Gå til innhold

JohnDoe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Åssen ser løfta dine ut? Jeg veier rundt 87kg og hadde 47 kg muskelmasse forrige gang jeg sjekket. Benker vel rundt 140 nå og tar ca 200 i knebøy, så med den muskelmassen der så må du løfte HEAVY? Det gjelder forøvrig dere jenter og som har mange flere kilo muskler enn en greit trent gutt.
 2. Laga med vanlig whey og mandelmel nå. Det smakte fantastisk! Brukte forsåvidt et helt egg i stedet for bare hvitte.
 3. 69 kg muskler er nok litt voldsomt, tipper det er 69 kg fettfri masse. Hva som er sunt kan jo diskuteres og avhenger av flere forhold. For en gutt kan man godt si at rundt 15% kroppsfett er sunt og at du da bør rundt 12 kg fett. Kan forøvrig argumenteres for at en del lavere fettprosent enn 15 også er sunnere og at litt høyere fettprosent enn 15 ikke er så veldig mye mindre sunt.
 4. Tenkte i utgangspunktet at jeg ville gå for Norum, fordi jeg syns (av det lille jeg har sett) at Cornelis virker klysete. Hvis uttalelsene i artikkelen stemmer derimot, begynner jeg å helle andre veien. Mye usaklighet fra Norum. Kan vel forøvrig på samme måte som at ikke alle treningsopplegg passer til alle si at ikke alle personlige trener passer like godt til alle kunder? Noen her ville sikkert blitt mer motivert og fått bedre utbytte av Norum, mens andre ville fått det av Cornelis.
 5. Hvorfor mener du musklene vil se fyldigere ut? Pga økt lagring av glykogen i musklene? Vil det ekstra vannet som karbohydrater binder i kroppen lagres ekstracellulært eller intracellulært?
 6. stor sannsynlighet for at det gjør opp for en del av inntrykket ja
 7. Haha.. han virker retard i "Pumping Iron" og Og etter å ha sett den filmen så er det selvfølgelig Arnold som er den store favoritten. Litt klisjé, men altså.. for en mann! Digger holdninga!
 8. - Ikke bruk dette kosttilskuddet - Helse-forbruk-og-livsstil - NRK Kommer dere til å fortsette å bruke det?
 9. Har skjegg og hår på kassa. Liker sport og øl. Dreper helst sin egen mat.
 10. Starter du økta med benkpress? Her er et program som jeg har sett fungere bra for mange i begynnerfasen: Effektivt benkpressprogram Riktig teknikk kan gjøre utrolig mye: Jeg syns også det er et poeng å begrense antall øvelser/set litt. For en på ditt nivå er det ikke noe poeng å ha 10-12 sett på bryst.
 11. Tenker at det er nå jeg får vist hva jeg virkelig er god for. How we act when times get hard separates winners from losers!
 12. JohnDoe

  Dagens Glade

  A i Finansregnskap og 4/4 A'er hittil dette semesteret
 13. En artikkel som er verdt å få med seg innenfor dette temaet: Aspartam og andre søtningsstoffer gjør deg ikke mer sulten - Fitnessbloggen
 14. Med magen som med alle andre muskler er det viktig med variasjon. Det finnes utallige gode mageøvelser. En god øvelse som jeg ser svært få kjøre: Ligg på ryggen med bøyde knær. Få noen til å sitte på knærne dine. Kjør en sit-up helt opp og hold igjen mens den som sitter på knærne dine presser deg sakte ned. (Eksentrisk trening) Kjør 5 sånne reps, deretter 5 vanlige strake sit-ups helt opp.
 15. Når det gjelder hvorvidt du kan spise de forskjellige matvarene så kan du bruke sider som næringsinnhold.no eller matvareguiden.no for å sjekke næringsinnholdet i maten. Om du kan spise de nevnte matvarene kommer an på hvor strengt du kjører. Vet det er mange som bruker maks 5% karbohydrater og fett. I så tilfelle er scampi, mager kesam og noe rødt kjøtt greit. Når det gjelder laks er det litt mye fett i dette, men min personlige mening er at hvis du tar det litt med måte så går det greit. Det er totalen gjennom dagen som teller. Et godt tips for å få kesamen søt er å bruke litt fun light
×
×
 • Opprett ny...