Jane Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Folk må vel få gjøre hva de vil med maten sin Om man vil ha mager kjøttdeig er det jo en god måte å gjøre det på, karbonadedeig er jo endel dyrere enn vanlig kjøttdeig.. Jepp Bare så min mening jeg haha Om man bruker oppvaskkost så blir den enda bedre... :rofl: Unnskyld, måtte bare Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-55999 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Jepp Bare så min mening jeg haha Om man bruker oppvaskkost så blir den enda bedre... :rofl: Unnskyld, måtte bare *** Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56002 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bmbb Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Typ 10 kroner hvis man drar på korrekt butikk. For all del, folk skal få vaske kjøttdeigen sin...jeg bare synes det høres en smule ekstremt ut. Regner med at du mener det koster 10 kr mer enn kjøttdeigen? Uansett - om du spiser det 3 ganger i uka har du spart 30 kr på en uke * 52 uker på et år = 1560 kr man kunne brukt på noe annet Har aldri vasket kjøttdeigen min selv, men det ifølge silje mariela f.eks sier er det jo ganske mye fett man får ut, og det er jo endel kalorier og penger å spare.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56004 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Regner med at du mener det koster 10 kr mer enn kjøttdeigen? Uansett - om du spiser det 3 ganger i uka har du spart 30 kr på en uke * 52 uker på et år = 1560 kr man kunne brukt på noe annet Har aldri vasket kjøttdeigen min selv, men det ifølge silje mariela f.eks sier er det jo ganske mye fett man får ut, og det er jo endel kalorier og penger å spare.. Ja man får gå etter lommeboka. Vi tenker ikke på hva vi kjøper på butikken. Kjøper det vi vil ha og mesteparten av kjøttet blir kjøpt på jobben. I alle fall biff og karbodeig Ukeshandel er tingen Hater å handle matvarer Jeg vil ikke spare på kaloriene jeg.. haha... Også har jeg vel et mer avslappa syn på mat enn mange andre her inne... Dont get me wrong bmbb 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56012 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Ja man får gå etter lommeboka. Vi tenker ikke på hva vi kjøper på butikken. Kjøper det vi vil ha og mesteparten av kjøttet blir kjøpt på jobben. I alle fall biff og karbodeig Ukeshandel er tingen Hater å handle matvarer Jeg vil ikke spare på kaloriene jeg.. haha... Også har jeg vel et mer avslappa syn på mat enn mange andre her inne... Dont get me wrong Du skal opp i vekt, jeg skal ned og jeg vil fortsatt ikke spare inn på kaloriene med å vanne ut karbonadeigen min altså Tenker som så...mindre kalorier i kjøttet = mer grønnsaker og karbokilder for å bli ordentlig mett = null å spare. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56021 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amalie Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Vask kjøttdeigen hvis du orker, sier nå jeg Er ikke hysteri slik jeg ser på det. Vi har alle forskjellig mål her inne; opp i vekt, ned i vekt.. Og når det gjelder ned: all sparing er god sparing høhø Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56110 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marte83 Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 bare å kjøpe seg kvern nå camilla så kan du kverne det du måtte ønske, uten fett.. Jane og jallajalla 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56206 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jacinta Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Jeg må dessverre spare inn overalt hvor jeg kan, og kjøttdeig er billigere enn karbondedeig. Så derfor kjøper jeg det, og skyller kjøttdeigen to ganger mens jeg steiker den. Tar ikkeno lengre tid enn å bare steke egentlig.Varmt vann i panna, hell det av...to ganger. Enkelt. Har ikke prøvd å finne ut hvor mye fett som skylles vekk. Men vil gjerne vite det om noen finner det ut! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56240 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titanium Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Jeg lurer på, hvis dette at man skal ha varmt vann i panna... Må man da varme kaldt vann i mikroen eller liknende da? Jeg har jo som sikkert flere, hørt at varmt vann fra springen ikke skal brukes i matlaging pga bakterier osv, eller gjelder det her? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Varmt vann skal ikke brukes til å lage saus av o.l. Man koker vanligvis opp vannet man bruker. Om du varmer det opp til kokepunktet vil det ikke ha noe å si vil jeg tro... Steikepanna skal helst ikke ha kaldt vann når den er varm. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56276 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Å ha kaldt vann i en varm stekepanne er ikke akkurat noe partytriks. Da blir den fort skjeiv og fin. Marte83 og Jane 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56279 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Physalis Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Jeg lurer på, hvis dette at man skal ha varmt vann i panna... Må man da varme kaldt vann i mikroen eller liknende da? Jeg har jo som sikkert flere, hørt at varmt vann fra springen ikke skal brukes i matlaging pga bakterier osv, eller gjelder det her? Når du steker kjøttdeigen så blir alle bakterier drept, så det er ikke noe problem å bruke varmt vann. Btw har kroppen et såpass bra immunforsvar at de bakteriene som er i varmt vann tas knekken på i tarmen (om de ikke allerede er drept av magesyra). Er man sinnsykt utsatt for sykdom kan man jo være litt forsiktig.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56290 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Det er vel ikke bakteriene fra varmt vann, men heller all driten som er i varmtvannsrørene som ikke er helt bra? Carina Otnæs og Ninian 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56317 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Det er vel ikke bakteriene fra varmt vann, men heller all driten som er i varmtvannsrørene som ikke er helt bra? Ja, fra gamle rør o.l :thumbsdown: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56319 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Om man bruker oppvaskkost så blir den enda bedre... :rofl: Unnskyld, måtte bare Hørte Zalo var ganske effektivt mot fett også Veit noen skyller kjøttdeigen i dørslag og tørker den på papir før de steiker den igjen også. Fjerner dette enda mer fett enn å tilsette vann i panna? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56331 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Hørte Zalo var ganske effektivt mot fett også Veit noen skyller kjøttdeigen i dørslag og tørker den på papir før de steiker den igjen også. Fjerner dette enda mer fett enn å tilsette vann i panna? :rofl: Spørsmålet ditt har jeg ikke noe svar på Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bmbb Skrevet 29. november 2011 Del Skrevet 29. november 2011 Hørte Zalo var ganske effektivt mot fett også Veit noen skyller kjøttdeigen i dørslag og tørker den på papir før de steiker den igjen også. Fjerner dette enda mer fett enn å tilsette vann i panna? Hvis man først skal vaske den må man jo gjøre det skikkelig ? tipper zalo gjør susen! ekstra smak til kjøttet også Titanium, Jane og Andy 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56357 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 29. november 2011 Forfatter Del Skrevet 29. november 2011 Nå snakker jeg om kyllibgkjøttdeig også, ikke vanlig kjøttdeig. Koster 18 kr pakka på kiwi i forhol til 36 kr for karbonadedeig på rema. 20 kr hver gang det (derfir jeg har råd til to mnd ferie hvert år, kanskje? ) Syns rett og slett det er ekkelt å spise uvasket kyllingkjøttdeig som oftest finhakker jeg kyllingfilet, men er ikke alltid jeg har tid og ork til dey. Kvern er absolutt ingen dum ide! Ekstremt? Ja kanskje, men så kommer jeg meg dit jeg vil her i verden også bmbb og Lars 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56386 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augis Skrevet 30. november 2011 Del Skrevet 30. november 2011 Skjønner ikke helt greia med utvanning av kjøttdeig.. For all del, kjør ivei, bare jeg slipper! (og håper jeg slipper flere anbefalinger om dette rundt om på internett) Og jeg kan vel også tenke meg at de fettløselige vitaminene som finnes i kylling blir vasket ut i samme slengen? Hvorfor waste en fin mulighet til å få i seg disse? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
alene om interessen Skrevet 30. november 2011 Del Skrevet 30. november 2011 Hva med heller å ønske seg ei kjøttkvern til jul (om ikke kjøpe en selv) når man allerede bruker så mye tid på å lage og tenke på hva man spiser. 2kg kyllingfilet poser på rimi koster 114,- kr (som da blir underkant av 23 kr for 400 g)sett av en 15 min tid i uka og bare la kverna gjøre jobben for deg. Magrere blir det ikke. enjoy:D Og slipp hodebryet med "hvor mye fett var det i den kjøttdeigen" Augis, jallajalla og Jane 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/2/#findComment-56556 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.