Gå til innhold

Lars

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lars

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 19. jan. 1989
 1. Setningen jeg hørte på treningssenteret for en stund siden: "Yoga, here I come", fikk plutselig en litt annen betydning:)
 2. IIFYM/fleksibelt kosthold er da ikke noe nytt? Dere får dette til å virke som vi har funnet opp kruttet på nytt. 1. Dette er en måte å spise på som krever forkunnskaper om innholdet av mat (macro/micro) 2. Man vet ikke hvor mye man trenger av hver enkelt emne (macro/micro) 3. Du "må" nesten telle kcal. 4. Alt for komplisert for ola nordmann, dog veldig bra for folk som begynner å unngå sosiale eventer fordi de er redde for å ikke få spis nok av det ene eller andre. (Type folk som grenser til ortoreksi) Er dog enig i vegards uttalse om at vi heller burde fokusere på hvilke matvarer s
 3. Bruker circa mål. Når man spiser mye av det samme hver dag, vet du hva div ting inneholder og da holder det (for meg) med en sjekke på kvelden. Er kun så man ikke får i seg for mye eller for lite, alt avhengig av mål:)
 4. Lars

  Jack3d

  Hvor får man take i CRAZE? Inneholder det også "ulovlige" stoffer? Hva med pris forskjell på jack3d vs CRAZE?
 5. Ja det er fult mulig å være allergisk for kun noen fiske arter. I norge er de fleste allergiske for torsk. Du kan lese litt mer om det på blant annet http://www.allergiviten.no/index.asp?G=1536&ID=2811
 6. Slik at vi holder narsissismen i sjakk:p
 7. Hvor skal du hospitere hen? Eller under hvilke felt blir det? Vi hadde kun hospitering ved eldre/pleiehjem.
 8. Bare hyggelig:) Ved noen allegier (f.eks bjørkepollen og epler, gulerøtter og pærer kan man koke frukten og unngå reaksjon. Det gjelder dog ikke alle frukter, men det ihvertfall de tre nevnte)
 9. Ja, kortversjon;) Får håpe at jeg får en bra karakter også Ser du studerer ernæring. Har du skrevet bachelor oppgave enda?
 10. Det er ikke allergi i munnen, men symptomene som utarter seg i munnen (om jeg ikke misforstår spm ditt:)). Det kalles for oralt allergisyndrom, og omfatter symptomer som: kløe, prikking og hevelse i munn, tunge og lepper. Forekommer ofte ved en kryssreaksjon (kryssreaksjon mellom inhalasjonsantigener og matvareallergener). Vanligst er liknende proteiner i to ulike pollensorter, eller i pollen og matvarer (frukt og grønnsaker oftest) F.eks Bjørkepollen og eple, gullerot, pære, m.fl Eller F.eks Gresspollen og bønner, erter, linser, m.fl Har altså ikke noe med enzymer å gjøre;)
 11. Har skrevet en bacheloroppgave om probiotika (melkesyrebakterier) i ernæringsstudiet. DOG i sammenheng med antibiotika assosiert diaré. Kan muligens poste den når jeg får svar på den (og karakteren er OK:P). Om det er ønsket selvsagt.
 12. Det kommer litt annpå. F.eks melke intoleranse forsvinner ikke, da det er mangel eller redusert menge på enzyme laktase. Dette forekommer ofte etter at man er ferdig med å amme. Dette skjer pga mengden laktase i barnekroppen reduseres etter ammeperioden er over. Hvorfor dette skjer er ikke kjent. (så vidt jeg vet:)) Anyway enzyme laktase kommer ikke tilbake, og tilstanden forsvinner dermed ikke med årene. Cøliaki eller gluten intoleranse forsvinner heller ikke (denne anses dog også som en autoimmun sykdom, så faller litt "utenfor") Fruktoseintoleranse forsvinner så vidt jeg vet heller ikk
 13. Lars

  Pulsklokke

  Sant det. Smaken er som baken.... Blir som sagt annerledes om man driver med sport, og ikke kun skal se sporty ut:P
 14. Lars

  Pulsklokke

  Syns du ikke den blir for klumpete og stor? Selv syns jeg de litt mer "fashionable" klokkene som; Polar FT80, RCX 5, og Nike + sportwatch er smuuude.
×
×
 • Opprett ny...