Gå til innhold

d33pz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  337
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det spekuleres i at man ser noen pakninger for Norditropin pen sprøyter i bakgrunnen hjemme hos Silva på denne videoen rundt 6:31 I mine øyner er det absolutt ikke utenkelig at GSP kan ha brukt PEDs også, i såfall var det veldig smart av han å gi seg mens leken var god. Forøvrig morsomt at Dana White og Lorenzo Fertitta skal holde pressekonferanse om PEDs 18. februar. De vet nok mye om temaet, spesielt Lorenzo
 2. http://www.vgtv.no/#!/video/106790/oljebarna-perfekt Det er visst slik det er blitt med dagens ungdom.. Skal være "perfekt" og gjøre alt. Modell i Monaco.. Gründer for en webshop med tacky kjoler. Kommunepolitiker og selvfølgelig stille i Bikinifitness uten en muskel på kroppen. Er vel "project traider" typen hennes som skal være "coach" da tenker jeg. Der jo nå i "bulkefase" og blir "ripped" i februar.. Nei takk for at det forsatt finnes folk som Vetle som er tøffere enn de fleste og virkerlig har noe han lever og ånder for (annet enn selvbekreftende overfladisk onani skvip!)
 3. Han er vel faktisk 27, ikke at det gjør så stor forskjell fra eller til
 4. Og nå er det blitt avslørt at T:E verdiene fra to av testene til Jones er unormalt lave. http://mmajunkie.com/2015/01/anti-doping-expert-with-odd-testosterone-readings-cir-test-needed-on-jones-sample http://www.subjectmma.com/explained-jon-jones-drug-test-scandal/ Spennende å se om det vil bli gjort CIR testinger av prøvene.
 5. d33pz

  SKJEGG

  Shit ass! Ikke nok med at jeg må ha lav nok fettprosent for å få fram sixpacken, men skinnbeina også!
 6. UFC kan brenne. Rory får ikke tittel match alikevel. Neida Hendricks vs Lawler v3 gjesp....
 7. Takker for svar. eirich: Blir alltid oppspilt før maten
 8. Er det normalt å ha høy puls etter at man har spist et stort måltid? Jeg spiser 2 ganger om dagen, så måltidene blir relativt store. Og jeg merker jeg til tider har hjertebank etter måltider. Nå etter lunsj ligger hvilepulsen min på rundt 70. Det gjorde den igår kveld også etter at jeg hadde spist et stort måltid til middag. Droppet kaffe og pepsi max idag for å se om det hadde noe effekt, men ser ikke ut til å gjøre noen forskjell. Har trent styrke ca 5 ganger i uken i rundt 5-6 år, og jeg går ca en time på hverdager. Så jeg burde ikke være i dårlig form. Har sett at hvilepulsen e
 9. http://www.bjpenn.com/vitor-belfort-shows-impressive-strength-ahead-title-fight/ Feteste bøyen jeg har sett på lenge, for ikke snakke om den helvettes trompet musikken!
 10. Tights er blitt liksom like hipt som å si innafor...
 11. d33pz

  Dagens negative

  Takker! Får håpe det ikke er prolaps nei. Hadde en lignende episode for ikke så lenge side. Hadde ikke spent opp ryggen sikkelig da jeg skulle løfte av stanga m/vekter på framoverbøyd roing og merka da også et stikk men litt lenger opp på ryggen. Da gikk det heldigvis over etter noen dager. Har nå innsett at belte kanskje er tingen på litt tyngre løft og bli nøyere med å ha ryggen i spenn.
 12. d33pz

  Dagens negative

  Argh! Må syte litt.. Tråkka over i fylla for rundt 5 uker siden, og har måttet gå med ankel støtte en stund osv.. . Har derfor ikke kjørt knebøy på en god stund, siden det tar på ankelen når jeg bøyer meg ned. Har derfor kjørt beinpressmaskin i mellomtiden i stedet. I dag 5 minutter inn i treningen og ikke engang noe spesiellt tungt på vei ned med vektene så merker jeg et stikk i en av virvlene i korsryggen og kjenner strålingen oppover/nedover. Da var det bare å si takk for seg og gå hjem.. Nå sitter jeg her med en øm og vond korsrygg og klarer såvidt bøye meg. Håper det inderlig det går
 13. "Redigering av innlegg" editoren funker ikke i firefox.Når man trykker på rediger så får man opp editoren men all tekst forsvinner fra boksen og man kan ikke skrive noe der.
×
×
 • Opprett ny...