Gå til innhold

vandrere på gymet


d33pz

Anbefalte innlegg

Har dere mange vandrere på gymet?

Hva synes dere om vandrere?

Tror dere vandrere stortsett går på preworkouts som jack3d osv?

Personlig blir jeg litt stressa av å se på vandrere, spesielt de som går i ring rundt forbi der jeg trener. Har faktisk aldri opplevd å se 2 vandrere samtidig. Da hadde vært morsomt hvis de hadde gått i ring rundt hverandre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg vandrer mellom settene. Spesielt når jeg trener tungt. Da vandrer jeg frem og tilbake og banner og sverter og gjør meg selv forbanna på DEN JÆVLA VEKTA SOM SKAL SE TIL H Å FLYTTE PÅ SEG NÅR JEG SIER AT DEN SKAL! Om folk blir stresset av den typen vandring kunne ikke brydd meg mindre, for jeg er ikke tilstede i deres verden da uansett.

Eller tenker du på dem som kommer nydusjet på senteret i moteklær og bare titter litt?

Ok.. jeg vandrer iallefall på førstnevnte vis! Minus banninga og svertinga.:p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tja. Hva er best? At alle vandrer rundt omkring i pausene, eller at alle står dønn stille og glaner på hverandre i en pause som varer på alt fra et halvt til fem minutter?

På trening i dag så jeg opp når jeg var ferdig med settet, og rundt meg var det åtte andre mennesker, hvorav alle sto helt stille og så på en av de åtte andre rundt seg. Alle presterte visst å ha pause på samme tidspunkt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har dere frelst meg! Kanskje jeg skal begynne å vandre litt jeg også :p

Jeg pleier ikke bry meg om hva andre gjør annet enn at jeg humrer litt for meg selv når jeg ser folk trene med gal form, for mye vekt osv. Men jeg merker faktisk at jeg blir litt irritert hvis det går en urolig dude konstant fram og tilbake en halvmeter bak meg når jeg f.eks sitter og prøver å konstrere meg om å løfte tungt og ser i speilet.

Det er jo også litt irriterende å gå bort til benken som ser ut som er ledig ut, starte å trene også bli jagd vekk av vandrern som kommer rundt hjørnet. Hva

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, Som jeg ler! ;) Er visst en vandrer jeg også! En type vandrer som En little engine that could prater om! Klarer ikke helt å sette meg rett ned etter jeg har svetta etter ett sett, må gå å styrte i meg litt vann å riste litt på meg. Å hyle innvendig. Da har jeg og Min lille boble som jeg lever i. Det kan nok muligens ses av andre. Har aldri tenkt over at jeg er en vandrer. :D:p En svett en sådan, uten moteklær! :thumbsup:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vandrer litt jeg også, men kun om jeg har pause i stående øvelser eller kjører tabataprogrammet mitt. Blir litt knyttneve mot låret i takt med musikken da også gitt.. Liggende (flies, benkpress, etc,) sitter jeg og bare nistirrer inn i speilet med tusenmetersblikk. Som regel. Om ikke det kommer distraksjoner gående ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...