Jump to content

moniix

Members
 • Content Count

  504
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by moniix

 1. Instagrammer foodporn!

 2. Var jo noen her inne som la ut et deilkat bilde av en biffsalat! NAMNAM! Den var dandert så nydelig at den måtte jeg prøve! Roastbiff, Sylteagurk, Sennep, Rødløk, Salat og hmm.. noe til! Jeg var suupersulten å glefsa i meg..SPØTT, æsj.. Den gikk rett i søpla. Blir så skuffa når sånt skjer!
 3. Reiser til varmere strøk!! Skal nyte både biff, saus og alkohol!

 4. WEheeHEY!! :thumbsup: Så for meg 3 uker ferie å... ja, vet ikke hvor mye mail
 5. Tusen tusen takk! Dette passer YPPERLIG nå som jeg har ferie å skal ute å reise. :thumbsup::thumbsup:
 6. Jeg lurer på hvor jeg kan få litt tips å sånn hen. Har hatt samme resultater i over en måned. Har på en måte stagnert litt Fant ikke på vektnedgangs forumet hvor jeg kunne få hjelp. Lurer litt på hva jeg gjør feil når jeg føler jeg gjør alt rett :cool:
 7. Er dette tråden der vi skaffer oss gode rabatter eller? Jeg er Omsorgsarbeider, Å jobber i hjemmesykepleien! :thumbsup: Har søkt Vernepleien nå til høsten :thumbsup:
 8. Ahh, Takk for bra svar :thumbsup:
 9. Alright! Jeg har hele tiden bare trent først kardio på elipse/Mølle. Etterfugt med styrke. ca 5 dager i uken. Så snakket jeg med pt den jeg går angående om han kunne sette opp en splitt til meg. Det ble en 2 splitt, men kan brukes som en 3 splitt. Han mener at jeg trener alt for mye. Styrke 3 ganger i uka er MER enn nok. Og at jeg heller kan ta en siste dag til evt langkjøring på mølle. Vil jeg se bedre resultater av dette en hva jeg gjorde tiligerere? Føler jeg trener MYE mindre. Mister jo 2 dager med styrke! Men han mener at hvis man skal ned i fettprosent og trene litt muskler så må musklene få hvile såppass og ?
 10. moniix

  vandrere på gymet

  Haha, Som jeg ler! Er visst en vandrer jeg også! En type vandrer som En little engine that could prater om! Klarer ikke helt å sette meg rett ned etter jeg har svetta etter ett sett, må gå å styrte i meg litt vann å riste litt på meg. Å hyle innvendig. Da har jeg og Min lille boble som jeg lever i. Det kan nok muligens ses av andre. Har aldri tenkt over at jeg er en vandrer. En svett en sådan, uten moteklær! :thumbsup:
 11. Havregryn og melk! Frokost før trening og jobb!
 12. Glemte å skrive etter det Det er visst 8 skiver. 4 på hver (1,25)
 13. Si meg, har du ikke logg?;p Eller er den godt gjemt? ;)

  1. Blondina

   Blondina

   Joda, jeg har da en logg, men det spørs om den er godt gjemt ja :p Jeg har ikke oppdatert på evigheter, så det er nok derfor den er vanskelig å finne :phttp://forum.fitnessbloggen.no/threads/tan-fit-og-a-i-snitt.3153/ :)

 14. Selger en slik uten kofferten. To hantler med 4 skiver. Total vekt = 10kg. 150,- Selger 2 Fitnessballer. En stor 75cm og en Liten 65cm . 50 kr per stk Selger en Ministepper som er flott å sette foran tvn for å trene rompe og lår! 100,- Selger denne UÅPNET.- Virgin Coconut Oil, 591 ml 100,- Evt bytte i cocosa eller annen kokos olje uten smak Diverse Bøker! 6 minutter om dagen-Flat mage 50,- Lavkarbo raskt og enkelt hele året, 100,- Fedon lindebergs metoden, 150,- Fedon lindeberg-Kost i balanse. 150,- har også treningsdvd- Yoga-mage-zumba 50 pr,- Hentes i Klæbu/Trondheim
 15. Skjønner ikke helt hva du mener
 16. Er det anbefalt å kjøre split? Evt hvor mange? Jeg trener ca 5 dager i uka. Noen som har noen gode råd.Edit: Og hvorfor er dette evt mere lønnsomt enn å kjøre nesten helkroppsprogram hver økt.
 17. moniix

  Coach?

  Hvor mye tar hun i måneden?
 18. moniix

  Coach?

  Ja, sendte han en mail for en stundt siden! Må se hvor mye jeg får i feriepenger! Vurderer det! Virker meget meget bra!
 19. Enda godt jeg ikke er alene! Etter 35 kgs vektnedgang så skulle det vel kanskje være en en selvfølge at kløfta forsvant litt desverre! Men er vel ikke noe jeg eegentlig sutrer over med tanke på hva jeg har fått til ellers. Selv om det er LITT surt! Har litt bedre utvalg i BH også, kan ta frem de gamle bomkjøpene som var for små rundt! :thumbsup:
 20. moniix

  Coach?

  Jeg har kunne tenkt meg en coach, Hvor mye tar du da Robert? Er du på nett bare, eller kan man komme på clubfitness eller kaliber hvis man skal sjekke teknikk blandt annet. Litt sjekk på hvordan jeg ligger an kostmessig, og justerirenger der. Samt ønsker å gå ned i fettprosent å bli sterkere!
 21. Ja det vet jeg, nå mente jeg med det jeg skrev at jeg var usikker på om det kroppsbyggerprogrammet passet meg. Har ikke noe bestemt nivå,Teller ikke kcal Har trent i mange år. Å kjenner til alle baseløftene Så det går fint.
 22. Hehe, Ja nå har jeg ikke helt den "dietten" i boks, spiser vel egentlig bare det jeg tror jeg burde. Men det funker. Kanskje jeg skal kjøre på med den der da
×
×
 • Create New...