Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 14. november 2012 Forfatter Skrevet 14. november 2012 Prøvde oppskriften som er skrevet helt i begynnelsen, byttet bare ut kokosmel med peanøttmel og hadde hele egget med plomma. Den ble helt sinnsykt god! Den første protein-oppskriften jeg prøver som virkelig smaker like godt som "vanlig" bakst! Så døøødsbra Har også nevnt qouten din i dagens blogginnlegg om den her =) håper det går greit Food, Inspiration, Training, Athletic Fitness and more... Siter
Vikka Skrevet 14. november 2012 Skrevet 14. november 2012 Så døøødsbra Har også nevnt qouten din i dagens blogginnlegg om den her =) håper det går greit Food, Inspiration, Training, Athletic Fitness and more... Ja, selvfølgelig Du som skal ha all takk for den supre oppskriften Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 15. november 2012 Forfatter Skrevet 15. november 2012 Ja, selvfølgelig Du som skal ha all takk for den supre oppskriften Bare hyggelig det Siter
Thorkar Skrevet 18. november 2012 Skrevet 18. november 2012 Prøvde nettopp den originale oppskriften, og den var knallgod! Takk for at du delte den Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter
schumacher Skrevet 8. januar 2013 Skrevet 8. januar 2013 For en flott, liten godbit. Første gang jeg lagde den med casein i dag (laget en del brownie før, med whey og litt annet), men denne var noe annet, ja. Byttet 3 ts kokosmel med 1 ss mandelmel. Det funka flott. Stekt i ovn på 175 grader i 5-6 minutter. Ja, utseende kan jobbes litt mer med. Men den blir helt klart laget igjen, så ikke noe stress. Lagde en ny nå allerede, jeg. Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter
Gjest mmmi Skrevet 8. januar 2013 Skrevet 8. januar 2013 For en flott, liten godbit. Første gang jeg lagde den med casein i dag (laget en del brownie før, med whey og litt annet), men denne var noe annet, ja. Byttet 3 ts kokosmel med 1 ss mandelmel. Det funka flott. Stekt i ovn på 175 grader i 5-6 minutter. [ATTACH]82329[/ATTACH] [ATTACH]82330[/ATTACH] Ja, utseende kan jobbes litt mer med. Men den blir helt klart laget igjen, så ikke noe stress. Lagde en ny nå allerede, jeg. Mmmmm, denne så kjempegod ut!! Siter
JohnDoe Skrevet 17. januar 2013 Skrevet 17. januar 2013 Laga med vanlig whey og mandelmel nå. Det smakte fantastisk! Brukte forsåvidt et helt egg i stedet for bare hvitte. Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter
HCK Skrevet 19. januar 2013 Skrevet 19. januar 2013 Knall oppskrift. Avvek noe fra oppskriften med mandelmel og helt egg selv, men med godt resultat! Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 20. januar 2013 Forfatter Skrevet 20. januar 2013 Knall oppskrift. Avvek noe fra oppskriften med mandelmel og helt egg selv, men med godt resultat! knallbra Siter
ailin larsen Skrevet 22. januar 2013 Skrevet 22. januar 2013 den så god ut! hvor kan ingrediensene kjøpes? Siter
OhMickey Skrevet 22. januar 2013 Skrevet 22. januar 2013 Tenk å ha gått glipp av den tråden her :eek: Skal offisielt på butikken i morgen tidig FØR frokost for å kjøpe kakao, så skal denne testes med soyaprotein!! Come at me bro! JohnDoe og HCK 2 Siter
VegarL Skrevet 29. januar 2013 Skrevet 29. januar 2013 OMG så genialt! Nå har jeg bare whey og brukte mandemel og ikke sukrin. Funka, ble litt tørt men. Kjøpe kasein i morgen! hoho:D Thomas HardyBoy Rossland og FatUnicorn 2 Siter
Lotta Skrevet 30. januar 2013 Skrevet 30. januar 2013 Elsker denne. Min erfaring er forøvrig at natron funker bedre enn bakepulver - mitt kasein har visst lett for å få kaken til å bare bli stekt på toppen. Natron hjelper på det. Dersom man ikke spiser det til kveldsmat er det også sinnsykt godt å bytte ut vannet med kaffe - yummy! Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 1. februar 2013 Forfatter Skrevet 1. februar 2013 Tenk å ha gått glipp av den tråden her :eek: Skal offisielt på butikken i morgen tidig FØR frokost for å kjøpe kakao, så skal denne testes med soyaprotein!! Come at me bro! post bilde å si hvordan det gikk Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 1. februar 2013 Forfatter Skrevet 1. februar 2013 Elsker denne. Min erfaring er forøvrig at natron funker bedre enn bakepulver - mitt kasein har visst lett for å få kaken til å bare bli stekt på toppen. Natron hjelper på det. Dersom man ikke spiser det til kveldsmat er det også sinnsykt godt å bytte ut vannet med kaffe - yummy! hmm.. må prøve. Vil ikke natron gi en litt bismak? Siter
Lotta Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 hmm.. må prøve. Vil ikke natron gi en litt bismak? Det har ikke gjort det i min kake, hvertfall. Men så tar jeg også oppi endel steviadråper med sjokolade. Kanskje det er kaffen som demper det? Jeg synes det er digg, hvertfall. Slet med å få kaken til å heve ordentlig med bakepulver, den ble bare stekt på topplaget og helt ustekt i bunnen. Natron hjelper på det Siter
Arpeggio Skrevet 9. februar 2013 Skrevet 9. februar 2013 Lagde denne for første gang ikveld, etter å ha siklet rundt på denne tråden en stund. Brukte Gourmet-pro proteinpulver fra gymgrossisten, og hadde vaniljekesam ved siden av. NAM!!! Takk for den herlige oppskriften Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter
02-snapper Skrevet 13. februar 2013 Skrevet 13. februar 2013 Ser ikke like god ut som den faktisk var Servert med kaneldryss + 1 ss jordbærsyltetøy =) Arpeggio, Krie og Thorkar 3 Siter
jardar Skrevet 14. februar 2013 Skrevet 14. februar 2013 mine smakte jævlig! tørre, nesten som plastikk over alt stekte de i omn, får prøve igjen i mårra med litt mere fett;) Siter
02-snapper Skrevet 14. februar 2013 Skrevet 14. februar 2013 mine smakte jævlig! tørre, nesten som plastikk over alt stekte de i omn, får prøve b mårra med litt mere fett;) Hmmm...husket du å dekke over med plast?! jeg har også pleid å få mindre tørt resultat dersom jeg blander inn 1ss kesam.. og bruker hele egget ikke bare hviten Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.