusting! Siter
Synnøve Vereide Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 "ELLA skrev: Jeg har RIKELIG med pepper på nærmest alt jeg spiser nomnom! (Eventuelt kanskje en vane jeg har fått etter å ha blitt opphengt i at alle krydderblandingene og den falske kanelen hjemme er usunt og skadelig....) - Hjelper meg da faktisk med å huske å drikke nok vann! Hahaha Hvorfor er krydderblandingene og kanelen usunn og skadelig? Siter
Lily Skrevet 14. desember 2011 Forfatter Skrevet 14. desember 2011 "Synnøve Vereide skrev: Hvorfor er krydderblandingene og kanelen usunn og skadelig? Kan det ha noe med Asle sin artikkel? Synnøve Vereide 1 Siter
Elena S Skrevet 14. desember 2011 Skrevet 14. desember 2011 "Lily skrev: Kan det ha noe med Asle sin artikkel? Det tenkte jeg og! Og krydderblandingene er vell gjerne for at de kan være tilsatt både mel, sukker og andre ting man ikke forventer å finne i det man tror er en ren krydderblanding. Siter
Velvet Skrevet 14. desember 2011 Skrevet 14. desember 2011 "Synnøve Vereide skrev: Hvorfor er krydderblandingene og kanelen usunn og skadelig? Vanlig kanel er ikke direkte usunn, men den inneholder mer kumarin enn annen kanel. Denne kaneltypen heter cassiakanel og er den som kommer fra blackboy, santa maria etc etc, som du kjøper i butikken. Den andre typen heter ceylonkanel og denne kan bl.a kjøpe på helsekosten (smaker pyton btw) Inntak av kumarin som overskrider grensene, altså inntak over 1,4 gram kanel og 1,9 desiliter kanelte for voksne og 0,7 gram kanel og 1 desiliter kanelte for barn - pr dag, anses for å være skadelig for leveren. Det er imidlertidig ingen grunn til panikk. Skadene merkes ikke og de reparerer seg selv når man reduserer inntaket av kumarin. Synnøve Vereide 1 Siter
Velvet Skrevet 14. desember 2011 Skrevet 14. desember 2011 Vitenskapskomiteen for mattrygghet og mattilsynet: http://vkm.no/eway/default.aspx?pid=277&trg=Content_6553&Content_6553=6187:16%2096038::0:6548:3:::0:0 Siter
Gjest ekko Skrevet 14. desember 2011 Skrevet 14. desember 2011 Yeah, y'all got it Spiser jeg kanel er det MYE; skal man ha kanel på, må man HA KANEL PÅ. Slik at det smaker kanel. Har store planer om å få meg Hindu-kanel da Alt blir så mye bedre, da slipper jeg å tenke på at det er feil, bare ha god samvittighet. Angående krydderblandinger er det så mye rart de tar oppi, MSG, mye salt, sukker, mel osv. GALSKAP :/ Siter
gul_krakk Skrevet 14. desember 2011 Skrevet 14. desember 2011 Haha, her var det mye bra! Jeg har jobba i restaurant, og hadde virkelig kost meg om det kom inn 4 voksne mennesker som spiste suppe med liten skje. Veit ikke om jeg er så sær i matveien, men jeg har vel noen pussige vaner. - Jeg kan brekke meg av å se bløt eggehvitte i et bløtkokt egg. Plommen er derimot ikke noe problem. - Slapt bacon er ekkelt. - Blodpølse er digg. - Når jeg er fyllesjuk må jeg ha superekkelmat; typ spaghetti a la capri eller lapskaus fra boks. - Mat med bein i (eks. kyllingvinger) kan ikke spises, da ser jeg bare for meg et lik på tallerkenen. Det er ekkelt. Unntak for pinnekjøtt som alltid er godt. - Er ikke noen søtmons, og har fått noen rare blikk på restaurant når jeg har spist forrett - hovedrett - forrett. - Banan eller ananas i varm mat er helt krise. - Jeg liker verken risgrøt, riskrem eller marsipan. Jula er ganske kjedelig sånn sett... Siter
Maja Skrevet 22. desember 2011 Skrevet 22. desember 2011 "gul_krakk skrev: - Jeg kan brekke meg av å se bløt eggehvitte i et bløtkokt egg. Plommen er derimot ikke noe problem. - Blodpølse er digg. - Banan eller ananas i varm mat er helt krise. kan ikke bli mer enig! Siter
Velvet Skrevet 26. desember 2011 Skrevet 26. desember 2011 Piller ut mat jeg ikke liker ut av annen mat, f.eks rosiner i boller eller musli, jalapenos, rødløk etcForetrekker kotelett foran biffKan ikke spise mat som har vært borti dansk salamiSpiser ikke sånne pastellfarga nonstop fordi de SER kreftframkallende ut Vil helst spise maten min med gaffel. Det er kun grøt og supper som spises med skjeiSteker poteten min med skallet påSteker laks og ørret med skinnet på, namnamLiker ikke øl, vin, whiskey, konjakk eller likør annet enn baylis. Sprit <3Lapskaus er best kaldSpiser ikke svin Siter
Gjest Brukernavn Skrevet 26. desember 2011 Skrevet 26. desember 2011 Spiser biff/indrefilet med grove rundstykker. Har fått en del kommentarer på det, men synes de grove rundstykke fra Meny er så utrolig gode! Også er det en liten bitterhet i meg fordi jeg måtte alltid spise poteter og div. ved sånne måltid når jeg var yngre og spiste med familien, nå kan jeg spise akkurat som jeg vil selv! Camillam 1 Siter
Sandra Goya Skrevet 26. desember 2011 Skrevet 26. desember 2011 "Sofie skrev: Jeg er nok ikke mer sær enn de fleste andre her inne når det kommer til hva jeg putter i munnen men jeg trenger særdeles lite variasjon når det kommer til hva jeg spiser. Jeg finner noe jeg liker og spiser det og gjerne bare det i opp til flere måneder. Litt variasjon blir det vel alltid (hvis ikke annet så bare fordi jeg føler jeg må) men siden begynnelsen av juni har jeg omtrent bare spist cc og bringebær til frokost. I flere måneder har middag eller gjerne både lunsj/middag bestått av ovnsbakt kyllingfile med egenlagd coleslaw. Jeg synes av og til det kan bli liiitt slitsomt når man har folk på besøk og besøket varer lenger enn en måltid fordi da må man begynne variere Wasa husman med smør, gulost og kaviar er også en favorit. Dess mer sjeldent jeg spiser det dog... Jeg gjør akkurat det samme! I det siste har det gått en del glutenfrie knekkebrød toppet med laks til frokost og kyllingwok til middag, for å si det slik.. Siter
Amalie Skrevet 7. januar 2012 Skrevet 7. januar 2012 "Sparkling skrev: Ahhh Nugatti, min aller største svakheit Nugatti med peanøttsmør eventuelt nugatti med philadelphia naturell ost, i speltlomper eller på brød Nugatti oppi cottace cheese... Når jeg later som jeg er sunn Edit: Tror forresten ikke jeg har noen veldig sære matvaner, bare før glutenallergien så husker jeg at jeg dyppet sjokoladekjeks i nugatti krønsj hver lørdag. Sjokolaaade, mmmm... Buene og Sparkling 2 Siter
Therese Skrevet 7. januar 2012 Skrevet 7. januar 2012 "Amalie skrev: Nuggati oppi cottace cheese... Når jeg later som jeg er sunn Det hørtes faktisk sykt digg ut!! Siter
Amalie Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 "Therese skrev: Det hørtes faktisk sykt digg ut!! Det er det også Siter
lillefrøken Skrevet 8. januar 2012 Skrevet 8. januar 2012 "Amalie skrev: Det er det også kan skrive under på det jeg også! faktisk helt fantastisk Perfekt "on the go", da de selger nugatti i sånne porsjonstuber Amalie 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.